|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
10.11.2010 11:03:12   
nikolet
pride dan ko gre vse narobe... in vsakič ko je kaj narobe se naredi kupček.... potem pa enkrat eksplodira in je štalauser posted image

no sem deca v red spravla in mi je dal še tri everčke več kot je bilo tistouser posted image

pa še zarad cigaret sem ga mal spucala... bomo videl kako bouser posted image

kosilo se kuhauser posted image bojo zrezki in rižuser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
10.11.2010 11:18:10   
maja1488
Jst bi tut mogla kej kuhat. Ne da se mi. Zunaj se HB mal jasni.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
10.11.2010 11:28:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

mi imamo makarone s tuno.
a še kuhat bi moglauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
10.11.2010 11:42:05   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

mi imamo makarone s tuno.
a še kuhat bi moglauser posted image user posted image user posted image user posted image

A se sami skuhajo? Tut oni so napor. Al ne?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
10.11.2010 11:52:08   
koala.cek
hm, jest bom pa kakšne njoke skuhala. sej itak nobeden ne bo hotel jest, tko da brezveze da se neki matramuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
10.11.2010 12:01:34   
nikolet
jz pa skuham, če ne druzga za moja malčka k prideta lačna in z veseljem pojesta vse kar skuhamuser posted image

mož pa tako in tako če hoče je k je kuhano če ne pa gre v hladilnik... tisto tm pa k zmanka si mora sam kupit če noče moje hrane jest.... sam zdej se je že privadu po 6 letih zakonauser posted image tak da je tudi tisto kar skuhamuser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
10.11.2010 13:12:19   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

jz pa skuham, če ne druzga za moja malčka k prideta lačna in z veseljem pojesta vse kar skuhamuser posted image

mož pa tako in tako če hoče je k je kuhano če ne pa gre v hladilnik... tisto tm pa k zmanka si mora sam kupit če noče moje hrane jest.... sam zdej se je že privadu po 6 letih zakonauser posted image tak da je tudi tisto kar skuhamuser posted image

edino prou!!

koalka, a ne marajo njokov? naš J. jih ma pa ful rad, poleg špinače in pireja user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
10.11.2010 13:17:21   
PapuaNG
dan,

sem čist pozabla na rr user posted image Sem vse podelala za službo, tko da se zdej lahko spet sodbe lotim. Spali smo kokr tok...baje se je mali spet parkrat zbudil, enkrat je bil pa moj pri njemu kakšnih 20 min, da je zaspal nazaj.

Ej, kakšne ideje za restavracijo v lj, kjer majo dobre solate? Bi šla z mojim neki pojest, pa sem kitajca že pojedla za malco, tko da bi sam neki lahkega. Aja, za mojga mora bit pa tut kej konkretnega user posted image Lahko kakšne testenine itd..

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
10.11.2010 13:27:27   
majana79
solate imajo dobre meni v Romeu, v Cantini Mexicani, v Piazzi tudi user posted image pa v Azurju so zadnjič punce tut dobre jedle

moraš kdaj z nami na večerjo, da sprobaš user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
10.11.2010 13:36:29   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

solate imajo dobre meni v Romeu, v Cantini Mexicani, v Piazzi tudi user posted image pa v Azurju so zadnjič punce tut dobre jedle

Ti sam ješ! Kaj bom jst jutri jedla?!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
10.11.2010 13:49:46   
šivilja
Midve iz ZD - je trajal samo uro in pol. Imamo neko virozo, ki je ta trenutek zelo moderna - v naši skupini jo ima 50% otrok - sprehlad, mejna temperatura in izpuščaj - lahko samo pikice po celem telesu ali pa prava koprivnica s srbenjem. Moramo biti doma dokler ni čist OK, ker se lahko ponovi, če prehitro vrneš otroka v leglo bolezni.

Kosilo - kurja juhca, pečen krompir z rožmarinom in brokoli ter romanesko z drobtincami. Upam, da bo mali dalmatinček kaj pojedel.

Azur - mormo še kdaj it, sem zvedla, da imam veze pr kuharju (moram sprobat, če delujejo)user posted image

Izkupiček ZD-ja - ogromna buška na H. čelu in moj boleč kolk, ker sem jo nosila eno uro

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
10.11.2010 13:57:14   
ledenka

pozabla si še Joe Penas user posted image  pa Kaval, Favola, meni je ok tudi v Polni skledi, je solata samopostrežna user posted image   pa Foculus

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
10.11.2010 13:58:52   
ledenka
šivilja, jupi... not user posted image  pa user posted image user posted image  user posted image  za H in zate!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
10.11.2010 13:59:51   
šivilja
Tale RR pa ful šteka zadnje čase.

Sem He. šla v vrtec iskat kar domov grede iz ZD (ovinek čez celo LJ) - sem vesela, da sem šla, ker zdaj zabava H.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
10.11.2010 14:07:38   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pozabla si še Joe Penas user posted image  pa Kaval, Favola, meni je ok tudi v Polni skledi, je solata samopostrežna user posted image   pa Foculus

sej sem vedla da me boš dopolnila user posted image

a moje vabilo na pir si pa spregledala? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
10.11.2010 14:14:57   
koala.cek
majana zakaj pa ti samo ledenko na pir vabiš ? da nimata vidve kakšna mutna posla a ?user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
10.11.2010 14:19:50   
eelyy
Pri nas spe dež pada,bom mogla obadva malčka popokat iz vrtca domov. Jst T. kuham kompot pire pa medaljončke,ker pride skoraj vedno lačen.

Meni je T. včeraj take scene naredil v zd. domu da me bilo prav sram?!!Tok je skakal,tekel,kričal povsod niti sekunde ni bil na miru je blo grozno res.Sva šle še do lekarne in mi se je od roke odtel in pristal za pultom pri farmacevtki pri tabletah in ostalimi zdravili.Ljudje so me samo gledali" in si mislijo,kakšna sem mamica" da ga neznam vzgojiti itd.... itak pa karkoli mu rečem, me neuboga in po svoje dela pačeprav je doma drugače ga zamotim z igračkami,zunej pa kot iz đungleuser posted image user posted image !

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
10.11.2010 14:20:30   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

majana zakaj pa ti samo ledenko na pir vabiš ? da nimata vidve kakšna mutna posla a ?user posted image user posted image

ja, ful jo mam rada pa jo pogrešam user posted image

sej smo se za danes v mestu z leelo menile, pa se ni nobena prijavila za pijačo

očitno moram vam vsaki posebej vabilo poslat al kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4293
10.11.2010 14:24:14   
ledenka

sej smo se za danes v mestu z leelo menile, pa se ni nobena prijavila za pijačo

očitno moram vam vsaki posebej vabilo poslat al kaj user posted image

nisem spregledala user posted image  pir, itak sem za, sam cajta niiiii! danes telovadba, jutri greva lutke gledat, pol je pa že petek...

lahk pa bi se naslednji teden zmenle za kak drink popoldan user posted image  recimo v torek, ob kake 5h, pa pride, kdo pride... mulce zapremo pa v igralnico v Nami, pa je user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
10.11.2010 14:36:09   
ledenka

luv you too user posted image user posted image user posted image

eelyy, nič sekirat, moj mali tud ni pretirano ubogljiv. me ne zanima, kaj si mislijo, če se dere, jaz vem, da sem dobra mama, in to je tisto, kar šteje user posted image  sicer pa je od 1,5 do 3 let obdobje trme. še dobr, da se barvam, drgač bi bla čez let pa pol siva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
10.11.2010 14:36:37   
koala.cek
ledenka - pa pejt na pri pred ali pa po lutkah. ti bodo še bolj zabavneuser posted image

A ne prodajajo v nami tudi Desiqual izdelke ? če ja, potem bi jest z mojo vojsko z veseljem prilezla. ampak mi kakšna sreda bolj sede.

majana - i love you too my darling. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
10.11.2010 14:39:42   
majana79

ledenka - pa pejt na pri pred ali pa po lutkah. ti bodo še bolj zabavneuser posted image

A ne prodajajo v nami tudi Desiqual izdelke ? če ja, potem bi jest z mojo vojsko z veseljem prilezla. ampak mi kakšna sreda bolj sede.

no evo, se zmenimo za pir pred lutkami user posted image

Desigual majo tut v Nami, tako da rečemo potem naslednjo sredo?

koalka, jst vas mam tut rada user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4297
10.11.2010 14:42:31   
ledenka

v sredo mamo telovadbo... od 5h do 6h, tko da je cajta bolj malo user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
10.11.2010 15:04:42   
Dudica1
dan...kmal bo petek user posted image user posted image user posted image user posted image juhu

gremo jest user posted image makarone user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
10.11.2010 15:08:40   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

v sredo mamo telovadbo... od 5h do 6h, tko da je cajta bolj malo user posted image  

ja pa četrtek ? aja, majana ima plavanje. jah spet ne bo nič. nemogoče ste. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?