Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 9:13:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom zarči - hvala ti za navodila , ja meni je rekla da 2.dan pridem gor da dobim tabletke in začnem takoj z njimi, daj reci srce, a je uspešna O po teh tabletkah, zakaj pa je treba potem jemati še utrogestan estrofem naj bi zaviral O, ampak pripravil endometrij za vgnezditev . Pri tem postopku tud stopke ne dobiš zato.Utrogestan pa dajo za podporo. Nama je enkrat ratalo z estrofemom in jaz imam zaupanje tud v tak postopek. Res pa je, da mi je estrofem kar nagajal s stranskimi učinki...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 9:13:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kuhinja.. včeraj sem naredila svinjsko pečenko z jabolki in brokoli v solati. njami...lačnaaaaaaa
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.11.2010 9:14:38 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 9:18:49
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči a že? Nisi nič fruštkala?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 9:24:00
|
|
|
|
sonya1
|
Gigi, jaz že berem rada, kaj je kdo dobrega jedel. Včasih sem prirejala večerje za prijatelje, tudi po 15 sem jih gostila, večerje s 6-7 hodi. Sem imela tako veselje s tem, da sem se tudi po cel teden pripravljala. Pol smo se pa selili sem in tja, pa se v tem stanovanju, kjer smo zdaj, sploh ne počutim doma pa nimam nobenega veselja kuhati kaj drugega kot hrenovke in golaž Ampak zdaj, ko si bom kupila čisto svoje stanovanje, je pa pogoj, da ima poleg šole in vrtca zraven, še veliko kuhinjo. Joj, bo luštno. Pol bova pa jaz pa moja pikica cele dneve kaj dobrega kuhali zase in za prijatelje
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 9:38:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči a že? Nisi nič fruštkala? ne, amapk sem kr skoz lačna.....zadnje dni jem kot termit.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 10:39:42
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE V POSTOPKU Aqua 77(33) februarja razgovor v MB Little Star (38) poskušamo natur po laparo in histero septembra v postopek (? kako je sedaj) KT (39) v borbi Tassi (37) čakamo na odločitev o naslednji borbi pika.po (36) čakamo na odločitev o naslednji borbi NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Kiwi (42) nov postopek ? gigi (44) k Fidolina (43) BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 10:58:00
|
|
|
|
nokes
|
žižika, kaj je lep seznamček, pa slikce, iiii.... vam vsem želim, da se do konca leta še polepša!!! že vemo beto???? mater, sem na trnih, ne morem delat, pa kukam gor. sem palčke od mišonke že ziljonkrat pogledala.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:07:14
|
|
|
|
gigi1
|
Noki hvala . Beta bo znana šele po 12h. Jaz sem tud čist na trnih. Me prav zanima koliko bo, glede na to, da je danes šele 12. dan po ET. Sonya, če imaš majhno kuhinjo pa kuhaj za svoj gušt dokler se ne preseliš. Škoda je to zatirat, če imaš žilco . No,...zdej pa le počasi, dokler slabosti ne minejo . Jaz si kuham tudi, ko je moj na poti. Takrat pa stvari, ki jih on ne mara preveč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:09:23
|
|
|
|
sonya1
|
Jaz tudi čakam beto, sem šla že vsaj 20x pogledat, če je že. Miši, hitro !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:10:44
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bitka lupčke vama z Ajčkom . Vidim, da uživate . tudi tebi Gigi... večkrat pokukam kaj dogaja... evo malo naše stimulacije kako si ti kaj.... šport vidim da spremljaš 1001 na uro.... take punce mam rada.... nama trenutno ne znese ker prej zaspiva... zato pa teletex poje... punce mislim na vse vas... in vam želim da se bo seznam še podaljšal...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:11:10
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Noki hvala . Beta bo znana šele po 12h. Jaz sem tud čist na trnih. Me prav zanima koliko bo, glede na to, da je danes šele 12. dan po ET. joooj, jaz ne morem več, kera gre na pir? žižika, maš dovoljenje, da takoj javiš na RR???? al moramo čakat mišolinko? dajmo, dajmo... kolk še? 50 minut. uf.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:11:38
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi - lep seznamček . Ampak jaz do sedaj še niti ene čežane nisem skuhala, sem bolj na izi . Vse najlepše vsem . Aja, zakaj pa hodiš v Stožice - so take fine tekme po TV vsak dan .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:20:54
|
|
|
|
gigi1
|
A zdej vidte, kdo je živčen pa skoz tle visi? Bitka wiii cortek mali . Hvala za stimulacijo Noki je sploh ne bom spraševala . Itak, da takoj sporočim Fidi sej zdej imaš recept . Sem mislila, da si se prec v kuho vrgla . Uf ja...saj imava skoz športne večere pred TV . Včeraj sva šla pa mal v živo . Si gledala Milan:Real? Kakšna postavitev Mourinha? 4:2:3:1? Pippo je pa car . Drugače pa še vedno nisem zadovoljna z mojimi penzionisti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:21:12
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi - lep seznamček . Ampak jaz do sedaj še niti ene čežane nisem skuhala, sem bolj na izi . Ja, Gigi, res lep seznamček !! Te bom kar najela, pa boš pri meni kuhala, ko mamo skoz enkrat ene obiske, jest pa brez idej in brez volje za čarat! Fidka, upam, da si bolje? Bo pa drug let čežana,...zarad tega ne bo konc sveta. Pri nas pa letos ni blo skor nič jabolk, lani pa tolk . Ta drevešček je pa tko luštkan ! Sonya, a ti bi punčko mela, al kaj??? Še dobr da je Bitka svojga A postavla na ogled, da ne bodo same pupe ! Kaj še ne bo 12h al kaj ???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:23:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Beta bo znana šele po 12h. Jaz sem tud čist na trnih. Me prav zanima koliko bo, glede na to, da je danes šele 12. dan po ET. jaz tudi čist nervozna.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:24:10
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Noki hvala . Beta bo znana šele po 12h. Jaz sem tud čist na trnih. Me prav zanima koliko bo, glede na to, da je danes šele 12. dan po ET. joooj, jaz ne morem več, kera gre na pir? žižika, maš dovoljenje, da takoj javiš na RR???? al moramo čakat mišolinko? dajmo, dajmo... kolk še? 50 minut. uf. še malo manj kot 40, uf...sej bo, sej bo hmal žižek, žarček, thinking of you kiss,zvizzz
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:25:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Ampak jaz do sedaj še niti ene čežane nisem skuhala, sem bolj na izi . pa tak sem se potrudla, da sem spesnila recept na rr....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:27:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light žižek, žarček, thinking of you kiss,zvizzz poljubčke vračam...tud za Z in I.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:30:28
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light žižek, žarček, thinking of you kiss,zvizzz poljubčke vračam...tud za Z in I..... hvala lepota moja; sem jima rekla naj pošljeta lubčka moji prijateljici in mala je prav cmoknila , on pa bolj na fino, le rokico k ustom prisloni...tko,da letijo nazaj. Navijamo ko zmešani! Objemček!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:37:07
|
|
|
|
sonya1
|
Hermy , punčko bi ja, zato se pa tako slinim po vaši lepotički. Se mi zdi, da se po nobenem dedcu v življenju nisem toliko, kot se zdaj ob kakšnih lušnih majhnih keberčkih Skoraj poldne, še 24 min
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:44:44
|
|
|
|
hedviga
|
Haha, babnice...dvojčkarice dans ne delamo spljoh.... Vse bulimo not... Žižek, jaz sem mela 12 dan okol 550 se mi zdi... Na 15 dan 1700.. Dans mam pa pritiska včasih tolk...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
šeeee maaaallllll
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:50:08
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Haha, babnice...dvojčkarice dans ne delamo spljoh.... Vse bulimo not... Žižek, jaz sem mela 12 dan okol 550 se mi zdi... Na 15 dan 1700.. Dans mam pa pritiska včasih tolk... samo v vednost, jaz na 15 dan 550
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 11:53:25
|
|
|
|
Reby
|
Še mal, še mal Jaz sem imela na 15. dan 1800, pa so mi vstavili samo enega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMiomi in pomen ginekoloških pregledovZdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Zadnje s foruma
katero ime?klarcykatero ime?erik (
39%)

anej (
61%)
Število vseh glasov: 187Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!