Aninchy
|
Hej hoj, neki vprašanj mam za vas glede GH - že uvajate gluten? Ne namerno včasih mu dam škorjo od kruha mal da jo grize, druga pa ne... mislim, da ne - ste že dale krompir? Sm ravn dons kupila cvetačo, brokoli in korenček (lumpi pakunga), pa bom dala še mal krompirja zravn - jutri za kosilo - banana če jo stlačiš je taka pecasta, gosta, jo redčite? Same banane nikol ne dam, vedno z jabolkom ali pa z nektarino... Ker banana ful zapira, jabolko pa "odpira" in morš najt take stcari, da skos skupi glih neki vmes S svojim mlekom al kk? Jst nimam svojga mleka in ker dam zravn jabolko (kuhano) dam zraven še mal vode od kuhanja, pač tolko, da ni ne pregosto, ne preredko - kolk velike porcije dajate tamalim? 150 ml, pa nekaj žličk običajno pusti, odvisno kaj ima za jest, kaj je bolj nasitno in kaj ima rajši Opoldne in zvečer? Za "kosilo" dobi pač sadno, riževo (z dodatki) ali zelenjavno kašico, zvečer pa mleko z riževo kašico po flaši. - je katera že popolnoma nadomestila obrok? Ja, opoldanski obrok smo nadomestili, ker mu je tok všeč, da je sam par žličk čist premalo dost zanenkrat okej