glugluglu
|
oj, najprej povem kaj se je zgodilo s Tianovimi rokavicami - nepremočljive firme Reusch, ki niti niso nove, ampak od lanskega leta in so mu še prav in ne preveč nošene: v glavnem, pogrešamo jih od srede , v vrtcu takrat niso šli ven, da bi jih lahko kako zamenjali, zato samo upam, da jih je nekdo res pomoti vzel in, da še niso videli napisa in slikce na oglasni deski. Pa danes sem pri nas v trgovini Alpina videla take nepremočljive rokavice Alpina za 6,7 EUR, to pa res ni tak problem no. Ma jutri jih grem kupit, ampak malo sem jezna, ker, če je nekdo res pomotoma vzel bi lahko že vrnili glede na te zimske razmere, no edino, če niso zboleli. Sem še kar optimistična, čeprav imam občutek, da jih ne bomo več videli. Šola: vse označite, napišite tako imena, da se tudi prečrtat ali postrišti ne da, ma pa saj nimaš kaj. Malo sem se spucala, če razumete. Danes smo končno dobili nov pmivalni stroj - Bosch , že dela. Danes imamo taščo tu do nedelje, ker bova z dragim šla jutri malo žurat . Tian hoče, da ga samo ona rihta, pravi luksuz . Bolančki, pozdravite se A je bila katera na prižiganju lučk v LJ.? Je bilo najbrž zelo lepo.
|