metuljcek321
|
Morgen ... 1 urco imam frej - mi paše - včeraj bila v šoli od 7.00 do 19.00, sem kar dobro skompenzirala, ni kaj. zobatec Vid izleti/potovanja ZDA - jp, priporočam, jaz sem se takrat tko napalila, da sem pol vpisala ameriške študije glih zaradi silnega navdušenja nad ameriškim jugom - obiskali smo 5 držav ameriškega JZ: Kalifornija, Nevada, Arizona, Nova Mehika, Teksas ... Las Vegas, Los Angeles, Grand Canyon, in še milijon idiličnih reči - sem tud ene par člankov na to temo napisala in objavila - mislim, da v Svet in ljudje, Horizont ... bi mogla prečekirat ... če bo katera kaj rabila (Almera, vidim, da te mikajo podoni kraji) ... je blo super, zdaj mam sam še 4/5 držav za videt Anja-lulanje - aha, mojček, očitno je to res čist ta zadnja faza pred rednim lulanjem na kahlico - ravno včeraj mi je vzgojiteljica rekla, da brez problema hodi na kahlico lulat, tko ad bom ozdajle čez vikend probali malo živeti brez pleničke, pa da vidimo. govor/komentarji - ej, take seka, da se režimo k pečeni mački ... danes zjutraj pride k nama vposteljo se pocrkljat/čebljat za 5 minutk, pa pravi: "Ati, a boš dal očala gor?" Ati: "Ja, mal kasneje." Ona: "A mal jih boš dal gor, a ne? Ja????" In pol kima in se reži in sega na nočno omarico, da mu pomaga ... ma, tolk je že zjutraj sonček ... res je tako eno neverjetno simpatično obdobje, da si samo želim, da traja, traja, traja ... next week so počitnice, ampak sem se odločila, da grem za 2 dneva delat v šolo (sem si že 1 stran stvari napisala, kaj moram v miru popedenat), ker imam manjko 2 dneva dopusta do konca leta in niti slučajno NE mislim dajat zdajšnjih plus ur, ki sem si jih nabrala v septembru & oktobru - ne mislim potem julija tu bingljat kot 1 makaron. populis, kakšne legice si zlagala? Sparove za tamaučico maybe? bolančki, a ste vsaj majčkeno boljše? Dajte napisat, da ja, pliiiiiz. 3jemi, kako je zdaj, ki si spet na 8-urnem šihtu? A je ful razlika od prej? Si utrujena? Kako mali frajer Lovro? Everything OK? Majuška, kaj te heca zdravje? Si se uspela kaj vitaminizirat? ilatic/služba tims, bejbika, pogrešam tvoje komentarje, javi se še kaj - pa kar po telegrafsko napiši, a prav? Lp. neboglasnica, kje si pa ti, punca? Že odštevaš ure? ringarajka (aha, mi je ratalo), kako je na vašem koncu?