rina22
|
jutro kak ste kaj? mene glava boli za pop********* elevitka Mogoče bo pa zdaj spal, ko je tak utrujen, in ne bo mel dedi težav botrca vsaka 2. ženska žrtev nasilja - ne upam si trdit v pravilnost ali nepravilnost podatka, ker je na žalost tega vse več Če pa ni ravno fizično, pa je veliiiiiko psihičnega nasilja. Vedno več. In mislim, da je tale kriza vse to še bolj vzpodbuudila. Odkar se mi je ena prijateljica zaupala, sem veliko bolj občutljiva na to temo in se veliikokrat sprašujem, katera ženska še trpi, pa sploh mogoče ne vem za to. Velikokrat je tak, da si niti ne bi mislil, da se kaj takega dogaja vašim prijateljicam, sorodnicam, znankam... Najhuje pa je to, da se ponavadi ravno taki kažejo kot najpopolnejši pari Mora pa biti res grozno težko Jaz sem cel teden samo o tem premišljevala, še more sem mela od tega Žal mi je za vse tiste ženske, ki so res žrtve nasilja in ne upajo spregovoriti, doma pa preživljajo pravi pekel Če bi imela to moč, bi pomagala vsem, te gnusobe (pardon izrazu, ampak drugo niso), ki jih trpinčijo, pa dala ne vem kam.. Najhuje pa je, ko so zraven še otorčki
|