Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. ta prava si. moja starša ga imata - za malenkosti je, drugače pa je tud treba pravi sesalec v roke vzet..
pri nas se zdaj malo manj smetk nabira, ko imamo sušilec in ne sušimo perila v stanovanju (poleti pa na balkonu) ampak zato pa gretje svoje nardi, pa je zdaj tud več non stop nekih smetk... mi gre prav na živce, ko je 2 dni po sesanju spet vse isto
. 
.
. Če pa katera da kak predlog bom pa z veseljem poskusila
.
je pa to blo edino mleko, ki mu je stanje lic izboljšalo in ekcemi so do poizkusa jogurta praktično izginili. tako da če bo še katera iskala primerno mleko - holle lahko samo toplo priporočam. (cena pa kot vsako drugo)
pa je tak raje ne jem, ker vsebuje neko zadevo, ki otežuje zanositev (ubija plavalce). tako da se je pač zdaj raje malo izognem...
je reku, da je še premajhen za to, ampak jaz mislim, da ne. Jaz mu bom verjetno kupla za Miklavža kej mejhnega, kot imamo pri nas navado, kakšne nogavičke, sadje, sladkarije mu pa itak še ne dajeva. Za Božička ali Dedka Mraza pa še ne veva...mogoče kakšne kocke al pa kej za oblečt...nič kej veliko.... Nas je v familiji kr dost pa je treba vsakmu neki, pol pa kupmo neki malga, že tko gre dnar kr v luft...
. Blagor se tistim, ki se še dojite. Mene je mala že skenslala.
.