Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 21:58:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 21:58:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 21:59:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 21:59:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi Saš noče zaspat,pa da se ubijem cuj? Zaj nori po dnevni. Jaz sem tud M. komaj zdaj lahko spravla. Nekaj je v luftu očitno, ker moj Jan tudi ne spi še
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:00:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala hehehe no fino
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:00:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa potem spi celo noč? ti jutri povem Al pa ob 4-ih vjutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:00:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Sem si te prav zapomnila.Kaj veš,katere so zjutraj mogoče? Nimam pojma, Majarič je to vem ker je V. popoldan Mater,ne vem,če bom ob 8-h lahko šla v Lidl,bi mojemu oni mašin za graviranje kupla.za božička.Upam,da mi rata!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:01:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit?? ne, vjutru nimam cajta. Zato, ker mi ni kolektiv všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:01:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi Saš noče zaspat,pa da se ubijem cuj? Zaj nori po dnevni. Jaz sem tud M. komaj zdaj lahko spravla. Nekaj je v luftu Uh, meni pa Lijica spi že od 17.40 Pa potem spi celo noč? mene je tud skor kap kaj češ...faušija-škoda ko ne gori,bi prav prišla zdaj pozimi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:02:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi Saš noče zaspat,pa da se ubijem cuj? Zaj nori po dnevni. naš je tud bil dans vun pesji...nikak spat.. mu rečem greme ajat...žabica te čaka v postli je reko ne šel v sobo in jo zabrisal vun iz njegove postle in leto nazaj v dnevno ???? Jaz pa ga dam v pojslo njegovo,ga pokrijem,ajiko cuj,pa zaspi v roku 5 min-ponavadi.Danes pa v jok,ga grem gledat,mu nesem sok za pit,pije pa že skoro spi cuj,pa kak sem vrata zaprla,vrgo flašo,dudo dol spipo,pa že stal pa tulo.Pa sem ga ven vzela,se na mojo pojslo vsedem z njim,pa je šou kuj dol,pa direkt v kuhno pred tv. no tak je pri nas vsak dan... nikoli ne gre rade volje spat in se sam vleže da bi zaspal... vedno ipika in tuljenje pa ZIZA seveda
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:02:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit??
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:02:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa potem spi celo noč? ti jutri povem Al pa ob 4-ih vjutro ja al pa tak. Če vas zjutraj čaka na RR kafe in rogljiček vete da sem jaz bila sredi noči auf in sma z Lijico risale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:02:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj si je te dala za jest MAK ??? nam to ne rata da je nevemkaj .. bi spal ja do 19 pol pa do 1 vjutro telovadil hahaha... mak?... Kaj pali to? Moja mama je mojo sestro vsak čet. vozla na makovo tortico in-je spala vredi??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:03:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit?? ne, vjutru nimam cajta. Zato, ker mi ni kolektiv všeč priznaj... ne greš ker mene ne bo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:03:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:03:57
|
|
|
|
katy83
|
čer. Sem vas prišla malo pozdravit. sem 3 ure likala , vmes sicer jedla, pa kapučino pila. Hm, poročne obleke. meni so všeč take simpl. Tasa take kot je imela tvoja kolegica. al pa taka: (tista kjer sta dve črna in bela) Pa rada bi imekla belo v kombinaciji z rdečo. http://www.najporoka.com/porocna_moda/nevestina-porocna-obleka/kako-najti-pravo-obleko-za-pravo-postavo/ Če ne bom nikjer dobila v trgovini, jo bom dala kolegici šivat, jih je že par zašila in vauuuuuuu Sicer pa si jo lahko sposodim, kako birmansko glede na mojo velikost Drugače sem pa v Bosni občudovala neko trgovino s poročnimi oblekami, komplet s šuhi so stale 250€.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:04:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:04:18
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj si je te dala za jest MAK ??? nam to ne rata da je nevemkaj .. bi spal ja do 19 pol pa do 1 vjutro telovadil hahaha... mak?... Kaj pali to? Moja mama je mojo sestro vsak čet. vozla na makovo tortico in-je spala vredi?? je barem palilo ? te bom jaz tud probala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:05:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit?? ne, vjutru nimam cajta. Zato, ker mi ni kolektiv všeč Resno ti to?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:05:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa potem spi celo noč? ti jutri povem Al pa ob 4-ih vjutro ja al pa tak. Če vas zjutraj čaka na RR kafe in rogljiček vete da sem jaz bila sredi noči auf in sma z Lijico risale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:06:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev. ti prinesem odločbo...saj pa vem kaj govorim maja sva dala vlogo za avgust... za druge ne vem, govorim o nama
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:06:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:07:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev. ti prinesem odločbo...saj pa vem kaj govorim maja sva dala vlogo za avgust... za druge ne vem, govorim o nama to je pomoje full odvisno...kako gužvo imajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:07:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... ja ne... kaj pa to?? nekaj starega, nekaj novega, nekaj modrega, nekaj sposojenega ... ????
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:07:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev. ti prinesem odločbo...saj pa vem kaj govorim maja sva dala vlogo za avgust... za druge ne vem, govorim o nama Jaz pa vem,da ni možno to.I. je tudi hodla januarja,pa je komaj avgusta dobila lahko.kako odločbo? Ki si te to dobla?
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?