Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Moj mož ponavadi ni čakal CR, ampak je prišel popoldan ob času obiskov.
,da gre ona tudi ajo-ajo........mami pa še malo dela,da bo jutri malo manj
,pa vmes mal na RR pokukam
, si kr predstavljam tle vmes še Nano.
, sicer za obisk večjih trgovin izkoristim dneve, ko grem do G ali do svoje dohtarce - za podaljšanje bolniške, ali pa po bolniški list... drugače pa vsak dan peljem otroka v vrtec, grem do trgovine po kruh, včeraj smo imeli eno prireditev v vrtcu, sm šla, danes peljem taščo na terapijo, ker se mi neumno zdi da na avtobus leze za 15min. terapije, jest grem lahko med tem časom položnice plačat. Sicer pravijo da komisija kar hodi okol, jest na srečo nisem imela še obiska, pa sm bila prej obe nosečnosti doma, upam da tud zdej ne pridejo. No, na kakšen dopust pa itak da nebom šla.
, pa eno dobro
, da se boste prebudile v tem zaspanem dnevu...
prvič bolj živahen. Je bilo hecno, da je vsakič ponehal, ko je
dal roko gor (ali pa jaz). Mi je šlo tako na smeh, občutek je bil namreč, kot da me nekdo s peresom po notranji steni trebuha žgečka.
grrrrrrrrrrrrrr we are sorry