|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odsotnost spermijev
14.12.2010 8:30:35   
ajnas6
Pozdravljene mene pa zanima, ce slucajno veste kako zgleda preiskava Delitev kromosoma Y in kako preiskava Karniotip? Moj mora narediti obe, in je dobil v GK termin šele maja, tako da bi sla rajsi privat, ampak ce ga morajo pa dvakrat rezati, pa tut nima nekega smisla, saj se Delitev kromosoma Y izvaja samo na GK.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odsotnost spermijev
22.12.2010 9:55:31   
frnikola982
Pozdravljena! Če je vprašanje še aktualno, ti lahko malo pomagam: preiskava za kariotip ni nič posebnega, partner je moral najprej zdravnici razložiti malo družinske zgodovine vse do prababic in pradedkov, da je skicirala družinsko drevo. Po tem so mu odvzeli kri in v roku 14 dni je prejel izvide po pošti na dom. Je pa šel na to preiskavo v Mb, ker je prišel na vrsto v roku 3 tednov, v Lj pa bi moral čakati več kot 2 meseca. Veljajo pa izvidi iz Mb tudi na GK Lj - to nama je povedal moj G, ki je sam omenil, da lahko gre na ti priskavo drugam, kjer bo prej na vrsti.

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Odsotnost spermijev
25.12.2010 7:17:27   
ajnas6
Pozdravljena

hvala za odgovor. Moj ima za naredit obe preiskavi ( in prva je Delecija kromosoma Y in ne delitev- vendar kdo bi znal brat napotnico) in pri razlicnih zdravnih pa ga je malenkost strah da ga bodo dvakrat rezali. Samo kolikor mi je znano obe preiskavi delajo iz venske krvi, samo ne vem pa kje mu jo vzamejo. Ker ce to jemljejo iz mod, pol bodo prav dvakrat ga rezali. Sicer pa tudi mene so ze, bo ze mogel pretrpet. Hvala pa za info, da mu narocim, da se mal pozanima o svoje druzinskem deble, ker nima pojma. Se za svoje bolezni ne ve, kaj sele za duge clane, jah pac moski kot moski ;)

(odgovor članu frnikola982)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Katero ime vam je všeč?




Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)


Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!