tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Pri nas bronhiolitis (Vid, T 39.3), pljučnica (Lan, T. do 40)... Kaj več težko napišem, sama z obema. Mogoče več zvečer... Ojoj, Zimska . Sem ravno popoldne mislila nate. Sem si rekla, da te moram mal podrezat, kako je z malima, pa vidim da nič fajn. Koš za vas. Almera, mi smo kar doma. A veš da si ne znam predstavlat, da bo Nina mogla bit 14 dni doma . No, jest šla sem pa za Tima na govorilne in ga je pohvalila. Branje mu gre že veliko boljše, matematika bp, tudi drugače je priden. Sem se kar z nasmehom sprehajala potem okol . Ampak drugač mi pa Ronja res kar velika zgleda . Sej gre nekako vštric s trimesečniki, a ne? Hihihi, ne morem verejt, da tkole podkupuješ svojga otročka. No, ampak če pali.... Pa si mu potem dala čokoladko? Anja, uživaj v igranju na kitaro. No,pa se je tale DM le izkazal in prinesel, kar je bilo napisano Populis, kako sta opravili z Laro pri P? RR-jka, je bil Božiček uspešen? Je vse nabavil, al je prej bankrotiral ? Jest grem pa jutri v službo, bo moj doma z Nino. Pa še pregled imata jutri. Upam, da bosta dobro opravila. V službo pa grem, ker gre sodelavka, s katero se ful zastopiva, v penzijo in ima jutri poslovilno zabavo.
|