Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Verjetno se spomniš, da je nekje v začetku tega leta bila "euforija" vedeževalke.
Tebe sem si zapomnila, ker si bila kar pridna s pisanjem takrat. Zdaj me pa zanima kaj ti je takrat napisala in če se je pol uresničilo? No ker meni je takrat napovedala december 2010 in takrat sem si mislila: ja pa ja de - takrat bom že rodila,...
Ampak še do zdaj ni uspelo in zato sem malo pozabila na to. No sedaj pa je le prišel ta december in sem se nekak spomnila kaj mi je takrat rekla. (no zdaj si najbolj na svetu želim, da bi to bilo res, kaj je takrat napisala
.

v maju... ampak sem ga že marca
tko da se prav grozno nisem več obremenjevala z njenimi besedami
, se je pa zato lepo greti doma, ker vem da mi nikamor ne bo treba danes
, pridno božajte bušije in uživajte zadnje tedne kot srečke nosečke (nekatere ste res že pri koncu), ostale bomo pa pridno čakale na te nedočakane +
.
. No zdaj pa ti že nekaj časa cartaš, jaz pa še tudi dobro tretino pa bom cartala
NOROOOOO!! Ful lepa novička Babykitty - čestitke!!!
Pa kakšno lepo sporočilce si napisala svojemu sinčku
UŽIVAJTE in upam, da si imela lepo porodno izkušnjo..."slišati" si super