Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33 Hvala za vse pestke in pikapoke! Ratalo je!!! . Danes se je pokazal rezultat že po nekaj sekundah, še vedno šibek, ampak je bilo pa res vsak dan hitrje, kar je znak, da nosečniški hormoni naraščajo! Evo, pa sem spet in to julijka 2011. Malo sem jih že prečekirala in veste, da so tam tudi februarka 2010, marčevka 2010, in celo julijka 2010 . Me zelo veseli, da nas je kar nekaj tako pohitelo in bomo v skupaj v istem zosu . Verjamem, da se mi tokrat ne bo uspelo zrediti skoraj za 30 kg , ker ne bo časa za peko pit in bit 3x na teden na torticah . Na srečo imam še samo +1 kg. Glede na to, da bom verjetno celo nosečnost vozičkala, pričakujem, da bo tudi nosečnost potekala skoraj neopazno in bo regeneracija po porodu ekspresna! /me happy Želim ti čudovitih 9 mesecev Pazi nase! Pri nas nič novega. Včasih spimo super, z enim zbujanjem, včasih pa se v spanju joka celo noč Začela sem že s plavanjem in imam tak muskifiber, da adijo pamet. Včeraj smo jedli: Z: joška M: avokado+banana K: velik korenček+krompir+3je brstični ohrovti+piška M: joška V: 200ml mlečne kašice piškot in žita od Milupe, potem pa še joška Vmes, čez dan se je basal s piškotom, dobil je malo mojega jogurta, skorjo od kruha in malo skutinega peciva. Ta otrok bi jedel 24 ur na dan. Bodite pridne!
|