Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:37:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Matcar: lahko noč. še od mene pa od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:37:32
|
|
|
|
sami0804
|
Samo,babe, dobre ste,da si vse te malenkosti zapomnite Kar se tiče papirjev in plačila-sem vse stisnila delete,ko je blo vsega konec Se spomnim dosti detaljev s poroke ampak tega pa ne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:38:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem še na enega pred spanjem,pa v pojslo malo še brat pa spat! Nočko,bom zaj poroko sanjala. jaz tudi ...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:39:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo,babe, dobre ste,da si vse te malenkosti zapomnite Kar se tiče papirjev in plačila-sem vse stisnila delete,ko je blo vsega konec Se spomnim dosti detaljev s poroke ampak tega pa ne... jaz imam vse račune še shranjene...emšo pa to...veš, da se vsega ne spomniš
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:40:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo,babe, dobre ste,da si vse te malenkosti zapomnite Kar se tiče papirjev in plačila-sem vse stisnila delete,ko je blo vsega konec Se spomnim dosti detaljev s poroke ampak tega pa ne... men bi tud ostalo v glavi ... imam ogromno RAM-a in super mikroprocesorje ... tud face si full zapomnim (recimo da nekoga večkrat srečam. pa ga ne poznam se bom tud po več letih spomnila kje sem ga srečala- malo bom rabla, bom pa )
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:40:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca dovoljenje Betnave:100€, sklepanje zakonske zveze okrog 40€, takse (2) pa skupaj okrog 60€ KAAAAAAJJJ?? Tak je to drago? Milomater ej, to pa nisem vedla da treba še to plačat Jaz bom pogledala v kiri občini je najceneje Zdaj je sigurno še dražje vse skupaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:41:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo,babe, dobre ste,da si vse te malenkosti zapomnite Kar se tiče papirjev in plačila-sem vse stisnila delete,ko je blo vsega konec Se spomnim dosti detaljev s poroke ampak tega pa ne... jaz imam vse račune še shranjene...emšo pa to...veš, da se vsega ne spomniš eh...vem ja samo za peneze mi pa čisto dol visi,če pozabim,kolko me je koštalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:41:58
|
|
|
|
elevitka
|
U pismo kolk je že ura... bo treba spat it... zdaj ko sem si okice razdražla z tem ohcetom
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:44:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo,babe, dobre ste,da si vse te malenkosti zapomnite Kar se tiče papirjev in plačila-sem vse stisnila delete,ko je blo vsega konec Se spomnim dosti detaljev s poroke ampak tega pa ne... men bi tud ostalo v glavi ... imam ogromno RAM-a in super mikroprocesorje ... tud face si full zapomnim (recimo da nekoga večkrat srečam. pa ga ne poznam se bom tud po več letih spomnila kje sem ga srečala- malo bom rabla, bom pa ) Jaz face tudi (poklicna deformacija) še po par letih,imena mi pa ponavadi odfrčijo,al pa številke-take ko niso pomembne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:45:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo,babe, dobre ste,da si vse te malenkosti zapomnite Kar se tiče papirjev in plačila-sem vse stisnila delete,ko je blo vsega konec Se spomnim dosti detaljev s poroke ampak tega pa ne... men bi tud ostalo v glavi ... imam ogromno RAM-a in super mikroprocesorje ... tud face si full zapomnim (recimo da nekoga večkrat srečam. pa ga ne poznam se bom tud po več letih spomnila kje sem ga srečala- malo bom rabla, bom pa ) No, te pa povej od kod si ti meni znana?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:46:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... zdaj ko sem si okice razdražla z tem ohcetom to je meni bilo nekaj najlepšega...priprave...pa še noseča sem bila...pa še presenetil me je za zaroko...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:47:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo,babe, dobre ste,da si vse te malenkosti zapomnite Kar se tiče papirjev in plačila-sem vse stisnila delete,ko je blo vsega konec Se spomnim dosti detaljev s poroke ampak tega pa ne... men bi tud ostalo v glavi ... imam ogromno RAM-a in super mikroprocesorje ... tud face si full zapomnim (recimo da nekoga večkrat srečam. pa ga ne poznam se bom tud po več letih spomnila kje sem ga srečala- malo bom rabla, bom pa ) No, te pa povej od kod si ti meni znana? iz kake gostilne
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:47:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... zdaj ko sem si okice razdražla z tem ohcetom to je meni bilo nekaj najlepšega...priprave...pa še noseča sem bila...pa še presenetil me je za zaroko... Oh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:48:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo,babe, dobre ste,da si vse te malenkosti zapomnite Kar se tiče papirjev in plačila-sem vse stisnila delete,ko je blo vsega konec Se spomnim dosti detaljev s poroke ampak tega pa ne... men bi tud ostalo v glavi ... imam ogromno RAM-a in super mikroprocesorje ... tud face si full zapomnim (recimo da nekoga večkrat srečam. pa ga ne poznam se bom tud po več letih spomnila kje sem ga srečala- malo bom rabla, bom pa ) No, te pa povej od kod si ti meni znana? iz kake gostilne Hm, kaj pa če iz šole?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:48:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... zdaj ko sem si okice razdražla z tem ohcetom to je meni bilo nekaj najlepšega...priprave...pa še noseča sem bila...pa še presenetil me je za zaroko... samo ti si bla pa full lepa nevesta-se ti komaj vidlo,da si noseča
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:48:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... zdaj ko sem si okice razdražla z tem ohcetom to je meni bilo nekaj najlepšega...priprave...pa še noseča sem bila...pa še presenetil me je za zaroko... Oh če pa je res, no... ...prav blažena sem bila...še zdaj ko se spomnim vsega mi je svetovno
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:49:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo,babe, dobre ste,da si vse te malenkosti zapomnite Kar se tiče papirjev in plačila-sem vse stisnila delete,ko je blo vsega konec Se spomnim dosti detaljev s poroke ampak tega pa ne... men bi tud ostalo v glavi ... imam ogromno RAM-a in super mikroprocesorje ... tud face si full zapomnim (recimo da nekoga večkrat srečam. pa ga ne poznam se bom tud po več letih spomnila kje sem ga srečala- malo bom rabla, bom pa ) No, te pa povej od kod si ti meni znana? iz kake gostilne ne,ne...iz gostilne bi se lahko mene spomnila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:49:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... zdaj ko sem si okice razdražla z tem ohcetom to je meni bilo nekaj najlepšega...priprave...pa še noseča sem bila...pa še presenetil me je za zaroko... Oh če pa je res, no... ...prav blažena sem bila...še zdaj ko se spomnim vsega mi je svetovno Verjamem, kaj ne vidiš ( ), da sem blažena s tabo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:50:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 samo ti si bla pa full lepa nevesta-se ti komaj vidlo,da si noseča o hvala, hvala (si gledala slike na fb )...ja, ker mi je ful dobro znala svetovat v poročnem salonu...pa se mi ni vidlo... čeprav sem bila v 6. mesecu
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:51:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ... zdaj ko sem si okice razdražla z tem ohcetom to je meni bilo nekaj najlepšega...priprave...pa še noseča sem bila...pa še presenetil me je za zaroko... Oh če pa je res, no... ...prav blažena sem bila...še zdaj ko se spomnim vsega mi je svetovno Verjamem, kaj ne vidiš ( ), da sem blažena s tabo?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:52:40
|
|
|
|
botrca
|
Zadnjič sprašujem:Katera pride na kavo v četrtek?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:54:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 samo ti si bla pa full lepa nevesta-se ti komaj vidlo,da si noseča o hvala, hvala (si gledala slike na fb )...ja, ker mi je ful dobro znala svetovat v poročnem salonu...pa se mi ni vidlo... čeprav sem bila v 6. mesecu saj zato,ja ...jaz sem bla tudi v začetku 6.meseca-so pa ene izmed redkih slik,kjer sem si celo sama všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:54:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 samo ti si bla pa full lepa nevesta-se ti komaj vidlo,da si noseča o hvala, hvala (si gledala slike na fb )...ja, ker mi je ful dobro znala svetovat v poročnem salonu...pa se mi ni vidlo... čeprav sem bila v 6. mesecu Sem hitro pogledala slike: WAU.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:55:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 samo ti si bla pa full lepa nevesta-se ti komaj vidlo,da si noseča o hvala, hvala (si gledala slike na fb )...ja, ker mi je ful dobro znala svetovat v poročnem salonu...pa se mi ni vidlo... čeprav sem bila v 6. mesecu saj zato,ja ...jaz sem bla tudi v začetku 6.meseca-so pa ene izmed redkih slik,kjer sem si celo sama všeč daj kako na fb, al pa tukaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 14.12.2010 22:55:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 samo ti si bla pa full lepa nevesta-se ti komaj vidlo,da si noseča o hvala, hvala (si gledala slike na fb )...ja, ker mi je ful dobro znala svetovat v poročnem salonu...pa se mi ni vidlo... čeprav sem bila v 6. mesecu Sem hitro pogledala slike: WAU. hvala, hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 prednosti rojstva otroka jeseniČe ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?