Peli
|
Ojla! Mene je pa ta prehlad čist zdelal, mi je na ušesa udarlo, tko da se mažem z raznimi žavbami, jem Lekadole in ležim, pravzaprav sm pol dneva dons prespala, sm moža zjutraj nagnala, da je šel z malimadvema vn. Zdele sm lih mal pokonc... Mi mamo otroško poteljico 120X60 in je čist dost velika, jogi sm tud jest kupila v BC je pa z vzmetmi... sm pa v Muellerju kupila nepremočljivo pralno zaščito, je iz 100% bombaža. Našedva nista prav dolg spala v otr. posteljici, ta večji je dobu za 2. roj. dan "ta veliko" postlo, ta malga pa sva dala še mal prej v večjo posteljo, zdej pa mata tud Dormeo (morm rečt da vedno če spim tam, sm vsa polomljena :( ). Knjižico imen mi je ravno včeraj posodila moževa sestra, in morm rečt da so ena imena res čudna, dobr stvar okusa... me pa včasih moti, ko ima kakšen otrok tako ime da ga niti ne znam prav izgovorit. Z otroško sobo bo tud pr nas treba nekej narest, sicer je precej velika, a je pohištvo izdelano po meri, pa smo računal samo na dva otroka , zaenkrat pa ne bo problema imava ogromno spalnico, kjer že čaka previjalna omara, za otr. postlco je tud plac... . Se nama je pa ponudila tašča da nam v spodnjem nadstropju odstopi eno sobo, ampak mislm da to ener 10 let še ziher ne bomo izkoriščal.
|