|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
15.12.2010 11:50:40   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

samo še to:

lenči, nisem rekla brez dnara, ampak z manj da bi šlo, če bi zato bolj kvalitetno živeli kot družina
sami, veliko ljudi preživi s toliko ali pa še manj.

pa o dnaru res več nem debatirala, ker sem očitno še preotročja in si tak ne dam nič rečt (zadnji stavek citiram od mojega) user posted image

to jaz tudi poslušamuser posted image   da še kao ne vem kaj je življenjeuser posted image

pa daj, veš kak mene to razjezi user posted image ampak ok, saj enkrat bom mu predvajala en film, pa bo vido, kaj se zgodi s človekom, ki dela vse za kariero, družina pa je na stransekm tiru. in tisti, ki pravi, da mu je služba in dnar najpomembnejši na svetu (vem, da nobena od vas ni rekla tega), upam, da se zaveda, da ko bo star in sam, mu dnar ne bo prinesel nekega pretiranega veselja.
pa brez veze res.. saj vem, da sem že rekla, da o takih in podobnih temah več ne bom tule debatirala, samo kaj ko je težko iz svoje kože user posted image user posted image

jaz bi tudi lahko v nedogled o tem debatiralauser posted image Pa tak kot sem trmasta, se ponavadi skregamuser posted image   Tak da bi se midve lahko skup vsedli kdaj. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
15.12.2010 11:51:52   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

kaj če imaš otroka v vrtcu cel mesec samo po 4 ali 6 ur na primer, plačuješ manj, al je ista vsota, če je v vrtcu 8 do 9 ur?

poldnevno varstvo oz t.i. 5-urno je cenejše od celodnevnega-razlika pa je bolj simbolična,mislim da cca.40€(polne cene vrtca )

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.12.2010 11:53:47   
sami0804

aja, še to:
Če me zaposlijo za 4 ure, mi pripada za ostale 4 ure preko (ne vem kdo je odgovoren ua to???) da mi plačujejo prispevke? Podobne kot tiste ženske, ki se same za to odločijo do otrokovega 3.-ga leta??? Kako je s tem???

Prispevke za 4 ure ti plačuje v tem primeru CSD ,bo pa elevitka bolj primeren naslov za take informacijeuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.12.2010 11:54:19   
Lenči_

rina... so te že kaj iz vrtca klicali ???

niso še me. tebe so????? mene ne bodo prej ko MOGOČE januarja. ker sem rekla, da bi rabla od februara oz. marca dalje vrtec

Niso me klicali. Sem pa včeraj klicala v Ivana Glinška in so rekli, da bodo odprli novo skupino, če se bo najavlo zadostno število otrok, za odpret. Pomeni ca. 14. nisem pa vprašala, kolko jih je zdaj že. Čisto meni podobno! user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.12.2010 11:55:23   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj kuhate danes?

,Brokolijeva kremna juha iz vrečke,mesno-bučne polpete,makaroni z drobtinami,endivija s krompirjemuser posted image

Jaz kuj k tebi pridem. Malo več pripravi user posted image

midva tudiuser posted image

okuser posted image ...grem večje piskre iskatuser posted image

kdaj lahko prideva??? user posted image   T bo okoli 2-eh lačen. Takrat bo fertik? user posted image

Bom shranila-mi gremo že počasi jestuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.12.2010 11:56:59   
Lenči_

kaj če imaš otroka v vrtcu cel mesec samo po 4 ali 6 ur na primer, plačuješ manj, al je ista vsota, če je v vrtcu 8 do 9 ur?

poldnevno varstvo oz t.i. 5-urno je cenejše od celodnevnega-razlika pa je bolj simbolična,mislim da cca.40€(polne cene vrtca )

hvala!... kdaj bo kosilo? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.12.2010 11:57:44   
Lenči_

Bom shranila-mi gremo že počasi jestuser posted image

dober tek! user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.12.2010 11:57:51   
sami0804

pa daj, veš kak mene to razjezi user posted image ampak ok, saj enkrat bom mu predvajala en film, pa bo vido, kaj se zgodi s človekom, ki dela vse za kariero, družina pa je na stransekm tiru. in tisti, ki pravi, da mu je služba in dnar najpomembnejši na svetu (vem, da nobena od vas ni rekla tega), upam, da se zaveda, da ko bo star in sam, mu dnar ne bo prinesel nekega pretiranega veselja.
pa brez veze res.. saj vem, da sem že rekla, da o takih in podobnih temah več ne bom tule debatirala, samo kaj ko je težko iz svoje kože user posted image user posted image

No,to pa podpišemuser posted image user posted image
so pa to nikoli dorečene teme,žal-ker so mnenja tako različna,koliko nas je različnih ljudiuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.12.2010 12:02:54   
sami0804

hvala!... kdaj bo kosilo? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.12.2010 12:08:31   
botrca

Kaj kuhate danes?

,Brokolijeva kremna juha iz vrečke,mesno-bučne polpete,makaroni z drobtinami,endivija s krompirjemuser posted image

bogato kosilo...pridna user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.12.2010 12:09:13   
sami0804

Lenči,jutri se vidimo?user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.12.2010 12:10:50   
sami0804

Kaj kuhate danes?

user posted image hvala,ampak si delim zasluge z user posted image -danes kuhama v tandemuuser posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 15.12.2010 12:12:46 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.12.2010 12:18:41   
Lenči_

hm... ob 10-tih v EP? al kak?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.12.2010 12:19:27   
Lenči_

Kaj kuhate danes?

user posted image hvala,ampak si delim zasluge z user posted image -danes kuhama v tandemuuser posted image

a tak... jaz sem pa že mela slabo vest, pa sem šla delat celo kosilo. tuto kompleto, grrrrr user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.12.2010 12:23:09   
sami0804

hm... ob 10-tih v EP? al kak?

Aha!!

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
15.12.2010 12:29:46   
sami0804

a tak... jaz sem pa že mela slabo vest, pa sem šla delat celo kosilo. tuto kompleto, grrrrr user posted image user posted image

Torej tebe ne bo na kosilouser posted image
In kaj naj zdaj jaz-zopet vse sama požerem ali kaj?user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
15.12.2010 12:37:42   
botrca
Sami0804 dober tek...pa saj ni važno kdo kaj kuha, glavno da se je user posted image  user posted image  user posted image .

O denarju pa je res brezveze debatirat oz. ni vredno, ker vsi vemo da je danes to nujno zlo in da brez njega ne gre. Res, da ni denar vse je pa tudi res, da če ti ga kronično primanjkuje ti včasih vse preseda, se bolj kregaš s partnerjem, ne moreš nikamor prav...verjemi (kathy83, rina22), da še kako bi delala samo če bi našla kaj user posted image pa če me zdravje ne bi zezalo. Da sem na vajinem mestu sprejmem takoj.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
15.12.2010 12:47:19   
sami0804
O denarju pa je res brezveze debatirat oz. ni vredno,

Res je -ni vredno debatirat,ker smo tako različni glede potreb,da ne bomo nikamr prišli-vsak pove svoje mnenje in to je touser posted image
Aja,znesek s katerim 4-članska družina naj bi preživela je okrog 540€,to so cenzusi s strani države-naj se mi javi kdo,ki mu to uspeva,bom zelo vesela....bi rabila inštrukcijeuser posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
15.12.2010 12:47:20   
elevitka

aja, še to:
Če me zaposlijo za 4 ure, mi pripada za ostale 4 ure preko (ne vem kdo je odgovoren ua to???) da mi plačujejo prispevke? Podobne kot tiste ženske, ki se same za to odločijo do otrokovega 3.-ga leta??? Kako je s tem???

Prispevke za 4 ure ti plačuje v tem primeru CSD ,bo pa elevitka bolj primeren naslov za take informacijeuser posted image

za 4 ure ti plačuje prispevke delodajalec in kolk imaš pač na uro, za 4 ure pa prispevke plačuje država do višine minimalne plače, zato ti normalno teče delovna doba za 8 ur za razliko plače pa ne dobiš nadomestila (za tiste 4 ure ko ne delaš)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
15.12.2010 12:47:41   
botrca
Vse ste spičle...pa grem še jaz.

Se tipkamo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
15.12.2010 12:49:05   
elevitka

Res je -ni vredno debatirat,ker smo tako različni glede potreb,da ne bomo nikamr prišli-vsak pove svoje mnenje in to je touser posted image
Aja,znesek s katerim 4-članska družina naj bi preživela je okrog 540€,to so cenzusi s strani države-naj se mi javi kdo,ki mu to uspeva,bom zelo vesela....bi rabila inštrukcijeuser posted image .

mene tud to zanima- ne sme imet najemniškega stanovanja, doma morjo met vrt ali kmetijo z kurami in kravami (da dobijo zelenjavo, mleko, meso itd.) da ni treba kupit- v štacun pa samo po nujne zadeve pa še to ne vem če je izvedljivo

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
15.12.2010 12:50:31   
botrca

mene tudi to zanima

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
15.12.2010 12:51:35   
katy83

Sami0804 dober tek...pa saj ni važno kdo kaj kuha, glavno da se je user posted image  user posted image  user posted image .

O denarju pa je res brezveze debatirat oz. ni vredno, ker vsi vemo da je danes to nujno zlo in da brez njega ne gre. Res, da ni denar vse je pa tudi res, da če ti ga kronično primanjkuje ti včasih vse preseda, se bolj kregaš s partnerjem, ne moreš nikamor prav...verjemi (kathy83, rina22), da še kako bi delala samo če bi našla kaj user posted image pa če me zdravje ne bi zezalo. Da sem na vajinem mestu sprejmem takoj.

botrca, ti verjamemuser posted image in lahko sem "pametna" glede tega, ampak kakorkoli obrneš, denar je pomemben, žal vedno bolj

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
15.12.2010 12:54:13   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Res je -ni vredno debatirat,ker smo tako različni glede potreb,da ne bomo nikamr prišli-vsak pove svoje mnenje in to je to
Aja,znesek s katerim 4-članska družina naj bi preživela je okrog 540€,to so cenzusi s strani države-naj se mi javi kdo,ki mu to uspeva,bom zelo vesela....bi rabila inštrukcije .

mene tud to zanima- ne sme imet najemniškega stanovanja, doma morjo met vrt ali kmetijo z kurami in kravami (da dobijo zelenjavo, mleko, meso itd.) da ni treba kupit- v štacun pa samo po nujne zadeve pa še to ne vem če je izvedljivo

se mi zdi,da bi se dalo tu še najbolj privarčevat-v bistvu ravnokar testiram,kako preživet mesec z cca 160€ (za hrano),upam,da mi uspeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
15.12.2010 12:54:21   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

aja, še to:

za 4 ure ti plačuje prispevke delodajalec in kolk imaš pač na uro, za 4 ure pa prispevke plačuje država do višine minimalne plače, zato ti normalno teče delovna doba za 8 ur za razliko plače pa ne dobiš nadomestila (za tiste 4 ure ko ne delaš)

torej bi to veljalo tudi zame...jaz sem mislila, da morda le za tiste, ki so že zaposlene od prej

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?