|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 10:42:48   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: valek

hajabusa: si te vrečke za koš -omenila sem dvajset vrečk -to je mišljeno kot za dvajset plenic,ki se jih zavije noter vsaka posebej........ko v koš pogledaš,je dvajset zavitkov...

hja meni je skoraj da treba narisat  ker mi bire počasi delajo možgani, samo da se razumemo user posted image no, štela pa nikoli nisemuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 10:59:15   
sara1986
Kaj pa kej Pušenjak meni o EA? Sej baje je možnost zapletov majhna... user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 11:12:26   
antoninap
Glede banjice ... midva se odločila za nakup čebrička, sem gledala mal videe na youtube in prebirala na internetu in je bolj priročen kot banjica, lažje držiš otroka. Amapak saj ... sto mam, sto priporočil user posted image

Kdor bo kupoval pri Lip Poljčane ... midva sva naročila sobico in imela kar nekaj težav pri dostavi, ker so zamujali. Gre za majhno podjetje in je dobro, če pohištvo naročite prej kot ste mislili, da ne bo zamujalo; to še posebej velja za previjalne komode, ki jih delajo tudi za zavitke novorojenčkov in imajo ogromno naročil. Ostalo imajo ponavadi na zalogi. Drugače pa same pohvale, res lepo in kvalitetno, masivno pohištvo.

Pa še nekaj za opremo ... če ste se slučajno odločili za nakup varuške AngelCare, res toplo priporočam, da je ne kupujte pri nas, ker stane 160€, ampak napravo naročite prek amazon.co.uk, kjer stane s poštnino vred samo 97€. Pri nas potem kupite samo še adapter za UK priključke, ki pa par stane 5€. Res ne razumem, zakaj so pri nas nekatere stvari tako drage user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 25.10.2010 11:15:55 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 11:22:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Meta, nič nimaš smešne kombinacije poklicev, kaj šele jaz, ko sem Kmetijski tehnik in učitelj predšolske vzgojeuser posted image user posted image



user posted image  Bravo mi!

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Kaj je to men smešno, ko pišete, 4. in 6.bolezen, ker meni ni nič jasno. Kaj so te številke, madonca? user posted image



Saj ti bo kmalu vse jasno-meni pred dvema letoma tudi ni blo. Drugače pa zgolj pomanjkanje idej za poimenovanje bolezni. Hm, pa mislim, da 4. bolezni niuser posted image . 5. in 6. pa nista nič groznega-najprej vročina brez ostalih znakov (pomagajo svečke ali sirup proti vročini in bolečinam; npr. calpol) in potem pike po celem telesu. Nič ne srbi.

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Aja, meta potem si pa tudi ti vsaj na pol hodila na fdv? user posted image Ker jaz sem tudi tu (še vedno), novinarstvo sem namreč že končala, zdej pa zaključujem še tržno komuniciranje user posted image



Pridna! Ja, tudi jaz sem bila delno FDV-jevka (in delno FF-jevka). Diplomirala sem 2005. Po tvojem nicku sodeč si 2 leti mlajša od mene tako, da sva se zagotovo kdaj srečali.

IZVIRNO SPOROČILO: maurica

meta; tuki je še ena politologinja tako da če kaj slišiš za kakšno službo, se priporočam user posted image


Ja, verjamem. Jaz bi jo tudi ob prvi priliki popihala iz šolstva pa mi nekako ne uspeva in se tolažim z ugodnim delovnim časom. Sem pred nosečnostjo poskušala na UNZ Ljubljana kot inšpektorica za mladinski kriminal (te oni dodatno usposobijo) in bi me vzeli, če ne bi ravno takrat začeli šparat.

IZVIRNO SPOROČILO: zasi

Za vse radovedne... jaz sem ustvarila svoj album, v katerega sem dodala nekaj slikic iz 3D pregleda,slikico sobe iz IKEje ter vozička.


Mene zanima! Me dodaš za prijateljico?user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 25.10.2010 11:23:57 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 11:40:32   
valek
Antoninap : vidim da kupuješ preko amoazon co.uk;pa me zanima, ali plačuješ preko mastercard amazon ali kako drugače....

Zanima pa me tudi če katera kupuje preko e bay-a?
kaj je najbolje imeti kot način plačevanja?Menda je visa -elektr.
banč.,kjer dobiš še geslo....kar varno;s tem si odpreš paypal račun-
jaz bi si odprla ta paypal račun, pa nevem kako-a je težko?
Je dovolj varno?Ima katera izkušnje?


(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 11:42:03   
šebela
Hoj punce! Tolk ste načvkale v teh dneh odkar me ni gor, da sem komaj prebrala! Zdaj pa sploh ne vem kaj napisat....
Ninchi bolečine na desni strani sem imela tudi jaz, sicer ne stalno, ampak so trajale kr nekaj časa, sploh če sem bila aktivna, potem ko sem malo odležala je blo pa bolje. In tudi ginekologinja je rekla, da so te bolečine v zvezi s pritiskom na živce in žile pogoste, ampak bi morala bolečina popustit v cca 10 min po ležanju na boku (se pravi če je na desni strani, se uležeš na levi bok in mora popustit). Če ne je bolje preverit zakaj gre.
Mene so zato dali na bolniško, ker je moja g misla da je to morda lahko od placente, ki jo imam na desni in v kateri so obsežna jezerca krvi, čeprav zdaj teh bolečin ni vec. Sem bla pa pri specialistu in je pogledal posteljico in reku, da so te lakune lahko fiziološke in da se zaradi tega ne pričakuje komplikacij.
Tako, da zdaj ne vem če mi bodo podaljšali bolniško, bom vidla v četrtek na pregledu...
Mene pa zanima, če ma katera izkušnje, če si na bolniški, domnevam da te kontrolirajo na kraju stalnega prebivališča in kaj če v resnici živiš kje drugje?
Pazite nase punce!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 11:45:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

helooouser posted image
no vidim da nimam samo jaz težave z bolečinami v višini kolka,mene je tudi špikalo na levi strani sem se morala uležt na desno stran da je popustilo,ker nisem mogla stati ne sedeti user posted image verjetno otrok pritisne kakšno žilo in ni normalnega pretoka krvi???
brcike kako dejavne so vaše user posted image ...zanima me kdo bolj migauser posted image  ali user posted image user posted image  pa pri kateri hrani so bolj aktivni user posted image
moje dete je ful aktivno če pojem kaj slanega..mesoooo..., pri sladkem se kar umiri, no razen tudi ko z mojim crkljavauser posted image  pa skače kot norouser posted image  ...verjetno si misli-pust mojo mami pri miru...moja mamiuser posted image


Mah veš kaj vse se zgodi z našimi organi, ko trebuh raste. Črevesje mamo menda nekje pri ledvicah in ko rodimo je na sredi telesa ena velika luknja. Itak, da nas mora tiščat v vse strani.
Ne vem, če ima kaj veze spol pri brcanju. Jaz sem drugič noseča s fantkom in je bil prvi veliko veliko bolj divji. Ponavadi brcajo najbolj ko smo me mirne-dokler se premikamo, se lepo zibajo v svojih malih bazenčičih in spijouser posted image . Če me spomin ne vara so nam v šoli za starše rekli, da vsaka hrana pospeši aktivnost naših štručk. Vem, da nas je vsako jutro vprašala, če smo nahranile svojega otroka (beri, če smo zajtrkovale). Mislim pa da jih še bolj vzpodbudi kava, sladkarije, kokakola ... ampak itak je vsak otrok drugačen.

Hej punce!

Ker imam rok na začetku februarja in lahko da bom rodila še v januarju, včasih pokukam tudi na forum januark... in sem slučajno zasledila, da je ena od njih baje že rodila! user posted image je bil menda težek 1120 g, ne vem pa kako je z njim in z mamico... Si kr ne znam predstavlat. user posted image Upam da je vse v redu z njima, no. A lahko tak mali že preživi?



Ko sem bila po porodu na prvem pregledu je prišla ena mamica, ki je rodila v 25. tednu deklico težko manj kot kilogram (ne spomnim se točno koliko) in je bilo po 3 mesecih z obema vse ok!

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Zanima me tudi če katera v ZD Grosuplje hodi na materinski tečaj, meni se prične 2. 11. do 4. 11. ;)


Hm, jaz sem mislila it decembra ampak lahko grem pa tudi novembra. Ob kateri uri pa je?

< Sporočilo je popravil meta21 -- 25.10.2010 11:48:42 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 11:50:29   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Aja, meta potem si pa tudi ti vsaj na pol hodila na fdv? user posted image Ker jaz sem tudi tu (še vedno), novinarstvo sem namreč že končala, zdej pa zaključujem še tržno komuniciranje user posted image



Pridna! Ja, tudi jaz sem bila delno FDV-jevka (in delno FF-jevka). Diplomirala sem 2005. Po tvojem nicku sodeč si 2 leti mlajša od mene tako, da sva se zagotovo kdaj srečali.



Popravek ... Po seznamu vidim, da si 7 let mlajša od meneuser posted image . Sem mislila da je 82 tvoja letnica rojstva

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 11:56:28   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: valek
Antoninap : vidim da kupuješ preko amoazon co.uk;pa me zanima, ali plačuješ preko mastercard amazon ali kako drugače....
Zanima pa me tudi če katera kupuje preko e bay-a?
kaj je najbolje imeti kot način plačevanja?Menda je visa -elektr.
banč.,kjer dobiš še geslo....kar varno;s tem si odpreš paypal račun-
jaz bi si odprla ta paypal račun, pa nevem kako-a je težko?
Je dovolj varno?Ima katera izkušnje?

Naši sorodniki, ki so s koroške, kupujejo preko amazona in dajejo potem poštno ležeče pošiljko v pliberg. mislim da bi se enako splačalo če narediš tako v kakem mestecu takoj preko meje- glede na to  da je sedaj do avstrije 20 min ;) glede na to da nekatere države s SLO ne pošiljajo ali pa je celo dražje kot do avstrije.
moj je preko ebaya plačevala s pay palom, kar ne more biti ekstra komplicirano glede na to da je moj celo uspel s tem rokovat- pa mu te zadeve kaj šele tuji jezik ne gredo najbolje. Pay pal je varen, se večina kupcev preko ebaya zanaša na njega, pa tuid e bay sam je že precej varen, saj kupci ali prodajalci ki so nezanesljivi dobijo na svoje ime "oznako" če niso zanesljivi

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 11:59:33   
tamy82
meta ja sem letnik 86, tista številka pomeni nekaj drugega user posted image

Sem hotla zdej dat gor skenirano poglavje iz knjige Moj porodni načrt, kjer piše o EA, ampak se zelo slabo vidi, tako da sem zbrisala ...
Ampak je pa res fajn, da se o tem pozanimaš še kje drugje kot v P, ker tam vsi hvalijo to zadevo (že na googlu je dosti napisanega o tej temi). Meni je največji minus to, da potem to lahko sproži nadaljne postopke npr.vakuumski porod oz. porod s kleščami. Tega pa si res ne želim.

valek preko ebaya je res najboljša in najbolj varna varianta pay pal - in tudi enostavno za se registrirat in ga kasneje uporabljat.



(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 11:59:49   
Patrisha
Ojla punce!

o tako zlamana kot sem danes, mislim, da nisem se bila nikoli v zivljenju!!! tile sopingi so me ubili!
Vglanem kupla sem v Toysrus previjalno + banjica, na kolesckih se kao ven potegne. Ful stabilna, kvaliteta stala 160 €. Ker sem ze omenjala, da imam problem s umivanjem in previjanje, in tako sma ubila dve muhi na en mah. Vglavnem v tej stacuni se pa res nenormalno splaca kupovat!! lezalnike za mickene imajo ful hude! in proti SLO POCENI! mas res takega vesolskega za max 50 €, medtem ko pr nas stanejo 100€. Sicer pa juhuhu kupla sem prelepe dudice RSB ( rock star baby ). Moja mama je skoraj skup padla ko je to vidla!! :) sem se kupla crno beli bodi in bele zabe pa tale crna dudica in smo tak sikani da joj ! :D

Ikea za otroke je izbira obupna!! Sem pa kupla dve podlogi za previjalno ki ne premocita, pa dekico iz flisa... tak no, ce se nimas nic - tak kot jaz, sploh ne ves kaj bi gledal kaj sele kupoval. Sicer pa guzva za umret!! Sicer pa ze po defoltu ne maram guzve... :/

v petek pa se po vozicek pa postlco gledat pa bom tudi jaz nekam prlezla. Aja kupla sem se tisto vesolsko blazino za dojenje, spanje... dala sem celih 18 €!! v pikapolonici pa 40 ?? user posted image  mislim, da me je tale A prepričala!! Ko se bom naucila prpopat slike bom poslikala, da se malo napasete... aja pa take lepe cunje majo!!!! BELE, RJAVE, RUMENE!!! sem se kr zalubla user posted image user posted image

vse ki mate preglede al ste jih zrihtale user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:02:21   
Patrisha
aja amazon.uk in amazon.de sta isti jajc, edino postnina te pride cenejsa od .de :) pa se hitrejsa dostava ( ce sploh dostavljajo v slo )

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:10:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Me je že tudi ke pod rebro nekaj udarlo in me je kar fajn zabolelo. Sicer me je to G opozorila, ker sem v trup izjemno kratka, da bom to vse veliko bolj zaznala. Vendar mene ne moti, meni je prav prijetno ;) Saj vem, da je z mojo žabico vse v lepem redu.


Meni je v prvi nosečnosti enkrat v tem času začel en del med trebuhom in levo dojko postajat mravljinčast in mi je ostal mravljinčast še kakšen mesec po porodu. Saj pravim, glede na to kaj vse se nam premakne v nosečnost v naših telesih je še tak dobro, da se še kdaj sestavimo.

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
meta 21 - somrak joj ne me spominjat. jest sem gledala najprej film, pa mi je bilo kar nekaj, ko pa sem prebrala 1. knjigo, pa sploh nisem mogla nehat brat. sedaj sem jih že 2x prebrala in seveda vse filme pregledala ene parkrat user posted image



Dobra si, da si šla po filmu brat knjigo. Jaz sem imela vse filme doma pa jih nisem upala pogledat, ker sem se bala, da se mi pol ne bo dalo brat.  Dobre so, ja. Še zdaj včasih pomislim: Kaj pa zdaj Bella in Edward počneta?user posted image  
Veš kaj je pa najhujše, da zdele ko si to napisala razmišljam, kako veš, da sem to brala. Jao, moj spomin. Kot da sem vsak dan mrtvo pijana.

IZVIRNO SPOROČILO: valek

punce , kakšno banico + previjalno mizico boste kupile??
js sm že dosti gledala po trgovinah, na internetu in bom kmal
diplomirala od tega...a še vedno nevem kaj bi bilo najbolje...dati več denarja za eno praktično stvar ali malo denarja in se pač malo bolj trudiš zraven??
predlogi prosim....user posted image



Previjalna naj bo dovolj visoka, da te ne bo bolel križ, ker mali brcavčki lahko kar nekaj časa preživijo na njej in dovolj široka, da imaš zraven prostor tudi za kakšno posodo z vodo, robčke, olje, kremo in za odlaganje oblačil. Pa ne pozabi, da boš previjala tam nekje do 2. leta, ko je otrok velik že skoraj 100 cm (no, vsaj moj). Po mojem mora bit velika ca. 80x80 plus dodaten prostorček za kozmetiko.

Banjica: Ne komliciraj. Čim bolj preprosto. Otroka lahko umiješ v vsakem škafu, če je le ca. 70 cm širok oz. dolg. Pol pa že kmalu sedijo ali pa tako brcajo, da si prisiljen banjico ali pa vsaj otroka prestavit v veliko banjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:12:54   
meta21
Enkrat sem že hotela nalepit, kako smo mi pisalno mizo predelali v previjalno (imamo namreč mladinsko sobo-še mojo) in jaz sem super zadovoljna. No takrat mi ni uspelo, upam, da mi bo zdaj:

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:16:22   
DIANE
user posted image Ojla,
vidim da debatirate o prevajalnih mizah. Meni tudo do sedaj je všeč prevajalna od Lip poljčane. In sm šla gor na lovec na cene in našla jo za 192 €, v BC jo imajo za 232€ na lip poljčane pa majo za 220€  zanimive so tele cene ko mal gledaš.
http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/previjalne-komode/lana.php
A je vam lepa tale prevajalna??

Kakšno turobno vreme je dones

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:17:49   
DIANE
meta21 ej kk dobra ideja ful ste se fajn spomnl. Hudo res!

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:18:26   
meta21
Tako, zdaj sem se pre bila čez vaše objave in napisala esej ali dva, zdaj grem pa mojega pikca dat spat pol pa pridem nazaj. Sem bila pa danes že pri svojem zdravniku in mam slabe rezultate vode in krvi tako da mi je dal kar antibiotike. Moram rečt, da se tako slabo že dolgo nisem počutila. Boli me cel hrbt, ramena in noge kot da sem bila na maratonu. Pete mi postajajo mravljinčaste, vprsih me tišči, včeraj sem kar ene fleke dobila po dekulteju in vratu, pulz imam skoz med 100 in 120, obliva me... Skratka kar nekaj ampak fajn pa ni. Oh, če pomislim, kako fit sem bila prvičuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:27:40   
Teyla
meta21  hvala za slikico, neki takega sva midva imela v mislih. Bom mojemu pokazala kako ste to zrihtali, pa mogoče tudi midva tole narediva. Jaz si samo zmišljujem, enkrat tako, drugič tako... user posted image   Kar me moti pri tej zadevi je to, da midva imava delovno mizo v kuhinji, ki je hkrati dnevna soba, nekak se mi zdi, da ot ne paše tja. še posebej, če kaj kuhaš ali so pa obiski, pa moraš malega/malo previt. Al kompliciram? user posted image

DIANE pri Recinkotu je najcenejša varianta od Lip Poljčane-192€(verjetno si to našla), imajo pa tudi posteljico, če bi rada imela komplet.user posted image Na splošno se mi zdi, da os pri Recinkotu skorajda vse stvari ceneje in se splača tudi za navadne tetra plenice in podobne drobnarije kar tam pogledat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:28:08   
Patrisha
meta21 user posted image user posted image user posted image user posted image  pozdravi se!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:50:14   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

meta21  hvala za slikico, neki takega sva midva imela v mislih. Bom mojemu pokazala kako ste to zrihtali, pa mogoče tudi midva tole narediva. Jaz si samo zmišljujem, enkrat tako, drugič tako... user posted image   Kar me moti pri tej zadevi je to, da midva imava delovno mizo v kuhinji, ki je hkrati dnevna soba, nekak se mi zdi, da ot ne paše tja. še posebej, če kaj kuhaš ali so pa obiski, pa moraš malega/malo previt. Al kompliciram? user posted image

DIANE pri Recinkotu je najcenejša varianta od Lip Poljčane-192€(verjetno si to našla), imajo pa tudi posteljico, če bi rada imela komplet.user posted image Na splošno se mi zdi, da os pri Recinkotu skorajda vse stvari ceneje in se splača tudi za navadne tetra plenice in podobne drobnarije kar tam pogledat.



Ja mogoče to res ne paše v kuhinjo ampak, če imaš malo prostora pač drugače ne gre. Tale naš nadstavek se samo dol vzame in ga lahko v času bolj finih obiskov enostavno odneseš. Najožji prijatelji bodo pa itak še z veseljem postali ob previjalni, ko bo malček z nago ritko brcal gor ali pa kravce pasel. Stvar okusa ampak tako kot se bosta vidva odločila je sigurno najbolšeuser posted image .

Pri recinku pa sem jaz vzela banjico s podstavkom, posteljico, jogi, plenice, nekaj drobnarij ... svakinja pa tudi tole previjalno Lana in obe sva super zadovoljni z vsem. Z dostavo, z izdelki pa še za barvo se da vse zmenit. So ful prijazni. Moram še enkrat napisat-ne jemljite E-paketa! Vzemite denar in naročite pri recinku tisto kar res rabite! Edino plenice in krpice mislim, d so v pikapolonici oz. v nekaterih drugih trgovinah cenejše. Toto krpice, ki jih jaz porabim na tone, so najcenejše v merkatorju in Leclercu.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 12:51:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

meta21 user posted image user posted image user posted image user posted image  pozdravi se!


Hvala! Sem zdaj dopoldne spila že skoraj 2 litra vode in moram rečt, da sem že precej bolje. Ostalo bo pa minilo čez 3 mesece, ne.user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 13:00:20   
meta21
No ko sem ravno pri času in ko ne morem počet drugega kot sedet ali ležat bom pa še malo pametovala ...user posted image
Malo me daje, ker sem ponavadi vedno v gibanju, vedno kaj počnem in me tale pasivnost zdaj malo ob pamet spravlja. HB za lap topuser posted image .

Prej je valek spraševala za banjico. No, tisto sem že odgovorila, dodala bi pa še, da se je nam že pred 6. mesecem dobro obnesel Fliper za v veliko banjo. Mislim, da imajo v Leclercu cenejšega.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 25.10.2010 13:01:17 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 13:02:45   
Patrisha
Ej morem povedat da ste res boge ene... jaz morem prvo ornk potrkat prej ko sploh kaj zacnem pisat. Sploh nimam obcutka, da sem noseca!! razen brcanja in skakanja po mehurju pa da ce dosti hodim me zacne spodaj rahlo bolet, pa se rahlo zvisanega pritiska. tako, da si sploh ne morem predstavljat kaj ene prestajate in upam, da vse cimprej mine. Tocno tako meta21, ce ne zdaj pa februarja :))

Ima katera kaksno informacijo ce se lahko v nosecnosti pije melisa? k fino pomirja, in posledicno pomirja tudi moj pritisk :))

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 13:06:28   
Patrisha
Aja v na BC strani imajo lezalnike  znizane. Iz 40 € na 25 €, ce katero zanima pa isce kaj ugodnega.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: Februarke 2011
25.10.2010 13:24:58   
Mišyka
Mi mamo banjico še od prvega iz Ikee, čist obična, spodaj in notri ima take protizdrsne "dodatke" in mi je bla super. Bo pršla še za našo punčiko v poštev.

Če ma še katera kakšen nasvet kako se rešiti problemov s hemeroidi, bom zelo vesela. Namerč tole sedenje mi niti pod razno ne paše. Pa v službi ravno ne bi mogla bit na šlaufu, pa še stranke hodijo notr. Bi me kdo prov zlo čudn gledal.user posted image

_____________________________

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?