metuljcek321
|
Čauči! Po tko lepem, sončnem vikendu pa danes tole sr**** od vremena ... ojej, kofetkarice naše, da niste preveč čvekale ob kavici Smo bli potepinkoti - v soboto k bratrance & sestrični, včeraj k tastu in tašči, pa doma sva razmontiravala ene stare kose pohištva, pripravila nekaj drv iz odpadnega lesa, končno sem si vzela čas, da sem posesala avto, in podobne zadevice - milijon reči, zaradi katerih je zdaj življenje tko lepo in krasno Smo se naužili družbe drug drugega, se poveselili s sorodniki, mala je bla prava princeska, živahna, nasmejana, ni, da ni. Pridno in vestno treniramo lulanje in kakanje v kahlico - včerajšnji rekord - zjutraj je ob risankah 1,5 ure (!) sedela na kahlici in govorila: "Zdaj bo lužica. Kmalu bo, ja," in prikimavala, k sva jo vsake tolk pognjavila, če se že kaj pripravlja. No, in potem se je zgodilo - oh yeah. Pa pri tastu in tašči še kakec v kahlo Sem hepi. Ko pa je danes zjutraj tik pred odhodom v vrtec prijavila, da bo šla lulat, se mi je pa mal zameglilo pred očmi - da bi spet tkole čakali na veliki dogovdek - jok, brate, odpade. Ampak - yes, yes, yes - se je usedla, rekla: "Že teče" & je blo to to Aha, to je zdaj naša nr. 1 okupacija kot vidite. Če vam je tečno, k ste to že osvojili, just browse through it A je bil kateri julijček na Lumpijevem teku? Drugo leto bomo tam, zveni zabavno. maratonski dosežek atija gr ... svak je šel pa vse do včeraj vedno na 42ko (se pravi vseh 14x), zdaj se pa zaradi rehlada ni udeležil teka ... too bad ... zimska, katastrofa od P, res - naj si ogleda, koliko dni v letu sta bila mala bolna, pa potem komentira, če je treba kaj naprej poslati ali ne Bolezen na bolezen na bolezen, to je noro, uboga tvoja fanta. Upam, da nekako zrihtate in se bo vse poklopilo kot se mora bolančki praznovalčki