elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, bli pri dr., sem mislila kako bo potrdila, da je moj mali pikec Nikec že ok, pa smo dobili Berodual N (pumpico), Zinnat (antibiotik - spet ) in Prospan. Pa cel teden doma, v petek kontrola. Je_ _ _ _ vrtec! a si prepričana da je od vrtca? Jaz se ne strinjam z tem, da so vse blezni od vrtca. Lija ko je bila bolana je bila bolana več pa ni bila v vrtcu, kot sedaj, ko je v vrtcu. Aja, pa Z vrtcem se je začelo, prej pa nič, razen pri zgornjih enkah. V jaslih pa so vsi šmrkasti in kašljasti, še vzgojiteljice. V našem vrtcu enako,mi je rekla Saš-eva vzgojiteljica,da jih pol manjka,ker so bolančki,pa razhaja spet laringitis. no pri nas je isto... odkar je v jaslih je še samo bolan, 3 dni je v vrtcu pa 3 tedne doma.... prej pa v 13. mescih 1 x saj zdaj sem P rekla da mi bo izpolnila potrdilo za en mesec, da vsaj nem polne jasli plačevala. Smo pa vsi trije zdaj ko cote... driskamo in bruhamo nič ne jemo... upam da ne pristanemo B. zarad dehidracije