Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... končno malo časa za RR
17 stopinj C 
prihaja je mal rjavega izcedka....
so nekje na dvorišču
... v glavnem smo bizi
... a si jo ujela ...
...Malo neta lovimm in se vam lahko javim...Kako ste kaj???Nosecke kako ste?Je ze katera sla v Rim?Jaz sem imela probleme z zelenim izcedkom dobila betadine svecke-umrla od bolecine in prenehala 4.dan zdaj mam pa mogooce ze glivice,ker me srbi in pece ,tko da komaj cakam v sredo pregled...Otrok me zelo pritiska,da moram vcasih sedet z prekrizanimi nogami ,ker mam obcutek,da hoce ven
To se mi je pri Mihailu dogajalo cisto na koncu...Jutri sem na nezakuhani juhi in soku ,ker grem v pon na rektoskopijo hemeroidov...STANOVANJE lepo napreduje,vceraj je moz barvno pobarval stene danes se neke drobnerije dela da bo mojster jutri polagal laminat in dokoncal kopalnico(namestil vrata za tus kabino,lavabo..)ce bo ok net mogoce prilimam slikico...Se se javim,zdaj ko vem da mam kaj neta vcasih...Pogresam vas...
mali ni hotel sedeti
... hudo
wc
...pa mihailo je zacel spati (trkammmm)pa ne pije vec mleka ponoci 5.dan upam,da tko ostane