|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 21:58:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit??
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 21:58:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 21:59:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev.
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 21:59:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi Saš noče zaspat,pa da se ubijem cuj? Zaj nori po dnevni. Jaz sem tud M. komaj zdaj lahko spravla. Nekaj je v luftu očitno, ker moj Jan tudi ne spi še
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:00:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala hehehe no fino
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:00:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa potem spi celo noč? ti jutri povem Al pa ob 4-ih vjutro
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:00:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Sem si te prav zapomnila.Kaj veš,katere so zjutraj mogoče? Nimam pojma, Majarič je to vem ker je V. popoldan Mater,ne vem,če bom ob 8-h lahko šla v Lidl,bi mojemu oni mašin za graviranje kupla.za božička.Upam,da mi rata!
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:01:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit?? ne, vjutru nimam cajta. Zato, ker mi ni kolektiv všeč
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:01:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi Saš noče zaspat,pa da se ubijem cuj? Zaj nori po dnevni. Jaz sem tud M. komaj zdaj lahko spravla. Nekaj je v luftu Uh, meni pa Lijica spi že od 17.40 Pa potem spi celo noč? mene je tud skor kap kaj češ...faušija-škoda ko ne gori,bi prav prišla zdaj pozimi
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:02:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko mi Saš noče zaspat,pa da se ubijem cuj? Zaj nori po dnevni. naš je tud bil dans vun pesji...nikak spat.. mu rečem greme ajat...žabica te čaka v postli je reko ne šel v sobo in jo zabrisal vun iz njegove postle in leto nazaj v dnevno ???? Jaz pa ga dam v pojslo njegovo,ga pokrijem,ajiko cuj,pa zaspi v roku 5 min-ponavadi.Danes pa v jok,ga grem gledat,mu nesem sok za pit,pije pa že skoro spi cuj,pa kak sem vrata zaprla,vrgo flašo,dudo dol spipo,pa že stal pa tulo.Pa sem ga ven vzela,se na mojo pojslo vsedem z njim,pa je šou kuj dol,pa direkt v kuhno pred tv. no tak je pri nas vsak dan... nikoli ne gre rade volje spat in se sam vleže da bi zaspal... vedno ipika in tuljenje pa ZIZA seveda
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:02:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit??
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:02:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa potem spi celo noč? ti jutri povem Al pa ob 4-ih vjutro ja al pa tak. Če vas zjutraj čaka na RR kafe in rogljiček vete da sem jaz bila sredi noči auf in sma z Lijico risale
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:02:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj si je te dala za jest MAK ??? nam to ne rata da je nevemkaj .. bi spal ja do 19 pol pa do 1 vjutro telovadil hahaha... mak?... Kaj pali to? Moja mama je mojo sestro vsak čet. vozla na makovo tortico in-je spala vredi??
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:03:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit?? ne, vjutru nimam cajta. Zato, ker mi ni kolektiv všeč priznaj... ne greš ker mene ne bo
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:03:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka.
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:03:57
|
|
|
|
katy83
|
čer. Sem vas prišla malo pozdravit. sem 3 ure likala , vmes sicer jedla, pa kapučino pila. Hm, poročne obleke. meni so všeč take simpl. Tasa take kot je imela tvoja kolegica. al pa taka: (tista kjer sta dve črna in bela) Pa rada bi imekla belo v kombinaciji z rdečo. http://www.najporoka.com/porocna_moda/nevestina-porocna-obleka/kako-najti-pravo-obleko-za-pravo-postavo/ Če ne bom nikjer dobila v trgovini, jo bom dala kolegici šivat, jih je že par zašila in vauuuuuuu Sicer pa si jo lahko sposodim, kako birmansko glede na mojo velikost Drugače sem pa v Bosni občudovala neko trgovino s poročnimi oblekami, komplet s šuhi so stale 250€.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:04:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:04:18
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj si je te dala za jest MAK ??? nam to ne rata da je nevemkaj .. bi spal ja do 19 pol pa do 1 vjutro telovadil hahaha... mak?... Kaj pali to? Moja mama je mojo sestro vsak čet. vozla na makovo tortico in-je spala vredi?? je barem palilo ? te bom jaz tud probala
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:05:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa-ti si v četrtek popoldan,ne? DA Zakaj z okami zavijaš...ker boš mogla vjutro na kavo prit?? ne, vjutru nimam cajta. Zato, ker mi ni kolektiv všeč Resno ti to?
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:05:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa potem spi celo noč? ti jutri povem Al pa ob 4-ih vjutro ja al pa tak. Če vas zjutraj čaka na RR kafe in rogljiček vete da sem jaz bila sredi noči auf in sma z Lijico risale
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:06:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev. ti prinesem odločbo...saj pa vem kaj govorim maja sva dala vlogo za avgust... za druge ne vem, govorim o nama
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:06:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah....
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:07:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev. ti prinesem odločbo...saj pa vem kaj govorim maja sva dala vlogo za avgust... za druge ne vem, govorim o nama to je pomoje full odvisno...kako gužvo imajo
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:07:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka si mi dala tolk dobrih naslovov za obleke, da maš kuj kafe v dobrem pa to kuj 2. Sem si eno nagledala, še T. je všeč in moji bodoči poročni priči Sem že vsem pokazala Bravo maestro. Napaka!!! Ne bi smela T pokazat.Pri meni ni noben vedo do usodne sobote,kaka bo obleka. Aaaaa,smo že pri vražah.... ja ne... kaj pa to?? nekaj starega, nekaj novega, nekaj modrega, nekaj sposojenega ... ????
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:07:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sma se menla da bi septembra 2011 rekla DA :) Kak lepo.Mi2 sma se tudi menla za avgust al pa september,če maja ne bi dobla datuma,ker ga moraš najmanj 6 mesecev prej it rezervirat na občino.Vsaj našo. ne, ne...midva sva rezervirala maja za avgust mislim da, pa ni bil problem V MB ne,dam roko v ojgn zaj.Če je treba.z vsemi,ko so se tukaj ženli,jih lahko vpšrašaš,so čakali 6 mesecev. ti prinesem odločbo...saj pa vem kaj govorim maja sva dala vlogo za avgust... za druge ne vem, govorim o nama Jaz pa vem,da ni možno to.I. je tudi hodla januarja,pa je komaj avgusta dobila lahko.kako odločbo? Ki si te to dobla?
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?