Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, u bistvu ne sprejemam negativnih informacij do konca, SPLJOH !!!!!!!!!!!!! zdaj je tvoj čas in imaš privilegij bit nosečka do poroda ob pravem času ... lavju
.
. Sicer mi ne hodimo več k polnočnici, ampak večerja je bla vedno zvečer, recmo okol sedme, pa potem polnočnica. Večerja je sicer sedaj ostala (pa prav nič postna
), polnočnica pa je bila, ampak brez nas, smo bli že veselo v svetu sanj.
. Letos sem pa povabila njegovega sineta in punco...in mi je moj dal smernice..."za svet večer je post! Mi smo doma jedli šele po polnočnici..." No, pa pravici...njegova mama (od mojega) je res orto...ne mislim nič slabega...zelo, zelo verna! In njegovemu sineku bi rada predstavila njegovo družino (čeprav ne spadam čist tja, ampak zaradi mojega mužiča..). Pa sva s tamalim frenda
in mu je čist fajn, da ma tako fejst mačeho
, sem too much zemeljska, ampak tvoje besede...so tisto kar se dogaja v moji glavi, le da tega ne znam tako poetsko povedati
. Tamalčica lepo je gosto hrano, mlekec še vedno odklanja...ampak malčica ve, kaj ji paše in kaj ne
!!
. Moj v ponev nalil pol litra olja (biftki pa že tako v paci!). AAAAAaaaaa???? Itak, da sem ven padla!!! Najprej nekam odlit vrelo olje...pa zrihtat do konca... Bem mu mast, a še pod tuš ne morm??? Ja tokle znam bit sitna
.
, zjutraj bo zopet
. Nočko vsem