obcinarka
|
vidim da ste v polnem teku in približevanjem... kaj že?? .. no dejmo se zmenit,da prehitrega prehitevanja res ni treba, al??.. midva sva danes kupla še eno kopalno brisačko pa termometer, manjkajo mi še pleničke pa tista kozmetična varianta, sej veste.. me pa preseneča da me moj zdej malo priganja... kaj ko bi ti torbe pripravila??? uff, sm kar malo začudena nad tem , ker po njegovo je še čdo nedavnega bilo velikooooooooooooooooo časa... male tegobice... trebušček otrdeva malo, ampak se potem spočijem in umirim... brce so, gibi, tudi, danes mi je trebuh na polno vibriral... na zadnjem pregledu smo bili že obrnjeni navzdol in sem za, da tako tudi ostane.. zgaga deluje, pazim koliko in kaj pojem, sem pa včeri pretiravala, jaooooooooo.. je pa prava nočna mora moje spanje, ki ga dejansko ni!!!!!!!!!!!,, premetavanje, obračanje.. služba še.... zaključujem počasi, sem pa na poti proti odločitvam, ki sem jih sprejela... in tud občutek je odličen.. ko bom na dopustu letim na csd.... in vmes še na študijske obveznosti... o kg poročam naslednji petek, ko imam pregled... pozdravčke vsem, tistim službenim, bolniškim, porodniškim, dopustniškim, in tisitim ki ste v porodnišnici žeeeeeeeeeeeeeee... bomo vzdržale,
|