|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
20.10.2010 9:34:51   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: populis

hehehe inigouser posted image user posted image user posted image , a veš da jaz jih pa ponavad ne gledam zraven nje, ji naštimam v spalnici na dvd pa tam gleda, tako da poznam samo ta prvo ko jih
zalaufam :)

a veš da vedno ko napišem INIGO se spokmnim od začetka ko si nam tumbala da nisi INDIGO ampak INIGO in od kje sploh je beseda INIGO user posted image

to je super, če te uboga, da pol ne stika pa tolče po računalniku. Brin pa nč ne uboga. in morm bit zravn njega. tko je že od začetka. sicer se mu zdaj občasno že da dost dopovedat, pa mu dam na kuhinjsko mizo, stol zravn, pa da lahk jst kuham pomivam posodo al kj pa on zravn gleda... sam sma se pa zdj tk oba navadla, da gledama risanke na postli, si uležema, jst dam komp na noge, on se pa lepo nasloni na mene in ajama in se cartama in lupčkama... jst pa tko ponavad kr dremam zravn... PRIZNAM! user posted image

hehe, INIGO ja... se tut jst spomnem user posted image in mi je prav fajn, da mi je u bistvu še zdj nick ful všeč... se ga sploh nism naveličala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 9:37:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
20.10.2010 9:39:47   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

hehehe inigouser posted image user posted image user posted image , a veš da jaz jih pa ponavad ne gledam zraven nje, ji naštimam v spalnici na dvd pa tam gleda, tako da poznam samo ta prvo ko jih
zalaufam :)

a veš da vedno ko napišem INIGO se spokmnim od začetka ko si nam tumbala da nisi INDIGO ampak INIGO in od kje sploh je beseda INIGO user posted image

to je super, če te uboga, da pol ne stika pa tolče po računalniku. Brin pa nč ne uboga. in morm bit zravn njega. tko je že od začetka. sicer se mu zdaj občasno že da dost dopovedat, pa mu dam na kuhinjsko mizo, stol zravn, pa da lahk jst kuham pomivam posodo al kj pa on zravn gleda... sam sma se pa zdj tk oba navadla, da gledama risanke na postli, si uležema, jst dam komp na noge, on se pa lepo nasloni na mene in ajama in se cartama in lupčkama... jst pa tko ponavad kr dremam zravn... PRIZNAM! user posted image

hehe, INIGO ja... se tut jst spomnem user posted image in mi je prav fajn, da mi je u bistvu še zdj nick ful všeč... se ga sploh nism naveličala.

Ne nič ne stika, itak gleda na TV ju, pa ko enkrat risanka zalaufa, pade u trans in ne ve za sebe :). Je pa res da so to trenutki ko jo lahko cartam, brez da bi me odrivala

ja, take trenutke pa treba izkoristit... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2778
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 9:41:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 9:41:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 9:45:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2781
20.10.2010 9:47:00   
Inigo

Drugače bi se tud rada cartala celo pot od vrtca do doma, če jo nesem seveda. Pa ji nič kaj lenobe ne podpiram, gre lepo peš kadar sva sami, ko greva pa z tatkotom oba, ga pa takoj nafintira da jo nese :)

Brn postaja vedn bolj ljubeč pa cartek. pa tut ful sočutn ratuje. tk ko vidi, da sm slabe volje pa tko... pride pa me boža pa me vpraša zakaj sm slabe volje... pa me lupčka pa tko... fajni je. ampak to je 2 minute maksimalno. pol je pa vragec naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2782
20.10.2010 9:48:07   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

jaz tudi še čakam trmo, ni pa ni... ima kak trenutek, ko bi neki poskusu, ampak še vedno lepa beseda skoraj vedno zaleže...
prav neverjetno prilagodljiv je..

danes imam govorilne zanj, me zanima kaj bodo povedali.

al je pa že prvo šajbo razbil, sošolcu ustnco prebil... user posted image user posted image user posted image ej, hecam se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2783
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 9:51:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
20.10.2010 9:54:11   
Inigo

jaz tudi še čakam trmo, ni pa ni... ima kak trenutek, ko bi neki poskusu, ampak še vedno lepa beseda skoraj vedno zaleže...
prav neverjetno prilagodljiv je..

danes imam govorilne zanj, me zanima kaj bodo povedali.

al je pa že prvo šajbo razbil, sošolcu ustnco prebil... user posted image user posted image user posted image ej, hecam se user posted image

to si pa čist v umpinem stilu napisala :O)

da se lažje razume user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2785
20.10.2010 10:05:18   
3jeMi

Drugače bi se tud rada cartala celo pot od vrtca do doma, če jo nesem seveda. Pa ji nič kaj lenobe ne podpiram, gre lepo peš kadar sva sami, ko greva pa z tatkotom oba, ga pa takoj nafintira da jo nese :)

čak, kje sem jaz že tale film videla... user posted image user posted image user posted image ... fotre se pa da šponat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2786
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:06:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:06:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:07:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2789
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:09:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:10:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2791
20.10.2010 10:12:34   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: flower

inigo, ja morda tam energijo ven zbije, potem doma pa angelčka špila user posted image user posted image user posted image

Lan je pa baje ful priden v vtrcu, strašno ubogljiv, nobenga problema ni z njim. Lepo je, lepo spi, ni grob do sovrtičkarjev.. o kaki trmi ni govora, uboga na besedo. Kaj prosim?! Takega Lana doma ni. user posted image Sej je pa res, da če bi bil še doma tak priden, bi blo že kičasto. user posted image

čak... a to misliš Lana al Brina??? IDENTIČNO!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2792
20.10.2010 10:13:53   
3jeMi

pri nas je tudi pri babici in dediju skoz v naročju in to pri miru, nič ne teži sploh

naš tudi, samo pa redko spleza v naročje... če pa že, zdrži malo dlje kot pri nama, potem pa akcijo... je pa sposoben pri stricu (ki je na vozičku) v naročju sedet tudi po uro, uro in pol... mu je zgleda zanimivo, ker se vozita okoli, pa tudi stric vedno kaj zanimivega počne, pa še nič mu ne teži user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2793
20.10.2010 10:16:05   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: flower

inigo, ja morda tam energijo ven zbije, potem doma pa angelčka špila user posted image user posted image user posted image

Lan je pa baje ful priden v vtrcu, strašno ubogljiv, nobenga problema ni z njim. Lepo je, lepo spi, ni grob do sovrtičkarjev.. o kaki trmi ni govora, uboga na besedo. Kaj prosim?! Takega Lana doma ni. user posted image Sej je pa res, da če bi bil še doma tak priden, bi blo že kičasto. user posted image

čak... a to misliš Lana al Brina??? IDENTIČNO!!!

a dej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mogoče nas hočejo samo opozorit, da naj ne pozabimo, da jih imamo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:18:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
20.10.2010 10:39:11   
Inigo

http://moskisvet.com/clanek/rubrika/fokus/psica-skotila-cloveku-podobnega-mladica.html

ajoj tole je pa naravnost grozljivouser posted image

oooo fuj fuj fuj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2796
20.10.2010 10:46:57   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

To je pomoje opozorilo, k se premalkrat oglašam da me bodo odstavli user posted image user posted image user posted image

EF30F8F2-D4F5-1D8A-4618-A51D29D38E9D1.02.28

Ja, in to na ta datum. user posted image Sem pa danes razmišljala o tvojih besedah, ki si jih izrekla nekoč. In veš kaj - prav imaš.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
   [Brisano sporočilo]
20.10.2010 10:48:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
20.10.2010 11:19:23   
3jeMi
a se men sam zdi, al je tale 20.10.2010 full produktiven dan... meni full dogaja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda bova celo z eno zeljnato glavo malo pogladila stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2799
20.10.2010 11:20:38   
Majuska

Jaz sem pa prehlajena ko norc, pa mal vročine mam tud user posted image . I don`t feel very olympic today

zdj se bote ful smejale... pa me tut en drek briga, če se bote user posted image sam da vam povem... odkar pijem tist ogabn ašičev jabolčni kis, sm zdrava ko dren! nobeno boleče grlo, polna energije, prebava ko pr ptiči... ej, super sem! user posted image

populis - user posted image user posted image user posted image

ni čudno, jabolčni kis pomaga pri fuul stvareh. Celo pri celulitu user posted image keep on going!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?