Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 8:42:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca dovoljenje Betnave:100€, sklepanje zakonske zveze okrog 40€, takse (2) pa skupaj okrog 60€ KAAAAAAJJJ?? Tak je to drago? Milomater ej, to pa nisem vedla da treba še to plačat Jaz bom pogledala v kiri občini je najceneje Jaz sem plačala samo 15 eur takse.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 8:51:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca dovoljenje Betnave:100€, sklepanje zakonske zveze okrog 40€, takse (2) pa skupaj okrog 60€ KAAAAAAJJJ?? Tak je to drago? Milomater ej, to pa nisem vedla da treba še to plačat Jaz bom pogledala v kiri občini je najceneje Jaz sem plačala samo 15 eur takse. pa si se isto leto poročila kajne?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 8:53:46
|
|
|
|
botrca
|
Malega sem do 10h v vrtcu pustila... ...kako paše malo tišine in miru.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:13:20
|
|
|
|
sami0804
|
Morgen!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:15:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Malega sem do 10h v vrtcu pustila... ...kako paše malo tišine in miru. Jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:16:44
|
|
|
|
sami0804
|
Hvala za rogljiček in kavico,botrca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:17:24
|
|
|
|
sami0804
|
Lenčiiiii...dobro jutro!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:19:56
|
|
|
|
sami0804
|
Danes pa začnejo LINO koledarje pošiljat,jeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:39:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Malega sem do 10h v vrtcu pustila... ...kako paše malo tišine in miru. Jaz bi tudi verjamem...saj boš
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:39:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hvala za rogljiček in kavico,botrca prosim
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:40:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Danes pa začnejo LINO koledarje pošiljat,jeeeee jaz pa še poslala nisem, ker nisem še pošto dobila
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:44:33
|
|
|
|
rina22
|
dan ojej, babike, kake lušte ste mi naredle s poročnimi oblekami in poroko tasa, ona oblekica, je svetovna te prav vidim, kak bi/boš blestela v njej okice sem si napasla do onemoglosti na facebook profilu na teh poročnih, predvsem pa na svečanih oblekah, T spi, jaz pa MORAM it za knjige Kak mi ni spet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:45:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Danes pa začnejo LINO koledarje pošiljat,jeeeee jaz pa še poslala nisem, ker nisem še pošto dobila saj še maš čas za poslati. pa baje tak dobiš, tudi če pošlješ po 15.12. (torej, od danes naprej)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:50:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Danes pa začnejo LINO koledarje pošiljat,jeeeee jaz pa še poslala nisem, ker nisem še pošto dobila saj še maš čas za poslati. pa baje tak dobiš, tudi če pošlješ po 15.12. (torej, od danes naprej) upam
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:51:51
|
|
|
|
botrca
|
Mislim, pa to se lahko samo meni zgodi...perem stroj, pa grem mimo kopalnice zdaj pa vidim nekaj na vratih pogledam pa celi paket žvečilnih .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:54:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Danes pa začnejo LINO koledarje pošiljat,jeeeee jaz pa še poslala nisem, ker nisem še pošto dobila saj še maš čas za poslati. pa baje tak dobiš, tudi če pošlješ po 15.12. (torej, od danes naprej) upam ja, ziher je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:55:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Danes pa začnejo LINO koledarje pošiljat,jeeeee jaz pa še poslala nisem, ker nisem še pošto dobila saj še maš čas za poslati. pa baje tak dobiš, tudi če pošlješ po 15.12. (torej, od danes naprej) upam dobiš,dobiš -sem eno leto tudi bolj pozno poslala,pa dobila,samo pošljejo malo kasneje...sicer pa upam,da danes dobiš vse linote
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:55:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mislim, pa to se lahko samo meni zgodi...perem stroj, pa grem mimo kopalnice zdaj pa vidim nekaj na vratih pogledam pa celi paket žvečilnih . jaz pa mislim, da nisi edina, ki se ji to lahko zgodi verjemi, da eni operejo še hujše in pomembnejše stvari
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:56:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mislim, pa to se lahko samo meni zgodi...perem stroj, pa grem mimo kopalnice zdaj pa vidim nekaj na vratih pogledam pa celi paket žvečilnih . jaz pa mislim, da nisi edina, ki se ji to lahko zgodi verjemi, da eni operejo še hujše in pomembnejše stvari
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 9:57:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Je blo precej....nepredvidenih dogodkov Najprej nisem nikjer našla obleke,mi jo je potem sešila ena znanka,ki šiva drugače športno konfekcijo-sem se ji zasmilila.Za snemanje poroke je bil zadolžen en kolega,tak čisto amatersko-ga sploh ni bilo.Moj mož me v cerkvi po obredu ni poljubil,čevlji so se mi dobesedno zažrli v noge(sem mela ene take hinavske sandale z gumicami),v gostilni sem šla sedet vmes malo ven,na en naslonjač in se vsedla na nekega vraga,sem mela potem flek na riti,kot da sem se posr...,ko sem metala šopek,so vse dekline skočile vstran in še in še.... Bilo je čudovito!! Vse bi naredila spet isto z vsemi nezgodami vred!! TAKO se govori sami, bila si res lepa nevesta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:00:04
|
|
|
|
botrca
|
Grem po malega...pridem hitro nazaj .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:07:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 TAKO se govori sami, bila si res lepa nevesta Hvala,rina Saj veš...v blaženem stanju,pa to... V bistvu,ko se zdaj spomnim nazaj...blazno sem se sekirala,ker nismo snemali poroke,pa zdaj vidim,da čisto brez veze Tisto je aktualno takoj po poroki,pol pa tak ne gledaš več tega šmorna-mam pa par takih posnetkov,ko so jih naredli z digitalci in je čisto dovolj
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 15.12.2010 10:10:39 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:19:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 TAKO se govori sami, bila si res lepa nevesta Hvala,rina Saj veš...v blaženem stanju,pa to... V bistvu,ko se zdaj spomnim nazaj...blazno sem se sekirala,ker nismo snemali poroke,pa zdaj vidim,da čisto brez veze Tisto je aktualno takoj po poroki,pol pa tak ne gledaš več tega šmorna-mam pa par takih posnetkov,ko so jih naredli z digitalci in je čisto dovolj Spomini so itak najlepši in edinstveni in najlepše in najpomembneje je to, kar si zapomniš in nosiš v srcu Ti spomini so največje bogastvo Tudi če tega nimaš posneto na dvd-ju ali videokaseti (ali kakorkoli že), pomembno je, da imaš posneto v srcu Pri nama se je tudi nekaj šepetalo o poroki, ko sem bila , pa sem vztrajno pogasila tole idejo pa mi ni žal. vedno sem imela željo, da bi se poročila, ko še ne bi imela in bi bila poročena približno kako leto, ko bi zanosla. ampak... to so bile sanje, resničnost je pa nekaj drugega. ko sem bila se mi ni zdelo prav, da se poročim takrat (spet moja filozofija ), zdaj pa si želim, da se poročiva. ampak enkrat - ko bodo pogoji za to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:29:20
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro! Ena moja kolegica se je ženla v Piranu. Samo najožji družinski člani. Prav, super, fenomenalno so zgledale fotke, ko sem vidla. Res romantično vzdušje. Ko so prišli domov, pa so še čago eno naredli za kolege in druge družinske člane. Meni se to zdi super ideja za poroko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 10:37:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jutro! Ena moja kolegica se je ženla v Piranu. Samo najožji družinski člani. Prav, super, fenomenalno so zgledale fotke, ko sem vidla. Res romantično vzdušje. Ko so prišli domov, pa so še čago eno naredli za kolege in druge družinske člane. Meni se to zdi super ideja za poroko! se strinjam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiCarski rez: ima oče pravico do dopusta?Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?