Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...pridno vas berem, zdej se moram pa še jest mal pofočkat. Nuhalna svetina in DHT nista ok 1:200, tako da imam napotnico za AC, pa me kar skrbi...saj si stalno govorim 99 pluskov pa 1 minusek (1% možnosti splava) ampak vseeno... najhuje je ker bi za pikico vse naredil, ampak pri tem nič ne moreš... uteho mi daje srček
ki sva ga danes z ginkotom poslušala.

, NS in DHT (sodelujem v raziskavi BUM) sta bila odlična, pregled v 16. tednu
imam prihodnji teden.
Sem v C&A izkoristila možnost 3za2 in kupila kar trojne za 70 EUR. Se mi zdi še kar sprejemljivo, no... glede na to, da jih bom nosla samo par mesecev
pa kaj čemo. V starih hlačah me že vse tišči okrog trebuha.
oba imela kristalne učke od veselja (no, samo jaz - on je bil pa nasmejan & blažen do ušes in čez), ko sva gledala na UZ najino pikico. G je bila vsa navdušena, ko je videla kako se detece zabava tam notri - prav skakljalo je sem in tja, se odbijalo. Noro, hehehe. Pa reče moj: "Saj ni čudno, da ti je stalno slabo in nenadoma zgineš v WC, če pa zganja tak žur tam notri"
Vsakič, ko se vse tri
.
. Upam da kmalu glede na to, da je to moja druga nosečnost