br27
|
Dobro jutro Spanje : bilo je nekoč, ja, ko sem spala celo noč . Obdarovanje: pri nas se za Miklavža ne obdarujemo glih na veliko. Res da me je letos moj dragi presenetil z tem dopustom, ampak to je prvič, pa verjetno zadnjič. Miklaž pri nas prinese nekaj malega otrocim (nečakim), kakšno pomarančo, suho sadje, čokoladni miklavž, pa letos je dal vsakim 5evrov zraven. Drugače pa mam jaz navado da za miklavža spečem parkelne iz testa, za tiste najbljižne, to je 10komadov, pa vsakim eno šibo zraven. Božiček pa vedno pusti kakšno igračo pod smreko za otroke, pa ponavadi kakšne copate ali zokne,..., kaj takega. Za dedka mraza pa mi nismo nikol nastavljali ali pisali - ga ni. Se mi zdi da otroci že tako ali tako vse imajo in butasto se mi zdi da bi za miklavža kupla eno igračo za 50evrov ali več, ker je potem itak samo par dni aktualna, pol jo pa vidiš čez kak mesec, k leži nekje v kotu. V petek mam pregled , mi bo preveril kg pri otročku, da vidi kako rastemo, ker sma par gramov zadaj. Pa nekaj mi je omenjal ctg, sam ne verjamem da me bo že zdaj dal, pomoje bom sam datum dobila, ker je sestra rekla, da ponavadi dajo prvič v 34.tednu.
|