Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. So poroke z malimi otroki definitivno precej bolj "pestre" (ko se je svak poročil, so bili 4je mali in niti minuta tišine
- sploh pa tudi jaz nisem bila na njeni poroki, niti na ločitvi
....
Moja sestrična se je pa poročila samo ob prisotnosti prič in staršev, s tem, da je staršem 1 dan prej povedala...Da se gresta poročit, potem pa vse vabi na kosilo, lahko pridejo v trenirkah, jim je rekla. je pa imela hčerko takrat ob sebi, takrat je bila stara 2 leti.
. Kaj si mislijo sorodniki me ni niti malo zanimalo, poroka je najina (v bistvu sploh nisem razmišljala kaj si bodo mislili). Vsem pa sva povedala, da se poročiva in vsi so nama čestitali in celo bogato obdarili (nisem niti pričakovala). Po pravici povedano jih je bila večina celo zadovoljna s tako odločitvijo, saj jim ni bilo treba še primernih cunj kupovat. (poročila sva se pozimi v največjem mrazu (moja želja
).