|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
15.12.2010 8:42:20   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

dovoljenje Betnave:100€, sklepanje zakonske zveze okrog 40€, takse (2) pa skupaj okrog 60€

KAAAAAAJJJ??
Tak je to drago?
Milomater ej, to pa nisem vedla da treba še to plačat Jaz bom pogledala v kiri občini je najceneje user posted image user posted image user posted image

Jaz sem plačala samo 15 eur takse.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
15.12.2010 8:51:52   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dovoljenje Betnave:100€, sklepanje zakonske zveze okrog 40€, takse (2) pa skupaj okrog 60€

KAAAAAAJJJ??
Tak je to drago?
Milomater ej, to pa nisem vedla da treba še to plačat Jaz bom pogledala v kiri občini je najceneje user posted image user posted image user posted image

Jaz sem plačala samo 15 eur takse.

pa si se isto leto poročila kajne?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
15.12.2010 8:53:46   
botrca
Malega sem do 10h v vrtcu pustila...user posted image  user posted image  user posted image ...kako paše malo tišine in miru.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
15.12.2010 9:13:20   
sami0804

Morgen!user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
15.12.2010 9:15:19   
sami0804

Malega sem do 10h v vrtcu pustila...user posted image  user posted image  user posted image ...kako paše malo tišine in miru.

Jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
15.12.2010 9:16:44   
sami0804

Hvala za rogljiček in kavico,botrcauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
15.12.2010 9:17:24   
sami0804

Lenčiiiii...dobro jutro!!user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
15.12.2010 9:19:56   
sami0804

Danes pa začnejo LINO koledarje pošiljat,jeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
15.12.2010 9:39:14   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image

verjamem...saj boš user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
15.12.2010 9:39:38   
botrca

Hvala za rogljiček in kavico,botrcauser posted image

prosim user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
15.12.2010 9:40:12   
botrca
Danes pa začnejo LINO koledarje pošiljat,jeeeee user posted image user posted image user posted image

jaz pa še poslala nisem, ker nisem še pošto dobila user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
15.12.2010 9:44:33   
rina22
dan user posted image

ojej, babike, kake lušte ste mi naredle s poročnimi oblekami in poroko user posted image
tasa, ona oblekica, je svetovna user posted image te prav vidim, kak bi/boš blestela v njej user posted image

okice sem si napasla do onemoglosti na facebook profilu na teh poročnih, predvsem pa na svečanih oblekah, T spi, jaz pa MORAM it za knjige user posted image Kak mi ni spet user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
15.12.2010 9:45:29   
rina22

saj še maš čas za poslati. pa baje tak dobiš, tudi če pošlješ po 15.12. (torej, od danes naprej)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
15.12.2010 9:50:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

saj še maš čas za poslati. pa baje tak dobiš, tudi če pošlješ po 15.12. (torej, od danes naprej)

upam user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
15.12.2010 9:51:51   
botrca
Mislim, pa to se lahko samo meni zgodi...perem stroj, pa grem mimo kopalnice zdaj pa vidim nekaj na vratih pogledam pa celi paket žvečilnih user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
15.12.2010 9:54:38   
rina22

upam user posted image

ja, ziher je

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
15.12.2010 9:55:17   
sami0804

upam user posted image

dobiš,dobišuser posted image -sem eno leto tudi bolj pozno poslala,pa dobila,samo pošljejo malo kasneje...sicer pa upam,da danes dobiš vse linoteuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
15.12.2010 9:55:18   
rina22

Mislim, pa to se lahko samo meni zgodi...perem stroj, pa grem mimo kopalnice zdaj pa vidim nekaj na vratih pogledam pa celi paket žvečilnih user posted image  user posted image  user posted image .

jaz pa mislim, da nisi edina, ki se ji to lahko zgodi

verjemi, da eni operejo še hujše in pomembnejše stvari user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
15.12.2010 9:56:19   
sami0804

jaz pa mislim, da nisi edina, ki se ji to lahko zgodi

verjemi, da eni operejo še hujše in pomembnejše stvari user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
15.12.2010 9:57:18   
rina22

Je blo precej....nepredvidenih dogodkovuser posted image user posted image
Najprej nisem nikjer našla obleke,mi jo je potem sešila ena znanka,ki šiva drugače športno konfekcijo-sem se ji zasmilila.Za snemanje poroke je bil zadolžen en kolega,tak čisto amatersko-ga sploh ni bilo.Moj mož me v cerkvi po obredu ni poljubil,čevlji so se mi dobesedno zažrli v noge(sem mela ene take hinavske sandale z gumicami),v gostilni sem šla sedet vmes malo ven,na en naslonjač in se vsedla na nekega vraga,sem mela potem flek na riti,kot da sem se posr...,ko sem metala šopek,so vse dekline skočile vstran in še  in še....
Bilo je čudovito!!
Vse bi naredila spet isto z vsemi nezgodami vred!!user posted image

TAKO se govori user posted image user posted image user posted image
sami, bila si res lepa nevesta user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
15.12.2010 10:00:04   
botrca
Grem po malega...pridem hitro nazaj user posted image .

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
15.12.2010 10:07:42   
sami0804

Hvala,rinauser posted image
Saj veš...v blaženem stanju,pa to...user posted image

V bistvu,ko se zdaj spomnim nazaj...blazno sem se sekirala,ker nismo snemali poroke,pa zdaj vidim,da čisto brez vezeuser posted image Tisto je aktualno takoj po poroki,pol pa tak ne gledaš več tega šmorna-mam pa par takih posnetkov,ko so jih naredli z digitalci in je čisto dovoljuser posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 15.12.2010 10:10:39 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
15.12.2010 10:19:23   
rina22

Hvala,rinauser posted image
Saj veš...v blaženem stanju,pa to...user posted image

V bistvu,ko se zdaj spomnim nazaj...blazno sem se sekirala,ker nismo snemali poroke,pa zdaj vidim,da čisto brez vezeuser posted image Tisto je aktualno takoj po poroki,pol pa tak ne gledaš več tega šmorna-mam pa par takih posnetkov,ko so jih naredli z digitalci in je čisto dovoljuser posted image

Spomini so itak najlepši in edinstveni in najlepše in najpomembneje je to, kar si zapomniš in nosiš v srcuuser posted image Ti spomini so največje bogastvouser posted image Tudi če tega nimaš posneto na dvd-ju ali videokaseti (ali kakorkoli že), pomembno je, da imaš posneto v srcu user posted image

Pri nama se je tudi nekaj šepetalo o poroki, ko sem bila user posted image , pa sem vztrajno pogasila tole idejo user posted image pa mi ni žal. vedno sem imela željo, da bi se poročila, ko še ne bi imela user posted image in bi bila poročena približno kako leto, ko bi zanosla. ampak... to so bile sanje, resničnost je pa nekaj drugega. ko sem bila user posted image se mi ni zdelo prav, da se poročim takrat (spet moja filozofijauser posted image ), zdaj pa si želim, da se poročiva. ampak enkrat - ko bodo pogoji za to user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
15.12.2010 10:29:20   
Lenči_
Jutro!

Ena moja kolegica se je ženla v Piranu. Samo najožji družinski člani. Prav, super, fenomenalno so zgledale fotke, ko sem vidla. Res romantično vzdušje. Ko so prišli domov, pa so še čago eno naredli za kolege in druge družinske člane. Meni se to zdi super ideja za poroko! user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
15.12.2010 10:37:00   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Jutro!

Ena moja kolegica se je ženla v Piranu. Samo najožji družinski člani. Prav, super, fenomenalno so zgledale fotke, ko sem vidla. Res romantično vzdušje. Ko so prišli domov, pa so še čago eno naredli za kolege in druge družinske člane. Meni se to zdi super ideja za poroko! user posted image

user posted image user posted image user posted image se strinjam.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?