Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. ja žalostno je res. me bi mogle kakšno peticijo ustvarit, pa kandidirat na kakšnih volitvah za boljši jutri. se mi zdi, da smo popolnoma utečene.

In če ne bi mojemu 10 do sedmih telefon zvonil z budilko, bi mogoče še kej dlje spala. Zakaj pa budilka ob sedmih, mi pa tut ni jasno, glede na to, da zdaj še spi
Ima pa mali čist zapacan nosek, pa mi ne pusti spucat. Sploh ne pusti niti fiziološke dat niti nič. Je pa že čist premočen, da bi mu kaj na silo dajala. Ko me vidi z robčkom, že beži in se z obrazom na tla uleže. Upam, da gre tale prehlad hitro mimo.
bo že.
Jaz sploh ne vem, kaj je s tem otrokom. Po mojem je razvajena in sem jezna k
Mislim, sredi noči vrže dudo ven iz postle, potem pa kliče mama. In ker se nisem odzvala je začela histerično jokat, čim me je slišala vstat, je bilo joka konec.Scrklana je preveč, al kaj?
Povejte prosim, kje ste kej kupile bunde za mulčke za letos?K naši je še una od lani prav, ampak ganc, tko da ne vem, če ji bo prav celo zimo. Zdej sem pa malo v dilemi-a naj ji kupim novo, ali počakam, pa upam, da bom sredi zime še kakšno lepo lahko dobila?