bibica15
|
IZVIRNO SPOROČILO: DelCarmen Hojla nosečke! Kako kaj vaše počutje? Jaz sem super, se že veselim vikenda -stol za hranjenje: hčerki sem kupila od Peg Perego prima pappa in ne vem, če je en obrok notri pojedla; je skoraj živčnega fasala . Jo je zelo motilo, da je zelo visok (naslonjalo čez glavo), pa vsi tisti pasovi - moja pikica ni marala, da jo kaj veže, zato se tudi ni nikoli rada vozila v vozičku... Potem smo nabavili stolček Antilop iz Ikee, stane 10 eur, nad njim pa je navdušena. Lahko prosto muva in gleda okoli. Še zdaj sedi v njem... - glede modrčka nekako razmišljam, da bi kupila kar enega za dojenje, ampak malo lepšega, ne tiste, ki že na prvi pogled zgledajo kot da je za staro mamo - bibica15, kje pa se nabavijo te tablete?? Nisem še slišala za njih... - krvavitve v nosečnosti: joj, mene je tega kar groza . V prejšnji noselnosti sem pred nuhalno enkrat zakrvavela... Ne bom nikoli pozabila, ko sem zagledala kri na papirku, madona, kot da bi mi nekdo noge odrezal v tistem trenutku.... Sem letela v bolnico, naredili natančen pregled in na koncu povedali, da je v nosečnosti pač nožnica toliko bolj občutljiva in lahko poči kakšna žilica in zato zakrvaviš... Je pa res, da sem od takrat menda pol dneva na wc-ju čekirala barve različnih izcedkov... enkratna, sem v tej http://www.da-da.si/node/20 strani naletela, da je pri modrčku podaljšek že priložen. Pa kar precej je hvaljen na forumu... hahahaha, dolge si puščaš. Ma moje so že dolge, si jih ni nič kaj dodatno potrebno puščati. Zdaj je vse to potrebno nabasati in dvigniti Mi danes papcamo pico - mljask, sem že lačna... Lep dan... Dobro jutro.... evoka pa me čaka 12 urn delavnik ...mah bo že, sem bila včeraj frej zato . Tablete sem kupija kar lepo v lekarni. 1 je za prve tri mesece 2 pa za preostale + dojenje. Priporočal G, Dr. Strah Nuhalna...plus dve prijteljici. Ena je kapsula eno pa so vitaminči. Preberi kaj na netu o tabletkah.. lepo soboto punce