|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj paradižnik?
24.10.2010 12:01:00   
deveta
Joj, punce. Včasih pridem sem kaj prebrat pa me kar mine. Kako ste lahko nekatere tako nesramne. Nekatere mame so pač malo brez občutka in bombardirani smo z vseh strani z različnimi informacijami, tako da sem pidemo vprašat kaj v dobri veri. Pol pa tak hladen tušuser posted image .

Jaz sem tudi mnenja, da se sledi otroku. Zdrava pamet pa mi govori, da mu določenih stvari ne bom dajala. Oreščki, gobe, morski sadeži (pa mogoče še kaj kar mi trenutno na pamet ne pride),; teh stvari ji jaz ne bi dala. Ostaka živila pa počasi (in to eno novo živilo naenkrat), najprej čisto malo in postopoma povečujemo količino. Tako kot povsod.
In kar se medu tiče ima K_a_t_i čisto prav. 100otrokom lahko ne bo škodilo, samo jaz ne bi rada da je moj glih tisti 101. in da zboli za botulizmom. In da se ne boste smejele, v Sloveniji so že bili taki primeri. Po enem letu, pa je črevesje že bovolj odporno in spore te bakterije ne škodijo več. Njihov toksin (strup) pa škodi tudi nam, samo tega v medu ni (je pa to že druga zgodba in ni vezana na to temo).


(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kdaj paradižnik?
24.10.2010 14:53:59   
divans1
Deveta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kdaj paradižnik?
24.10.2010 20:40:36   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Omakice s paradižnikom in papriko, pečeno papriko? na špagete recimo omako bolognese?...

Okoli 10.mes. Najbrž bi lahko že prej ampak sem bolj ziheraš user posted image Je pa s paradižnikom in papriko tako: oboje ima veliko C vitamina in blato lahko kar fajn požge ritko. Bodi previdna!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kdaj paradižnik?
24.10.2010 23:15:18   
izgubljena_ovcka
Hmm, očitno je važno koliko je sam otrok občutljiv na bolj delikatne stvari v hrani. Starejšemu je še pri 9 do 10m skoraj rito razneslo če je jedel kaj iz paradajza, mali pa ga je poskusil že pri 6,5m in ni imel niti najmanjše reakcije (govorim o paradižnikovi omaki, ne svežem paradajzu). Probat ni greh al kako že pravijo.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?