j.b.
|
Dobro jutro punce, Po lepi noči še prijetno jutro, čakamo sončka (dans pa nimamo megle ). Popoldne prideta na obisk bivši sošolki s faksa in komeeeej čakam . Zdej je Matic ugotovu, da je ful zabavno se kolucat na trebušček, in zdej je skoz na trebuščku, pol se pa krega ker mu ne rata zmerej nazaj na hrbet it. Sej mu včasih rata, ampak pomoje bolj po nesreči Srečanje - se nekako strinjam s Kati, in bi bila bolj zadovoljna s kakšnim okolišem city parka (bližina obvoznice), ker pojma nimam kje ta slaščičarna je. Mislim, do Tivolija bi prišla - pol pa . Sam ufff, fotke slaščic mmmm ... At, BB je oddaja, ki nam hoče uturiti utrinke dolgočasnega dogajanja nekih "slavnih" oseb čez teden. Na sporedu je u nedeljo ob 20ih na POP, oddaja pa se imenuje Big Brother slavnih Mate pa lepe mere! Pa čestitke za zobke Sapin tudi ane lepo Pa smo spet na trebuščku Aninchy, kolk si ti pridna s povabili na krst!!! Jest sm samo poklicala kdaj pa kam naj pridejo, smo šli k maši, krstili, pol pa zapekli na žaru, in imeli prijetno popoldne v družinskem krogu. Bilo nas je 13 (imava zelo malo žlahte). Bilo je luštno Tut tamalga sem oblekla u bodi in hlače, zase sem tut malo pobrskala po omari. Sej se mi ni dal kej več Kati, kolker jest vem, se izčrano mleko lahko hrani 24 ur u hladilniku (u zamrzovalniku dlje). Tako da nevem če je tvoj načrt "dovoljen". Sevede sem to prebrala v nekem priročniku, res pa je, da v vsakem priročniku piše nekoliko drugače... Po drugi strani --> Eh, kej mu pa če bit??? Mleko se skisalo menda ne bo al kak? Spet smo na trebuščku
|