rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 lenči, kdaj bo stara 11m? saj samo do takrat rabiš varstvo, ne? z 11m bo tak šla v vrtec, ne? do takrat pa ti je po moje najcenejša varianta, da ti kaka študentka preko sš čuva.. 5.feb bo stara 11 mesecev. Pol gre v vrtec ja, če ga bom le dobila. Študentka.... ne vem, če bi ji zaupala. Bi dala raje varuški, ki ima izkušnje.. ja, saj take, ki niso za čuvat in so jim otroci tuji, se tak ne javijo na kaj takega. pa še prej jo vidiš itak, se pogovoriš, vidiš kak se zaštekata z otrokom, pa se pol odločiš. probat ni greh.. ne vem.. jaz vem, da take odgovornosti ne bi upala prevzet, poznam pa par punc, ki pazijo otročke preko šs in moram ti povedat, da se res fajn zastopijo z njimi. ne vem, predlagala sem.. ali pa če se ti zdijo/mo študentke premalo odgovorne, pa probaj kako varianto z vzgojiteljico, ki nima službe trenutno.. pa se za ceno direkt pri njej pozanimaj, ker se ziher cene razlikujejo... se pa strinjam z elevitko, da so cene res tam nekje, kot je napisala, ker sem se sama zanimala...
|