naša beba
|
MalaNeli, slabo ti je blo ziher zaradi živcev, ker veš, da boš par dni sama... Drugi del v torek je bil pa nega otročnice prve mesece - nas po porodu. Čim bolj naravna kozmetika oziroma brez, redna higiena, ker vonjave bebike motijo, razkuževat stanovanje ker si obiski podajajo kljuko (no ja, pri tem bi rekla, da se je malo pretiravalo. Zdrava mera, pa bo!!!), čišča vložki in lekarniške spodnjice, prva menstruacija in pa ginekološki pregled po 6 tednih... Prbližno neki takega... No, Dobro jutro , je danes kar lepši dan, čeprav sonček še nič ne kuka izza oblakov... Sem se odločila, da grem kar danes v laboratorij in jutri lahko dremam po mili volji. Grem najraje kr zadnji dan pred pregledom, ker so pol izvidi čist frišni. V ponedeljek pa na pregled. Kar se povešenega trebuščka tiče, se tud meni zdi, da je kr nižje. Najbolj opazim, če grem po stopnicah navzgor pa če je treba kam bolj visoko stopit. Pa še pri obuvanju sem bolj okorna... Jaz tudi imam spalno vrečo, zato se priporočam za kako mnenje. Moram postavit termometer v spalnico in sobo, da vidim kaka je temperatura. Imam še dober mesec časa, da se kako drugače privadim, ker me full rado zebe in mam rada toplo!!! majabar, menda bo pa beba res hotla počakat očka, a ne.... Fajn se mejte na kavici in tortici!!!
|