Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:23:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,lepo se še mejte,grem jaz pod odejo. Nočko! nočko
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:25:09
|
|
|
|
botrca
|
Matcar nočko, sami0804 večer
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:26:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dajte mi povedat tiste, ki ste pošiljale Linote...kaj ste morale izpolnit kaki kupon? Jaz ga nimam na nobeni škatli . Pa je res, da ni rok do 15.12 botrca, baje je čas do konca leta, koledarje bodo pa 15. začeli pošiljat. tak sem zadnjič nekje prebrala. Kupon pa si lahko sprintaš, tukaj ga imaš: http://www.podravka.hr/brandovi/nagradne-igre-i-natjecaji/6724 zlata si, hvala ti
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:27:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zdaj sem vidla, pa me spet panika grabi. T ima že zdaj 48cm obseg glavice, Saš pa 1 leto starejši, pa 47. Ja,kako glavo pa naj ima-saj je ja konkreten dečko Aja,pa poznam eno pupo,ki je imela reees veliko glavo-smo šli na obisk in sma bila z mojim kar šokirana -zdaj je pa čisto vredi punčka,z "normalno" glavo...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:30:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dajte mi povedat tiste, ki ste pošiljale Linote...kaj ste morale izpolnit kaki kupon? Jaz ga nimam na nobeni škatli . Pa je res, da ni rok do 15.12 botrca, baje je čas do konca leta, koledarje bodo pa 15. začeli pošiljat. tak sem zadnjič nekje prebrala. Kupon pa si lahko sprintaš, tukaj ga imaš: http://www.podravka.hr/brandovi/nagradne-igre-i-natjecaji/6724 zlata si, hvala ti ni kaj
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:34:51
|
|
|
|
botrca
|
Napasite si okice...jaz pa grem spat. Nočko...
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.12.2010 21:35:28 >
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:38:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Napasite si okice...jaz pa grem spat. Nočko... na čem Mislim, to sploh ni ded. Vsaj po mojem okusu, ne.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:39:05
|
|
|
|
katy83
|
pa lahko noč Botrca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:42:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer... tudi tebi Oj, zgubljena.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:45:27
|
|
|
|
majakla
|
Katy: imaš lepega, lepega in velikega fanteka, pa ne nori, boš čez cca. 15 let imela dovolj dela.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:45:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer... tudi tebi Oj, zgubljena.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:47:22
|
|
|
|
majakla
|
Kje ste zaj, BB ni več?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:47:27
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka....povej mi samo...če je vse to nujno za izplačat...ali se lahko samo pogodba sklene brez kakršnih koli plačil s strani delodajalca? v primeru da pogodba opredeljuje plačilo malice in nagrade.. če jo podpišeš ti pripada (odvisno kaka je spisana pogodba) ali pa napišeš izjavo da se nagradi odpoveduješ (če ima delodajalec opredeljeno v kolektivni pogodbi ali internih aktih, da izplačuje nagrade- jo mora izplačat) jaz bi pač nardila tako da bi bil volk sit in koza cela on izplača nagrado ki mu jo vrnem (dolžan pa ti je plačat Po 55. in 57. členu Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (Uradni list RS št. 72/06- UPB 3, 114/06, 76/08) znaša za učence in študente pri opravljanju obvezne delovne prakse od 1. januarja 2009 dalje pavšalni prispevek za poškodbe pri delu in poklicne bolezni v višini 4,27 EUR) PA ŠE POPRAVEK- DELODAJALEC ODDA REK 1 A (in ne REK 2) http://www.durs.gov.si/si/pravne_osebe/dohodnina_za_pravne_osebe_obrazci/rek_obrazci/rek_1a_obracun_davcnih_odtegljajev_od_placil_vajencem_dijakom_in_studentom_za_obvezno_prakticno_delo/
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:47:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: imaš lepega, lepega in velikega fanteka, pa ne nori, boš čez cca. 15 let imela dovolj dela. hvala
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:50:56
|
|
|
|
majakla
|
Toooolko si pišemo, da ne folgam pit kave cuj - vic ure.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:53:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Toooolko si pišemo, da ne folgam pit kave cuj - vic ure.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:58:32
|
|
|
|
elevitka
|
nič....grem na uho.... me že glava boli od celodnevnega študiranja zakonov
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:58:35
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka...citiram iz čveka......tak da menda bi šlo tud brez kakršnekoli nagrade..kaj misliš? ((((Kot smo ti že napisale zgoraj, delodajalc ti mora, kar se tiče prispevkov, plačati le pavšal za poškodbe pri delu.)))
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 21:59:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič....grem na uho.... me že glava boli od celodnevnega študiranja zakonov hvala...da si se še za mene potrudla
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 22:02:50
|
|
|
|
katy83
|
nič, grem jaz, dragi prišel iz sestanka dobre volje...baje še jim kr dobro gre lahko noč
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 22:04:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...citiram iz čveka......tak da menda bi šlo tud brez kakršnekoli nagrade..kaj misliš? ((((Kot smo ti že napisale zgoraj, delodajalc ti mora, kar se tiče prispevkov, plačati le pavšal za poškodbe pri delu.))) načeloma JA! plačat ti MORA Po 55. in 57. členu Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (pavšalni prispevek za poškodbe pri delu in poklicne bolezni) napiši pa vseeno izjavo da se nagradi odpoveduješ pa ti ne morejo nič!!
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 22:04:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič....grem na uho.... me že glava boli od celodnevnega študiranja zakonov hvala...da si se še za mene potrudla ni kaj
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 22:04:49
|
|
|
|
sami0804
|
Fajn čvekajte še naprej,grem vodoravno. Lahko noč.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 13.12.2010 22:06:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka...citiram iz čveka......tak da menda bi šlo tud brez kakršnekoli nagrade..kaj misliš? ((((Kot smo ti že napisale zgoraj, delodajalc ti mora, kar se tiče prispevkov, plačati le pavšal za poškodbe pri delu.))) načeloma JA! plačat ti MORA Po 55. in 57. členu Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (pavšalni prispevek za poškodbe pri delu in poklicne bolezni) napiši pa vseeno izjavo da se nagradi odpoveduješ pa ti ne morejo nič!! aha...kapiram... a veš morda kolk je mesečno tale člen...kot navajama?..oziroma kolk to znese mesečno?približno?
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 8:49:31
|
|
|
|
sami0804
|
Dobro jutro! Malo "strokovne" literature Kako se vedemo pri 1., 2. in 3. otroku ?? Oblačila: 1. otrok: Nosečniške obleke začnete nositi takoj, ko vam ginekolog potrdi nosečnost. 2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče. 3. otrok: Vaša normalna oblačila so vaša nosečniška oblačila. Ime za otroka: 1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd. 2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to ne bi bila ti? 3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se vam je ustavil prst. Zdravko? Odlično ime! Priprave na porod: 1. otrok: Zelo resno vadite dihanje. 2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami, ker vam dihanje prvič ni pomagalo. 3. otrok: Zahtevate epiduralno v 8. mesecu nosečnosti. Oprema za dojenčka: 1. otrok: Skrbno perete vse perilo, ga zlagate po barvah in shranjujete v otrokovo omarico. 2. otrok: Preverite samo, če je perilo umazano in zavržete tistega z največjimi madeži. 3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?! Skrbi: 1. otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak znak nezadovoljstva ga vzamete v roke. 2. otrok: V naročje ga vzamete šele, ko obstaja nevarnost, da bo zbudil prvorojenca. 3. otrok: Svojega triletnika naučite pestovati dojenčka s kolikami. Aktivnosti: 1. otrok: Otroka peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na izlete, sprehode. 2. otrok: Otroka peljete na sprehode. 3. otrok: Otroka peljete v supermarket. Večerni izhodi: 1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut. 2. otrok: Tik preden odidete od doma, se spomnite, da bi ji lahko pustili številko, na kateri ste dosegljivi. 3. otrok: Poklicati vas sme samo, če vidi veliko krvi. Doma: 1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka. 2. otrok: Večji del dneva pazite, da starejši otrok ne bi poškodoval mlajšega. 3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred otroki. Duda: 1.otrok: Ko pade duda na tla, obvezno prekuhat. 2.otrok: Ko pade duda na tla, operemo pod tekočo vodo. 3.otrok: Bolj je usrana, rajš jo ima.
|
|
|
|
PručkaGTdesignSte rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089Da (
16%)

Ne (
84%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!