|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 10:29:44   
sreckica
Dobro jutro!

ovčka meni so v bolnici MV merili dvakrat - enkrat z UZ (47 mm) in enkrat vaginalno (27 mm). Sem se ful ustrašla, kako je v 2 dneh prišlo do take razlike, pa mi je Stanči razložu, da do tega pride, ker vaginalno ne morjo zajet celega MV. Baje je bolj kot dolžina samega MV pomembn nek lijak (če ga ni, pomeni, da plodovnica ne more odtekat).

pregledi so pri men kr neki. Sicer je res, da sem do zdej na vsakem (razen enega) dobila slikico iz UZ, ampak sem šele sedaj pogruntala, da sploh nisem dala nikol urina, v knjižico pa je G napisala, da je urin bp! razmišljam o menjavi G (mogoče bi se moj urološki infekt prej odkril, če bi dejansko dala kdaj vodo...), ampak verjetno med nosečnostjo to ni najbol pametno... user posted image no, po nosečnosti sigurno menjam!

Rižkoo ne bit hecna - vedno si bila in vedno boš naša! user posted image sem te že vmes pogrešala, ko se tako dolgo nisi javila po požaru. držim pesti zate in za malega zmajčka, da čim dlje zdržita skupaj - mislim na vaju in vama pošiljam ogroooomno pozitive! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


vsem bolnim prav tako veliko pikapok za čimprejšnjo ozdravitev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


naša mala danes spet pleše roknrol user posted image user posted image včasi se mi zdi, ko da bi enga marsovčka zaprli v balon in potem nori noter user posted image user posted image

tako. zdaj pa še jaz vas prosim za dobre misli - tastu so namreč odpovedale ledvice in je bil danes hospitaliziran user posted image user posted image

uživajte na sončku! user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 10:33:04   
Čakajoča
Pozdravljene punce,

napisala celo stan, potem pa WE ARE SORY...

Prebirala sem vas kar redno, pisala pa vam nisem, ker nisem imela volje...

Bila sem sprejeta v bolnico za 4 dni, saj sem ful zakrvavela. Tako se je vlilo iz mene, kot prvi dan menstruacije. Na srečo se je stanje hitro umirilo, ampak vzroka niso našli.

Naša user posted image ima povečano desno ledvičko. Pravijo, da to ni neke panike. Vendar meni ni vseeno in vsak dan študiram, kaj bo...  IMA KATERA KAJ IZKUŠENJ S TEM!?
Pa stegnenica je pred 3 tedni bila zelo PREVELIKA (večja za 3 tedne od ostalega). Pri ponovnem P pa odstopa "samo" še za 1 teden.
Sem malo brala o vsem tem, kaj bi lahko bilo, pa me je skoraj kap, ko sem videla, da je lahko DS. Ne berem več nič, samo upam, da je z user posted image vse OK.
Najprej so mi rekli, da dobimo user posted image , še luleka so mi pokazali. Pri naslednjem pregledu pa so rekli, da dobimo user posted image . Je rekla G, kako se je lahko tako zmotila. Sem zelo user posted image user posted image , saj imam že doma enega razgrajača.

Tako, to je zaenkrat vse od mene. Držite pesti za našo user posted image , da se bo vse OK izteklo.

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 10:47:52   
bušek33
čakajoča ne vem,nisem še slišala za takšne diagnoze glede ledvičk in stegnenice,lahko da res ni nič posebnega in gre še vse z razvojem v meje normale.  morda povprašaš pušenjaka, da boš mirna, če ti tvoja g ne zna bolje razložiti oz te pomiriti. verjamem, da bi bila tudi jaz cela na trnih, če bi me takole v zraku pustila z razlago.

pregledi pri moji sedanji ginekologinji super, vsakič dam vodo, mislim da dvakrat kri (ali trikrat ? se ne spomnim več), naslednjič mi testira cuker, vsakič mi na hitro pogleda z uz. slikico pa dobim le 2x. ampak važno, da mi prečekira, če je z otrokom vse ok. za naslednjič mi je obljubila, da še enkrat pogledava spol, ker ni bila čist ziher, da je res punca.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 10:51:44   
bušek33
srečanje jaz lahko v celju ali v ljubljani...edino za zadnji teden decembra pa dvomim, da bom še kaj v lj

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 10:52:29   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Pozdravljene,

jaz pa sem slaba ku hudič, sem ponoči bruhala in vam povem, da zdej me vse tako boli, da je jojjjj!





fragola kako si? upam, da kaj bolje??? user posted image

< Sporočilo je popravil bušek33 -- 10.12.2010 10:53:18 >

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 10:54:54   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Ojla tudi od mene, ki se ne javljam prav pogosto!
Mene so pa danes sodelavke prav v slabo voljo spravile. Skoz me gledajo v trebuh, kako velik je ze, pa da je eno kr strah, kaksna bom na koncu, da ima obcutek, da se bo razpocil. Pa danes sem sla 2 uri prej domov, sem rekla, da grem pocivat, ker sem bila zmatrana za dol past, pa je ena rekla, a ves ce bos velik lezala pa spala, bo trebuh se vecji ratal. Sem ji rekla, me bojo pa z dvigalom dvigal. Mislm, kaj se vtikajo vame, sej jaz nosim svoj trebuh in sama odlocam, a bom pocivala al bom delala al bom ...kar hocem. Sem sla pa do zdaj 5kg gor (v prvi nosecnosti tak cas 2kg). Res se mi pozna trebuh, ni pa ne vem kako velik, da bi druge take pocele. Koliko ste sle pa vi kaj gor al vam tud kaj tezijo? Ginek. mi nikoli nic ne rece, je rekla, da je to pac od vsake posameznice odvisno, ker to danes je blo kr mal grdo...

Morfologijo imam drug teden in ze komaj cakam.

lp



dajica tudi moj trebušček ni majhen, pa kaj, je pa najlepšiuser posted image  ne pusti se jim, uživaj v nosečnosti in bodi ponosna na svoj trebušček

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:03:30   
ovčka11
Čakajoča - moji tamali so pri 6 mesecih ugotovili refluks ledvic (ko ena zaklopka na ledvici ne deluje kot bi mogla in potem ko lula, urin ne teče samo ven iz mehurja, ampak tudi nazaj v ledvice in pride do vnetja) in sva bili na en kup Uz takrat in je tudi imela  (mogoče še vedno ima) eno ledvico manjšo od druge. Meni je bilo takrat rečeno, da se vse skupaj še razvija in se je tudi ta zaklopka do 3. leta čisto porihtala. Mislim, da ni nič narobe, če so ti tako tudi povedali.


(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:03:41   
bušek33
rižkoo dobrodošla nazaj med nasuser posted image  držim pesti, da bo pušenjak nameril boljše rezultateuser posted image  počivanje z majhnim otrokom je skoraj neizvedljivo vem. najin je par mesecev starejši in ko sem jaz utrujena, se moj možek res zelo angažira in lahko malo odležim tudi popoldne.
peli user posted image  pridni ste bili s temi čestitkami. jaz se zraven spravljam....si me spodbudila, sem zdele popakirala barvni papir, potem letim še v knjigarno po posebne škarje in svetleče lepilo, barve imam doma, krompir tudiuser posted image  pa akcija s ta malim v soboto

majčica jaz kupujem zmrznjene maline in jagode od spara. poceni in dobre


da ne pozabim na ovčkouser posted image user posted image juhu bravo za rezultate amnio. fuuul vesela za vajuuser posted image  zdaj pa uživat

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:06:05   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Čakajoča - moji tamali so pri 6 mesecih ugotovili refluks ledvic (ko ena zaklopka na ledvici ne deluje kot bi mogla in potem ko lula, urin ne teče samo ven iz mehurja, ampak tudi nazaj v ledvice in pride do vnetja) in sva bili na en kup Uz takrat in je tudi imela  (mogoče še vedno ima) eno ledvico manjšo od druge. Meni je bilo takrat rečeno, da se vse skupaj še razvija in se je tudi ta zaklopka do 3. leta čisto porihtala. Mislim, da ni nič narobe, če so ti tako tudi povedali.



aha, no, ko je bila moja mama z mano noseča, še ni bilo uz pregledov in niso mogli ugotoviti, da imam refluks kot ga opisuje ovčka zgoraj. so pa kasneje odkrili in me pri enem letu operirali in potem je bilo vse ok. problem je le, če tega ne odkrijejo. pri današnji tehniki se pa ni več za bat za kaj takšnega.

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:12:51   
majčica1508
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tak roman,pol pa izpad sistema...............

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:15:16   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Čakajoča - moji tamali so pri 6 mesecih ugotovili refluks ledvic (ko ena zaklopka na ledvici ne deluje kot bi mogla in potem ko lula, urin ne teče samo ven iz mehurja, ampak tudi nazaj v ledvice in pride do vnetja) in sva bili na en kup Uz takrat in je tudi imela  (mogoče še vedno ima) eno ledvico manjšo od druge. Meni je bilo takrat rečeno, da se vse skupaj še razvija in se je tudi ta zaklopka do 3. leta čisto porihtala. Mislim, da ni nič narobe, če so ti tako tudi povedali.



aha, no, ko je bila moja mama z mano noseča, še ni bilo uz pregledov in niso mogli ugotoviti, da imam refluks kot ga opisuje ovčka zgoraj. so pa kasneje odkrili in me pri enem letu operirali in potem je bilo vse ok. problem je le, če tega ne odkrijejo. pri današnji tehniki se pa ni več za bat za kaj takšnega.


Kolkr vem, se te zadeve med nosečnostjo sploh ne da ugotovit, ampak šele kasnejeuser posted image  Zdravniki na nefrološki so me takrat opozorili, da je zadeva zelo rada dedna in naj tudi druge otročke pripeljem na pregled, vkolikor jih bom še imela... Tako, da bodi tudi ti previdna pri tvojemu user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:28:49   
Peli
ovčka11 - ja umetniki pa to user posted image . Daj povej kakšne barve za štempiljke pa uporabiš? Mi zaenkrat nimamo druzga doma kot vodenke, pa še te vedno le za na morje uporablamo, ker v sobi je takoj vse polito in še ta večjemu ne gre, k kr v vodo vs čas namaka čopič, pa potem nč ne riše...user posted image

iskrica kerga G pa maš? Če je tolk fest zamenjam user posted image , da bom vedla za kaj hodm k G user posted image .

No moji pregledi so šli takole:
1.P - vaginalni UZ za potrditev nosečnosti, jemanje brisa, vag. pregled
2.P - prišla sm tja zaradi rjavega izcedka, mi je naredila UZ, vaginalni pregled, mi dala bolniško in me naročila na kontrolo čez 1 teden (ugotovila je da se ovoji ločujejo in en hematom)
3.P - kri za tokso, in hemoglobin, vodo, tehtanje, vaginalni pregled, kontrolni UZ, je pokazal na izboljšavo stanja, vpisala mi je materinsko knjižico in ko je vidla izvide iz preteklosti, je rekla da nimava več kaj razmišljat, da bom do konca doma in počivala, kontr. čez 14 dni
4.p. -sm imela NS, seveda drugje in je blo vse OK
5.p - kri, voda, tehtanje, vprašala je kako sm, in mi reče, če sm pa dobro bi lahko šla delatuser posted image , vaginalni pregled, poslušanje srčka.
6.p. - kri, voda, tehtanje, UZ - morfologija? v materinski njižici mam vpisano le BPD in obseg trebuha ploda, vpisala je tudi da je posteljica čez ustje, zaradi česar naj bi mi na naslednjem pregledu naredila še en UZ.
Še ene 3-4x se vidiva z mojo G, potem špa upam da se mava za en cajta dost user posted image .
Morm pa povedat da sm v 1. nosečnosti obiskovala tudi dr. Pušenjaka in mu je bil ful v redu, ko je treba se res zavzame, in vse direkt razloži tako kot je.

Tole sporočila vam pišem že tolk časa, da sm zdej opazila še eno dodatno stran user posted image .


Čakajoča - verjamem, da te ob takih novicah skrbi, pa se tvojemu G ne zdi to tolk pomembno, da bi te poslal še kam drugam na dodaten pregled? A krvavela si zdaj, pred kratkim - ali v začetku nosečnosti?


(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:40:23   
jacki
Hejla!

Danes je pa pri nas tako lepo sonce, da je popestrilo to jutro in takoj sem super volje in se mi kar smeji user posted image user posted image user posted image

Ste ble od včeraj pa pridne čvekiceuser posted image user posted image user posted image Sej je tko provuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica
ce bi bilo srecanje po 26., bi po mojem lahko tut js prsla, ko bom uradno na "dopustu" in me noben neb mogu za jajca vlect... je pa zanimiva izjava tiste (pozabla sem, ktera je to napisala), da bi inspekcija pol vse nas doma iskala zastonj si predstavlate, da jih povabimo na kuhanca ob LJubljanico al pa da posljemo pismo: spostovani, danes naslednjih oseb: xx, ****, yx, yy ... ne iscite doma, smo se dobile v Ljubljani lahko pa preverite, bomo res vse na kupu!



Čvekice, ve se kar dobite, ostale se bomo pa na drugem srečanju in bomo prišle z dojenčkiuser posted image user posted image user posted image Bi se pa do solz nasmejala, da bi vidla obraz inšpekcije ki bere pismouser posted image user posted image user posted image user posted image

Rižkoo...ti samo POČIAJ, počivaj in počivaj...vse ostalo bo počakalo!!!! Moja mami je mogla tud pol leta preležat v bolnici, še na stranišče jo niso spustil, ker so se bali da bi šlo naprej, pa je na konc rodila 10 dni za rokom... Boš vidla, vse bo uredu!!!!! Držim pesti!!!!!  In ja, itak da te ne damo!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Pozdravljene,

jaz pa sem slaba ku hudič, sem ponoči bruhala in vam povem, da zdej me vse tako boli, da je jojjjj!



Fragola, kako si??? Upam, da se je stanje izboljšalo. user posted image user posted image user posted image za zdravje!!!

Tincy90, lepo praznuj hčerkin 1.RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Punce, ki že mate izkušnje z morfologijo! Kako potek pregled??? Kaj gledajo? In ali se vse meri skoz trebuh ali se kaj tudi vagialno? Da mal vem kaj pričakovat!



Jest na pregledih vedno najprej vodo dam, se stehtam in izmerjo mi pritisk, potem grem k G. Z njo se najprej pogovorimo o stanju, če je kej novga itd, potem pa grem na stol. Tam me najprej pretipa, da vidi, kje je maternica, pol pa naredi UZ čez trebuh (vaginalno me je pregledala samo prvič). Slikco sem dobila samo prvič, drugač mi pa UZ naredi na vsakem pregledu, se pravi vsak mesec. Morfologija zame ni blo nič druzga kot podroben UZ pregled. Na koncu pokliče v ordinacijo še moža, da si še on ogleda user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa polna napotnic in listov grem dat še kri. Kaj vse mi pregledajo še sama ne vem, men samo G na naslednjem pregledu reče, da so vsi rezultati super!



Šola za starše... midva sva se odločila, da bova šla kar v ZD Vič-Rudnik. Nama najbolj odgovarja prostor in urauser posted image user posted image user posted image Morem pa poklicat, al bi šla januarja al februarja... Če kaj vem, se je treba vedno prej naročit po telefonu al pa mailu.

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Mene so pa danes sodelavke prav v slabo voljo spravile. Skoz me gledajo v trebuh, kako velik je ze, pa da je eno kr strah, kaksna bom na koncu, da ima obcutek, da se bo razpocil.



Dajica,
bodi ponosna na svoj trebuh!!!! Jest tud še nikol nisem bla tolk "široka", pa kaj pol. Sem najbolj ponosna, da pod srčkom nosim še en srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za take izjave od "kokoši", pa tako kot je Tincy rekla, samo na Cancel prisni!!!

Peli...pridni steuser posted image ...jest sem pa prelena, da bi delala voščilnice...jih bom drugo leto z user posted image user posted image user posted image


Srečkica,
tebi pa pošiljam čim več pozitive, ki vem, da jo ob takih trenutkih zaradi zd. stanja tasta enostavno primanjkuje! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Bila sem sprejeta v bolnico za 4 dni, saj sem ful zakrvavela. Tako se je vlilo iz mene, kot prvi dan menstruacije. Na srečo se je stanje hitro umirilo, ampak vzroka niso našli.

Naša ima povečano desno ledvičko. Pravijo, da to ni neke panike. Pa stegnenica je pred 3 tedni bila zelo PREVELIKA (večja za 3 tedne od ostalega). Pri ponovnem P pa odstopa "samo" še za 1 teden.


Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse BP!!! Če zdravniki rečejo, da ni panike, potem jim je treba verjet, a ne?



DRAGE MOJE APRILČICE, bodite lepo, lepše, najlepše!!!!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:42:51   
jacki
Wiii, dons je pa prvič po 14ih dneh uspelo oddat sporočilo brez We are sorry. Bravo RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:48:02   
Čakajoča
A krvavela si zdaj, pred kratkim - ali v začetku nosečnosti?
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Ja, krvavela sem pred 4 tedni. v 17. tednu

Saj se tolažim s tem, da to ni nekakšna napaka, ki bi jo ovirali v življenju. G mi je rekla, da če se v nosečnosti ne normalizira, ji pomagajo po porodu.

Sem pa ravno pri Pušenjaku brala o povečani lednički, da je ravno to lahko pokazatelj DS.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 11:57:48   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Čakajoča - moji tamali so pri 6 mesecih ugotovili refluks ledvic (ko ena zaklopka na ledvici ne deluje kot bi mogla in potem ko lula, urin ne teče samo ven iz mehurja, ampak tudi nazaj v ledvice in pride do vnetja) in sva bili na en kup Uz takrat in je tudi imela  (mogoče še vedno ima) eno ledvico manjšo od druge. Meni je bilo takrat rečeno, da se vse skupaj še razvija in se je tudi ta zaklopka do 3. leta čisto porihtala. Mislim, da ni nič narobe, če so ti tako tudi povedali.



aha, no, ko je bila moja mama z mano noseča, še ni bilo uz pregledov in niso mogli ugotoviti, da imam refluks kot ga opisuje ovčka zgoraj. so pa kasneje odkrili in me pri enem letu operirali in potem je bilo vse ok. problem je le, če tega ne odkrijejo. pri današnji tehniki se pa ni več za bat za kaj takšnega.


Kolkr vem, se te zadeve med nosečnostjo sploh ne da ugotovit, ampak šele kasnejeuser posted image  Zdravniki na nefrološki so me takrat opozorili, da je zadeva zelo rada dedna in naj tudi druge otročke pripeljem na pregled, vkolikor jih bom še imela... Tako, da bodi tudi ti previdna pri tvojemu user posted image


ovčka ja mislim, da imaš prav, refluksa se ne da ugotoviti v nosečnosti, tudi pri novorojenčkih ne.
in ja, jaz sem peljala sina kasneje na preventivni uz pregled ledvic (pri 3 ali 6 mesecih, uf, emšo nagaja) in je bilo k sreči vse ok. sem povedala doktorci v porodnišnici, da sem bila sama operirana in je napisala napotnico preden naju je napisala odpustnico

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 12:01:43   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

ovčka11 - ja umetniki pa to user posted image . Daj povej kakšne barve za štempiljke pa uporabiš? Mi zaenkrat nimamo druzga doma kot vodenke, pa še te vedno le za na morje uporablamo, ker v sobi je takoj vse polito in še ta večjemu ne gre, k kr v vodo vs čas namaka čopič, pa potem nč ne riše...user posted image



Čisto navadna bela tempera je v redu. Sem ji pa tudi dala zlato in srebrno barvo (pojma nimam kakšne sorte je), ki sem jo uporabljala za barvanje gline, keramike - se pa brez problema spere.


(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 12:35:01   
wessna
dan souser posted image

vreme je kkrasno samo tale veter ga biksa.. zdaj pa že počasi lahko odštevam dneve za slo..one more week..user posted image

pregledi:
1p: tehtanje, meritve pritiska, pogovor o tem da naj ne pričakujem preveč, da vsaka 5 user posted image splavi. malo je pretipal trebuh in šaril po meni, da je potrdil da sem noseča. vse brez uzuser posted image ni mi jasno kako.
2p: tehtanje, meritve pritiska, dobila MK, vaginalni uz, par vprašanj o počutju. dobila papirje za laboratorij za naslednjič ko pridem, da dam urin, pa prinesem izvide.
3p: NS
4p: tehtanje, pritisk, pregled mojih izvidov za urin, poslušanje srčka, potipal mi je kost nad gležnjem - če zateka. papirji za laboratorij urin + kri - krvna skupina.
5p: tehtanje, pritisk, poslušanje srčka, potipal kost nad gležnjem. papirji za laboratorij urin + kri, cuker test.

itak več časa pri sestri zabijem ko pa pri G. nazadnje ker je eno gospo vzel nujno pred mano, so mi še sestre kavo skuhaleuser posted image

naslednjič mam pa spet UZ - morfologijo. upam da ostanem malo dlje not.


men pa se zdi da skoraj nič ne vprašam G ker v bistvu sploh nevem kaj bi ga vprašala. vse je zame novo. a bi mogla kaj posebaj vedetuser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 16:54:46   
enkratna
sreckica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 18:48:23   
Dajica
Ojla!
Hvala vam vsem za odgovore in kot ste rekle, pri naslednjih takih komentarjih bom samo Cancel sprozila, pa bo. Upam pa, da tega ne bo vec potrebno. Res hvala vsaki posebej!!! user posted image user posted image user posted image Prilagam pa se svojo fotko pri 20 tednih.

user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 20:14:16   
Peli
Dajica - pa kaj je tle tok ogromnga? Čist lep trebušček maš!

Srečkica - upam da se za tvojega tasta čimbolš kar se da izteče. user posted image

Čakajoča - poskusi se zamotit in ne mislt na najslabše, dostkrat nas prestrašijo po nepotrebnem.

Zdaj pa grem gledat BBja, dons sm bla dopoldne čist lena, zato pa popoldan veliko bolj aktivna, pa mi zdej paše mal kavča.
LP

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
   RE: Aprilčice 2011
10.12.2010 20:28:53   
iskrca
srečkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čakajoča user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo uredu, boš videla! Samo pozitivno naprej!!!!!

peli user posted image user posted image Reljičauser posted image No če ga poznaš pol veš da ni tok festuser posted image , je pa faca in ful ureduuser posted image

joj ta BBuser posted image , komi čakam, da je tega konc in bo spet kak film na sporedu, ker zdej so mi prepozn in vse prespimuser posted image

_____________________________

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
   RE: Aprilčice 2011
11.12.2010 8:55:31   
VevercaV

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Dajica - pa kaj je tle tok ogromnga? Čist lep trebušček maš!

Srečkica - upam da se za tvojega tasta čimbolš kar se da izteče. user posted image

Čakajoča - poskusi se zamotit in ne mislt na najslabše, dostkrat nas prestrašijo po nepotrebnem.



Se kar podpišem pod tole!

Pa želim vam dobro jutro, in lep vikend!

Aja, da ne pozabim, glede šole za starše v Domžalah: nič se ni treba prijavit, kar prideš in je to to. Smo na vezi ;) juhu.

Pa še to, ker mi je Hemoglobin spet padel, a ima katera dober recept, po možnosti čim bolj naraven.. Imam ferum lek, floravital.. Vse jemljem skupaj s C vitaminom.. pa imam HB se vedno samo 102?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
   RE: Aprilčice 2011
11.12.2010 8:59:32   
fragola
Dobro jutrouser posted image !

dejica ma dej sej maš prav lep trebuščekuser posted image
Ma vi mate že smreko?

no jaz sem danes super viroza je šla mimo, jupiii jeee!

Drugače povejte mi no kdaj vi že krasite doma, midve z Lano sva do zdej naredile voščilnice, drugo nedeljo bomo pa delali smrekico.



_____________________________

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   RE: Aprilčice 2011
11.12.2010 10:56:30   
Tincy90
Živ Žav!user posted image

Joj, punce js sm tolk lena ratala, se mi ne da pisat.user posted image ma pa se bom potrudla, da bom bla spet pridna.user posted image najprej sreckica user posted image user posted image user posted image za tasta in zate velik user posted image , mali otroček naj ti da moči, da boš vse kar se bo dogajalo prenašala kokr se le da ok. Upam, pa na vse najbolš za tasta!

Morm vam povedat, da je moja bejbika shodila!user posted image user posted image user posted image gre že sama lepo iz sobe do kuhne al pa kopalnice, kdaj se še mora ob kej opret da glih ne pade na rito, ampak js mislm d je to to no, tko hitr beži, ko da bi ji ne vem kaj hotla.user posted image user posted image moj sladkorček.user posted image sj bom še P uprašala v četrtek k mamo pregled, če je to to.user posted image

Kaj naj vam še povem? Hm..pr men nč novga, otročka čutm, mal sm se polenila in to je to.user posted image pa rižkoooo ne puščej me v nevednosti za ime, kr me bo razneslo do ferbca.user posted image just tell me baby.user posted image

Uživejte v vikendu, pr nas je sončk, upam da je tud drugje. Pogrešam pa sneg.user posted image


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?