Teyla
|
Dobro jutro punce Hvala za odgovore glede pregledov. Sem se že malo pomirila in sprijaznila (kaj pa čem drugega ). Glede brcik se pa strinjam, zadnje čase so kar močne. Jih pa še vedno čutim levo in desno, a to pomeni, da je najverjetneje prečno postavljen? Pilotgirl suuuper, da je vse ok. Sem čakala, kdaj se boš oglasila. Zdaj pa le počivaj in si pozdravi nogico. Aja, pa super za 10!! Madonca, si pridna. valek ah ne se sekirat za +12kg. Bomo vse "pnucale" ko bo otroček zunaj. Vsaj jaz se tako tolažim in zaenkrat deluje. Kar se pa tegob tiče, imam tudi jaz občutek za težje noge. Ko počepnem me hitro začnejo bolet, kot da bi čepela že 10 min in ni pretoka krvi. Pa zadihanost me matra. Včeraj sem bila prav smešna, ko sem sedela na kavču in sem bila v polsedečem položaju, pa nisem mogla do zraka prit. Sem se zravnala in nadihala, pa je bil moj čist prestrašen "lubica, a si ok?" Sem ga čist prestrašla reveža, ampak kaj čmo, takle mamo. Sem pa opazila da se mi nenavadno čudno kolca-čisto drugače kot prej. Še take čudne zvoke zraven proizvajam, da me moj samo gleda. Ampak kot je rekla MoSoNi sem v bistvu zelo srečna nosečka, brez zgage, zaprtja, krčev, pa spim tudi ok. Pozitivno je treba gledat. Bom raje potrkala. meta21 tvoj G je pa faca Moja je tudi ful prijazna, če jo kaj vprašam. imam občutek, da takrat kar zažari. vipercat buške so ok, dokler je z malim vse ok. Verjamem pa, da se je kar fajn prestrašil. Zdaj pa šibam na obisk. Se beremo kasneje. Lep dan vsem skupaj. biljana vse najboljše za rojstni dan! Vas strelk je pa kar dosti.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 23.11.2010 9:21:10 >
|