Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre Majuška super za lep večer! Kitajska pa se je meni zasrala, čeprav jo obožujem. V petek smo ble 4 kolegice in 2 sma bruhale. Z mano sicer ni blo huje, sem 1X bruhala, pa imela glavobol in brez apetita cel vikend, kolegica se je pa orng zastrupila, bruhala vso noč, zlezla skupaj.. sm bla stara nekje 14 ali 15 let, ko sm se zastrupla v naši kitajski. 14 dni bolnice, več mesecev okrevanja, bruhala, driskala, dehidrirana do amena, vročina 40 in več, mrzlica, shujšala več kot 10 kg, bla sem kot okostnjak... zastrupila pa sem se s piščancem. ampak salmonela ni bla. skratka, jst sm potegnila kratko, oni pa nič. tut inšpekcija jim ni mogla dokazati nič. smos e nekaj časa tožili gor in dol... brez uspeha. in od takrat grem še mimo kitajske s takim težkim srcem in s takim strahom... kaj šele da bi šla tja jest! ni teorije! drgač pa super Majuska, da si se mela fino! Eni imajo ful slabe izkušnje z Kitajsko ja, sranje tole si pa ornk neki pokasirala, bogica . Pa da te še uradno pozdravim cuba libre ma ja, ful grdo sm se zastrupila... skor tk hudo je blo pa lani po ljubljanskem maratonu, ko sm jedla v Meku... tedi sm tut skor "umrla"
|