loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, potem pa še dobro, da te je tvoj zbudil. Kakšne so razmere v službi, so možnosti, da ostaneš? Mismis ko bi le vedela, kaj je zdej, kako se bo šefinja odločila . Zdej še ni nič rekla, tako da me daje občutek, da bo poćakala do konca obračunov naslednje leto, to je do konca marca ali pa aprila. Ampa verjemi, da sem v takem precepu, kaj nardit . Januarja, no eventuelno februarja, če bo spet mešala štrene, mam namen it v nov ivf in ja, posledično spet bolniška in bom spet tisti trn v peti zarad bolniških odsotnosti, tega ona sploh ne mara. In ne vem a nej grem vseen v postopek al počakam do marca, aprila . Čeprav, ja se pa tud meni mudi, ker ne vemo, kaj bo zdej z maternico . aaaaaaaaaa Prav hočem obdržat službo, zdej je ta kriza tud mojemu fuuuuul zmanjšala količino dela, lahko rečem da še dobro, da mam jst službo, drgač nebi več shajala . Mi kr slabo pride ob misli, da dobim knjižico. Hermy ma božica no , naj bo že boljš s tvojimi tačkami.