Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
z vsemi ugodnostmi in dolžnosti....si bom pa poiskala kakšno službo prek študenta....veš pogrešam kdaj službo...sj veš...si mi pisala takrat...mi zelo manjka....ampak bo za zdržat....ker je vsega toliko še za porihtat...

Nama je pa dosti Aleks pomagal, če ne bi blo njega, bi se najbrž še zdaj grdo gledala oziroma sploh ne bi več komunicirala. Čeprav bi blo obema težko, ker se pogrešava, ampak tisti princip in zamere bi najbrž prevladale.
volje, se mi zdi d se mi bo lajf sesul zarad mulčkov...sej so že veliki, vem, marsikateri mora pri 11 mesecih od mamice, samo mi smo res preživeli zdej skupaj toliko let in tolk vsega lepega in žalostnega d si ne mulčki ne jz ne predstavljamo d gem jz u službo...no, v skrajnem primeru bom kr doma pazila še na enega škrata, če mu glih Majči ne bo glave odtrgu od ljubosumja
odpeljal v vrtec...sem pa klicala kako je z obiskom pa je rekal naj kar pride. itak se pa erikova in hanina skupina popoldne združujeta tako da so se najbrž že kateri nalezli, ker v njegovi skupini so prišle glih ene tri tedne nazaj.
uf..ura teče..........................
pa ni še ne duha ne sluha
nazaj peljati, pa zopet povedat da je pozno da more it spančkat,... če boš vztrajna bo šlo verjemi. Smo mel enga tacga vztrajneža doma pa se je tudi on vdal