|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 19:14:06   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Srečanje v MB - jaz se opravičujem, da me ni bilo. Mam neke probleme.. In sicer me na levi strani trebuha tak fejst boli, da še samo ležim. Danes me tak boli, da komaj hodim. Tak občutek je, kot da imam cisto na jajčniku (sem jo že imela, pa je podobna bolečina). Pregled pri ginekologu imam v torek, pa ne vem, če bom zdržala..
Kaj mislite ve, bi počakala do torka ali grem danes na urgenco????

No to se je meni dogajalo tako prejšnjo nosečnost kot sedaj. Verjetno ciste nimaš (sem tudi imela) -meni je G. razložil da je to malo verjetno ker jajčniki med nosečnostjo niso aktivni. Je pa res da se meni to dogaja predvsem ko sem zaprta ker črevo pritiska na jajčnik. Upam da boš fajn zrihtala.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 19:20:51   
zasi
PilotGirl potem praviš, da ti sankcije potem da tvoja služba oziroma tvoj delodajalec? Če je tako, potem ni panike, ker moja ravnateljica čisto nič ne komplicira. Še rekla mi je naj pridem celo kdaj v službo jih pozdravit, če mi bo dolgčas. Tak da če potem komisija to javi k delodajalcu in on to potem sankcionira, potem ni panike. Če pa začnejo na Zavodu za zavarovanje kaj komplicirat, to pa je drugo.

Sicer pa mi nekaj ni jasno. Kak je lahko komisija moje zdravstveno stanje ocenila, če pa na tistem listu od ginekologa, sploh ni pisalo kake težave mam oziroma zakaj sem na bolniški. Zdravnica (osebna) pa tudi ni nič napisala na zahtevek za podaljšanje. Meni tu res nič ni več jasno.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 19:43:58   
d´ori

Upam, da ste se včeraj imele res lepo na srečanju, ker meni ni zneslo priti. So nam predčasno začeli delati obloge na drugem hodniku, mojega pa ni bilo doma tako, da sem morala doma dežurati. Mi je bilo prav žal, ker sem si želela priti a naše priprave za bejbico so pa tudi pomembne a ne.

Meni na odločbi od komisije piše, da moram biti doma razen, če v kartonu pri osebnem zdravniku piše drugače. Tako, da vam mora samo osebni zdravnik v karton napisati, da so priporočeni sprehodi in ste krite.

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 20:19:47   
Anonimen
Lej, ce je taka da nezdrzis pojdi na urgenco, sploh ker si opusala kaka bolecina je.
Ce je pekoca pa ne tko huda, je šerjenje maternice. Samo tako kot si jo opisala pojdi na urgenco ali pa pod nujno k G. Ker jaz sem mela podobno, pa mi je posumila na pruh. Samo meni se je potem umirilo, je pa res, da sem takrat ful dvigovala in delala. Sem dvigovala po 15kg in več.

Raje za brezveze, da greš kot da je kaj narobe. Pa ne da bi strašila. Sošolka je podobno bolečino opisovala in je fasala pruh :( Sicer je vedla že prej, da se ji skos nekaj odpre pa zapre, samo pri nosečnosti ji je pa udarlo, da je mogla pod nož. Pa ne da bi strasila, samo res raje za brezveze na urgenco kot da je bohnedaj sicer prepozno.

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 20:22:15   
Anonimen
Ja komisije majo čudne fore, če se lahko tko izrazim! Lahko ti bolniško vzamejo ali pa delodajalec zateži kot sem ti opisala. Sicer, če imaš v službi dober odnos, potem ni toliko nevarnosti.

Ja komisija nekako sama odloči stanje. Vem, ljudem celo svetujejo sprejode oni pa ocenijo, da morš ležat pa vse štiri molit od sebe. Tko je :(
d´ori je lepo napisala, kritje rabiš ali od osebnega ali pa specialista. Samo specialisti dostikrat samo svetujejo napišejo pa poredko.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 24.10.2010 20:24:28 >

(odgovor članu zasi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4830
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 20:27:28   
tanjusi
Tak občutek je, kot da imam cisto na jajčniku (sem jo že imela, pa je podobna bolečina). Pregled pri ginekologu imam v torek, pa ne vem, če bom zdržala..
Kaj mislite ve, bi počakala do torka ali grem danes na urgenco????


Enkrat sem pri Pušenjaku prebrala , da v nosečnosti jajčniki niso aktivni .... tako da je najbrž kaj druga, sicer pa mene tudi zdajle boli ker sem preveč kostanja pojedla[sm=smiley13.gif.....

_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 20:44:07   
ninchi9
Jaz imam cisto skoz.... ker sem zanosila s Klomifenom, pa je bila kot stranski učinek.. Sem bila v 6. tednu nosečnosti v bolnici zaradi tega, ampak sem mislila, da je ni več, ker me ni nič bolelo... do zdaj seveda...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 20:58:43   
Anonimen
ninchi9 pojdi na urgenco ali pa G. Meni je bilo rečeno, da res ni normalna taka bolečina. Ker sem jaz tudi spraševala mojo G pa je rekla, da pekoče, da se širi ostalo je pa že nenormalno. So pa možne bolečine pač, ker se vse nekaj šeri in premika. Samo, če te tako boli, da komaj zdržiš, ni ok. Pojdi raje preveriti.

hayabusa super, da si opisala tele koške, jaz sem tudi tega gledala in jasno sonic, ker je ceneje. Sem skos bila v dilemi kerega. Predvsem kakšni so stroški teh kasetk.

Drugače pa je moje žabica stalno aktivna, dobesedno na pol ure se odloč skakljati, brcati, migati,... Pred dnevom se mi zdi, da sem celo čutila kolcanje, prav nepoznan in poseben občutek, ki je trajal kar 15 min. Sem pa ugotovila, da ko sem na predavanjih, da je zelooo nemiren in skos premika in brca, prav tako je, ko se vležem v posteljo pred tv isto ma ritual nameščanja saj uro uro pa pol. Tako, da jaz ga resnično zelo čutim. Me je že tudi ke pod rebro nekaj udarlo in me je kar fajn zabolelo. Sicer me je to G opozorila, ker sem v trup izjemno kratka, da bom to vse veliko bolj zaznala. Vendar mene ne moti, meni je prav prijetno ;) Saj vem, da je z mojo žabico vse v lepem redu.

Sem si pa ogledala link za oblekce za fantke, joj sem videla tako lepi stvari. Joj bi kar naročila user posted image

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 4833
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 21:05:37   
Anonimen
Našla sem košarico veliko, poceni in cel komplet. Skratka samo še opereš posteljnino in postaviš ter daš user posted image ajčkat.

http://www.waldin.de/stubenwagen/stubenwagen-1205.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4834
   RE: Februarke 2011
24.10.2010 23:12:10   
Nina33
En smrkav dober večer!
Ninchi, jaz bi na tvojem mestu se šla pokazat. Kot je blo že napisano - rajš pejt magari za "brezveze".
PilotGirl, ne sekiraj se zaradi faxa. Vidva sta najboljpomembnejša. Aja, pa čestitke za pobča user posted image . Pa pozdravi se čimprej. In tvojemu atiju tut želim čimhitrejše okrevanje user posted image user posted image user posted image .
Glede bolniške nimam pojma. Sem na zavodu pa ne morem službe zgubit user posted image (dobra tolažba), tut če bi (Boh ne daj) imela predpisano tako "strogo" bolniško. Držte se vse, ki ste na "tem". user posted image user posted image user posted image
Valek, verjetno res pritiska kaj na živce ipd. (otrok v maternici user posted image user posted image ). Pa še tekočina nam user posted image zastaja in se kaj takega še hitreje zgodi. Upam, da je že znosno in da se te dete kmalu "usmili" in se premakne mal bol na sredo user posted image .
Pokakane pleničke smo (no, jih še) metali v koš, ki se kot zgleda kar lepo (beri: skoraj neprodušno) zapre user posted image . Je pa res treba vrečko vsak dan v kanto ven nest user posted image . Smo pa v hiši in HB ni deleč do kante zuni tako, da sem se čez poletje navadila pokakane plenice običajno kr ven nest.
Nedonošenčki: zelo mali že lahko preživijo, ja. S kakšnimi "posledicami" pa ne vem, pljuča so zihr še zelo nezrela user posted image . Upanje pa ostaja, de bo vse OK user posted image user posted image user posted image . Je pa res, da se pred 24. tednom baje sploh ne "trudijo" ohranjat bitja pri življenju, ker bi bile posledice tako zgodnjega rojstva prehude, tudi če bi jim uspelo. "Naši" naj kr lepo počakajo vsaj do decembra, od unih s konca februarja raj še mal dalj!
Teyla, user posted image za soočenje z diplomo, se bo že unesla! user posted image Pa še to: če samo za trenutek pomisliš, da bi izrečeno lahko bil kompliment... poj zihr je kompliment, niti pomisli ne več, da bi lahko blo kej drgač user posted image .
Ciccina, uživaj v 3D "slikcah" svojega user posted image user posted image . Tudi vsem ostalim, ki imate ta teden preglede ipd. - vso srečo user posted image user posted image user posted image .
Pa še eno slikico, za lep(ši) začetek tedna user posted image :
user posted image

Lahko noč in lepe sanje vsem!


_____________________________

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 7:54:17   
Mišyka
Na hitr. Sem porabila skor eno uro, da sem prebrala vse, kar ste napisale v prejšnih 3 dneh. Jst sem bla po dolgem času celo frej za vikend. V soboto smo odtekli maraton (Lumpi tek, da ne bo pomote). Je blo res fajn, ampak morš kr pazit otroka, da ga kje ne izgubiš, če gre tečt sam. Naš je bil čist navdušen.

Drugač mam pa spet probleme s hemeroidi. Je še katera tukej, ki ima te težave? Res boli, pa še v službi sedim ves čas. Pa nisem zaprta al pa kej. V prvi nosečnosti s tem nisem mela nobenih težav, zdej pa očitno bojo. Kakšen nasvet? Zaenkrat mam tiste robčke, ki mal ohladijo in Modolex kremo.

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Čer!
Upam, de prepoznate moj glas, čeprav je tako lepo raskav user posted image . Pa oči so šle v drugo stran spektra ( z zelene v rdečo) in z nosa mi teče user posted image . Pa sinusi se hočjo neki basat - Mišyka, a si kej pametnega zvedla o Sinupretu za nas user posted image ? Pa še moj mali mož že od včeri popoldne ni dost boljši od mene ( mnogo bolje prenaša, čeprav je ponoči grozno kašljal revež).



Ti pa maš spomin ko zlata ribica user posted image . V bistvu nč pametnega. Bolj lokalne zadeve priporočajo sicer - ala Operil. Pr men sinusi niso bli zamašeni več kot 2 dni, tko da sem preživela tud brez sinupreta . Upam da se čim prej pozdraviš, pa mali tud. Pa zdravljenje pospešiš, če počivaš (kar si jst pač nisem mogla privoščit -razen urco popoldne).

monsoni dej kšno slikco s 3D-ja gor. Jst še vedno kolebam kam bi šla.



_____________________________

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 8:15:02   
hel32
Jutro še od nas

Imamo neko čudno, turobno jutro, dežuje, oblačno, megleno, bljakkk. Mali se je zbudil že ob 5:30, tako, da smo že kr v akciji.

Bolniška, jaz sem bila lani v bolniški, od 3 meseca, zaradi visokega pritiska, in mi je komisija na zd zavarovalnici tudi napisala, da imam omejeno gibanje, samo za pregled, sicer, kontrole nisem imela nikoli, sem kr veselo hodila naokrog, tako, da jaz imam pozitivne izkušnje.

Koši za plenice, mi imamo sangetic koš, in moram rečt, da so kr drage kasete, pa hitro se napolni koš, sem pa našla drugo rešitev, na koš dam vrečko za smetje, in kr tako mečem plenice not, sam pokakane nosim direkt v kanto, ker čist preveč smrdiuser posted image user posted image , tako, da spravim tako malo več plenic not, pa bolj poceni je, imajo pa zdaj že veliko različic košev, celo večje od tega, ker ta mi je čist premali, sploh, potem za 2user posted image user posted image

Bolečine v predelu kolkov, hm, sočustvujem z vsemi, ki vas boli, mene kaj vem, pozabim, pa ja včasih me kaj zapeče, zaboli, pa mine, pozabimuser posted image ne vem, v glavnem, če boli par minut je OK, če pa boli dolj časa, je treba k doktorju.

Upam, da bo naslednje srečanje v MB bolj številno, kot je bilo toleuser posted image user posted image

Da je januarka že rodila, ja se zgodi, sploh pri kakih rizičnih nosečnostih, žal, imajo pa od 23 tedna dojenčki možnost preživetja, in so v inkubatorju do predvidenega datuma poroda, ker nimajo razvith pljuč.

Grem, so počitnice, pa rabi tavelika računalnik, pa lep dan vsem.

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 8:47:59   
vipercat
dobro jutro punce. evo čez vikend nisem nnič za računalnikom, ko pa se začne teden, pa brš gor. upam da ste se v soboto imele fajn, meni je bilo kar malo žal da nisem mogla priti, vendar smo bili v lj cel dopoldan pa do 2h, potem pa je mali po poti spal, ker smo bili ob 16ih že dogovorjeni pri kolegih (smo neko novo pecivo pekle punce). grem hitro prebrat za nazaj da vidim kako ste se imele - baba firbčna user posted image

aja danes ima moj dragi rd. mu bom skuhala njegovo  najljubše kosilo, pa torto ima, in seveda darilo - danes bo sladko user posted image

meta 21 - somrak joj ne me spominjat. jest sem gledala najprej film, pa mi je bilo kar nekaj, ko pa sem prebrala 1. knjigo, pa sploh nisem mogla nehat brat. sedaj sem jih že 2x prebrala in seveda vse filme pregledala ene parkrat user posted image

teyla -  da te malo potolažim. jaz imam 3 leta starega otroka, pa mi še dandanes te številke bolezni ne povejo nič. ko je bil kaj  bolan smo ga peljali k zdravniku, noben pa ni govoril o številkah - saj pri nas ne - so pa kolegice vedno govorile o teh boleznih, pa sem z veseljem vse preslišala user posted image

pilotgirl77 - čestitke za fanta user posted image

punce glede sestanka ste pa fejst skope... ja sej vem, to je kazen ker nas ni bilo. bomo (no vsaj jaz) naslednjič prisotne - samo bi res prosila za kakšno bolj zgodnjo uro za nas ki nismo iz lj

ninchi - bolje da greš zastonj, kot da ne greš, a  je kaj narobe. držim pesti da je vse ok

mišyka - meni se vsake toliko pojavijo. po tuširanju se namažem z ognjičevo kremo, drugače pa za računalnikom sedim po navem na šlavhu za plavanje, ki ga je mali imel  ko je bil dojenček. ni najbolj udobno, me pa ne boli več



(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 9:03:58   
tamy82
Jutro punce!

Jah spet ta ponedeljek, pa še nek tak čuden dan je ... user posted image Tako da danes tudi meni ne ostane drugega kot da se z mojo magistrsko začnem spet kej ukvarjat user posted image user posted image Komaj že čakam!

Srečno vsem, ki imate (tako kot jaz) pregled ta teden! user posted image Jaz ga mam v sredo, ampak verjetno bo samo srček poslušala in me malo pogledala kako sem.
Pa vse tiste bolečine naj čim prej minejo user posted image Pa pazite nase in na svoje user posted image ! user posted image

Tako da en fajn in uspešen teden vsem! Tistim, ki pa mate počitnice (oz. vaši otroci) pa najbrž sploh ne bo dolgčas! user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 9:08:17   
kiara24
Joj kolk ste napisale.... ful nimam časa tolk prebrat.

Podaljšanje bolniške -
Ja res je da osebni zdravnik nič ne napiše na bolniški list zakaj naj bi bili na bolniški, ker je bilo pri meni enako, niso mi je podaljšali, ker oni pač smatrajo da to ni riozična nosečnost, kljub temu da je G napisla rizično gorzeči spontani splav..... mislim pa da je ful odvisno od komisije. Je pa letos ful kriza, in ful prevrjajo kako in kaj je z bolniško.

Myšika
- no jaz nima porbleme s hemroidi, poznam jih pa kar nekaj ki jih imajo in si si pomagali s kremo od Justa Tea tree in jim je ful pomagalo. Je pa res da sedenje to samo še poslabša.



(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 9:28:40   
valek
sangenic: kar se tega koša in kaset tiče, kolkr poznam punce, ki ga imajo, so zadovoljne,ker resnično ni nobenega vonja...ni jim pa všeč,ker so kasete drage....
sem se pa danes pozanimala koliko je vrečk v kaseti- baje jih je samo 20.. halooo!!!!!!!!!pa to maš glih za dva dni-punce moj predlog je, da tega ne kupujete....kupite raje brezkasetni koš-je sicer v pikapolonici pod klubsko ceno 49,9 €...ampak lahko pa uporabljaš navadne vrečke za smeti...in noter ti gre veliko plenic....pa še kaset ne rabiš kupovati...in koš lahko uporabljaš kasneje tudi za ostale stvari....to js dobim od sestre za darilo...sva se že pogovarjale....


(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 9:42:23   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: valek

sangenic: kar se tega koša in kaset_ tiče, kolkr poznam punce, ki ga imajo, so zadovoljne,ker resnično ni nobenega vonja...ni jim pa všeč,ker so kaset_e drage....
sem se pa danes pozanimala koliko je vrečk v kaset_i- baje jih je samo 20.. halooo!!!!!!!!!

Smrdi, smrdi, brez skrbi, razen če pokakanih plenic not ne daješ kar pa je potem enako kot da kupiš navaden koš s pokrovom. In še enkrat ponavljam ne more bit 20 vrečk ker je samo ena, kvečemu če je dolga 20 m ;)

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Našla sem košarico veliko, poceni in cel komplet. Skratka samo še opereš posteljnino in postaviš ter daš ajčkat.
http://www.waldin.de/stubenwagen/stubenwagen-1205.html

Glede na naše cene je precej ceneje. Mi imamo tak košek, ker smo ga dobili. Roko na srce, uporabljali smo ga cca 5 mesecev (od tega je več kot polovico noči prepala pri nama v postelji) kar se mi zdi malo glede na ceno a dlje ni šlo ker je bila prevelika in ker je začela sedet.  Čuodito  ampak predrago glede na to da je otrok brez problema lahko v svoji posteljici - ne priporočam ;)


< Sporočilo je popravil hayabusa -- 25.10.2010 9:46:17 >

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 9:52:16   
Teyla
Dobro jutro user posted image

kako ste čvekice na ta turoben ponedeljek? jaz sem "že" v službi, pa so sodelavci šli na kofetka in imam malo priložnost brskat po internetu.

Na srečanju je bilo prav luštno, smo se pogovarjale o vsem po vrsti, malo pojedle, se smejale. Ni kaj drugega za povedat, kot da smo se imele fajn in smo se vse strinjale, da se moramo še dobit, pa še kakšno zvlečt zraven. user posted image

Koš za plenice sem prav vesela, da se mi ni treba še s tem ubadat. ker bova imela pralne rabim samo mrežasto vrečo in navaden koš za perilo, pa je zadeva rešena. Kakec gre pa v školjko, tako da kakega velikega smradu ne pričakujem. user posted image

Brce mene moj mali tudi fajn brca, včeraj zvečer je bil še posebej aktiven. Je trebuh izgledal kot vodna postelja, ker so bili kar valovi. user posted image

A vam gredo na živce ljudje, ki se kar dotaknejo vašega trebuščka ne da bi prej povprašali, če smejo? Ne mislim zdaj vaše mame, ampak tisti, s katerim nimate toliko stikov. Moj buši je sicer še manjši, ampak v petek na zabavi sem že dobila par "rokic" na trebuh od ljudi, s katerimi komajda kakšno rečemo v službi oz smo se do sedaj videli 4x. Če se bo to dogajalo redno, mi bo kmalu prekipelo. user posted image  



(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 10:00:04   
valek
hajabusa: si te vrečke za koš -omenila sem dvajset vrečk -to je mišljeno kot za dvajset plenic,ki se jih zavije noter vsaka posebej........ko v koš pogledaš,je dvajset zavitkov...


(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 10:01:30   
sara1986
Dobro jutro nosečke.. No, pa je spet veseli ponedeljekuser posted image
V petek pa imam pregled user posted image komaj čakam da slišimo srčka, me bo pa verjetno napiz... zarad kil user posted image Kr ne upam na vago stopit. Vsakič ko stopim, mam kilo več ..

Aja, zanima me koliko vas je takih, ki se boste odločile za porod z epiduralno?
Jaz razmišljam, da bi si kupila Diantal Gel, samo vprašanje a pomaga tok kot pišejo? user posted image me je pa kar že malo strah poroda..

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 10:18:04   
valek
Jaz bom probala it kar na naravni porod z navadnimi protibolečinskimi sredstvi...
se nekako bojim epiduralne in njenih možnih posledic....


(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 10:19:39   
valek
V  sredo pa imam morfologijo.....komaj čakam...user posted image
malo manj pa se veselim tehtanja,ker imam že +9 kg od zanositve.


(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 10:24:45   
maurica
pilotgirl; čestitam za user posted image pa upam, da se čim prej pozdraviš!

Moj user posted image tudi precej brca. Ponavadi je tako, da če sem zelo aktivna je potem tudi on, ko se umirim, zelo aktiven user posted image če je pa dan bolj na izi, pa se tudi on ne neki ful preteguje. Glede hrane pa zaenkrat nisem opazila razlike user posted image

sara; glede epiduralne smo imele kar obširno debato pred kratkim. Jaz drugače razmišljam o tem, nisem pa še 100% odločena. Glede dianatal gela pa je po moje dobro, da se malo pozanimaš pri G in v porodnišnici, kjer boš rodila. Ker v enih P jih imajo že tam (ne rabiš kupovat) in tudi gela ti dajo toliko, kolikor ga potrebuješ in ti tako tudi manj zaračunajo (ker cel gel baje redko porabiš). Ne vem pa koliko to pomaga.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 10:28:56   
valek
punce , kakšno banico + previjalno mizico boste kupile??
js sm že dosti gledala po trgovinah, na internetu in bom kmal
diplomirala od tega...a še vedno nevem kaj bi bilo najbolje...dati več denarja za eno praktično stvar ali malo denarja in se pač malo bolj trudiš zraven??
predlogi prosim....user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 10:36:47   
Teyla
valek midva bova verjetno vzela previjalno od lip poljčane. najprej sva mislila samo previjalni del sama narest in previjat kar na delovni mizi (ki je zelo velika), ampak sva odkrila, da z rahlim preurejanjem pohištva dobiva dovolj prostora tudi za komodo. res je, da je malce dražja, ampak mi bo prav gotovo fajn, ko se mi ne bo potrebno sklanjat, je namreč dovolj visoka, miza bi bila pa bolj nizka, kar bi se gotovo poznalo na mojem križu. user posted image   V poštev pa niso prišle tiste previjalne, ki zgledajo kot vozički za hrano na koleščkih, ker sva oba strojnika, in se nama zadeva ne zdi dovolj stabilna. user posted image

za banjico pa še ne vem, se še odločava, ampak to bo prišlo na vrsto v januarju. Pri nama gre vse bolj počasi. Sem že septembra omenjala, da greva kupit pralni stroj, pa ga bova verjetno dobila šele ta teden, če se bo izšlo z dostavo. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?