Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in eno skladovnico knjig imam ob sebi na kavču - trenutno berem "kurja juhica za dušo" - take življenjske zgodbice polne optimizma in ljubezni, krasne za tele turobne dneve. Paravno sem končala prebirat od Bates W. "Noge gor pa bo" kjer se junakinja spopada z neplodnostjo in ji na koncu uspe v IVF postopku.

) da ne bom vsako minuto hodila na wc in gledala če je kaj priteklo ali ne.
vstavijo pri et? ali te vprašajo, ali se kar sami odločijo?
med postopkom??? namreč danes sem srečala znanko od znanke , ki je tudi na IVF-u. tema je pač nanesla na seks med postopkom in jaz sem trdila eno ona drugo. ALI JE "DOVOLJENO" ALI NE???!!!
kaj sva se nasmejali
to bi pa tudi jaz rada vedela... ene pravijo, da ne, vendar meni med postopkom tega niso posebej prepovedali, tako da...
(imam samo utrogestan vaginalno), zdaj pa ne vem ali naj ga kar samoiniciativno začnem jemati? tudi nobenih drugih navodil oz. priporočil nama niso dal, tudi ne glede