|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
15.12.2010 20:44:18   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jaz mam tako.

user posted image

Matcar poročaj pliiis.
Jaz sem te naročla.

Upam,da bo delalo.
www.biowashball.si/

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
15.12.2010 20:44:44   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Ne,mislim da to ni isto.To so pralne krogle,ki jih daš namesto vseh detergentov pri pranju.Pereš pa z eno kroglo 3 leta lahko oz. do 1000 pranj.

V tušu so jih glih včeraj imeli v akciji-po 30€.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
15.12.2010 20:44:52   
Sacherca
čER  user posted image

vidim,da ste v akciji user posted image user posted image

Botrca,malenkost..glavno,da prav pridejo -linoti mislim user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
15.12.2010 20:45:10   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ja,če je pa kvaliteta,je pa občutno ceneje kot pa kaki Špar al pa Merkator.

meni je mleko ljublanskih mlekarn najboljše...sem zadnjič ko mi ga je zmanjkalo kupila S buget od spara...bljak kakšna razlika. In sem zasledila akcijo v eni trgovini in takoj šla po celi vez user posted image

Isto je pri kavi...tu pa tudi kupujem samo bar caffe...ne odstopam, ker je najboljša...user posted image . Edino še don caffe pride v poštev, ostalo pa user posted image .

Meni pa je barkafe bljak,pa še enkrat dražji je od zlate kave-tuš.To mi kupujemo.user posted image Mleka pa ne pijem,ga kupujem zaradi otrok in mi je vseeno.Zato gledam,da dam najceneje,ker alpsko od mlekaren pa moreš imet debelo denarnico,da ga lahko kupuješ.

pri nas se ne pije druga (zarad starega) jaz pijem vse lidlovo, hoferjevo... ni da ni 1.6 ali 3.5 user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
15.12.2010 20:45:25   
Sacherca
www.biowashball.si

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
15.12.2010 20:45:43   
majakla
Jaz pa imam najraje Lejko Mlejko od Pomurskih,
ampak smo zdaj na Lidlovem pristali. Pa še tudi
živimo. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
15.12.2010 20:46:21   
botrca

Pa kaj mi čike naprej mečeš? saj jih ne jem,o hrani je govora,ne o razvadah.Ti pa si non.-stop pri frizeru,pa kaj pol...user posted image user posted image user posted image

kdo ti pa kaj naprej mečeuser posted image To je tvoje in koliko daš za njih je tvoja stvar. Jaz pa draga moja nisem non-stop pri frizeru...1x na mesec oz. na 2 meseca...pa kaj pol user posted image user posted image user posted image ...sem pač rada urejena user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
15.12.2010 20:46:46   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Čer, kaj bo dobrega?

boš enolončnico...za sladico pa samine kekse user posted image

Z veseljem, kekse sem si že nagledala, samo še s čokolado jih oblij, pa ...

user posted image user posted image user posted image moje lepe kekse s steklenimi okenčki...obliti z čokolado-no wayuser posted image

Če bi bla čokoholik, ...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
15.12.2010 20:47:01   
marta82

Meni pa je barkafe bljak,pa še enkrat dražji je od zlate kave-tuš.To mi kupujemo.user posted image Mleka pa ne pijem,ga kupujem zaradi otrok in mi je vseeno.Zato gledam,da dam najceneje,ker alpsko od mlekaren pa moreš imet debelo denarnico,da ga lahko kupuješ.

se ne strinjam...mleko vedno kupim v akciji...pa rabim en vez mesečn...daš pa za cigarete toliko več...ne glede na ceno...
Pa kaj mi čike naprej mečeš? saj jih ne jem,o hrani je govora,ne o razvadah.Ti pa si non.-stop pri frizeru,pa kaj pol...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Aja pa čer.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
15.12.2010 20:47:14   
Sacherca
Kava- pri nama obvezno barcaffe
Mleko - meni tudi vseeno katero je,se nisem naletela na kaknso,da mi en bi bilo dobro,kupujeva mercatorjevo genericno za 0,67eur....

Mehcalca ne uporabljam,tisti tekoci prasek 4l pa imam cca 2meseca.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
15.12.2010 20:47:47   
majakla
So gori nove al stare zgubljene? user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
15.12.2010 20:47:56   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Ja,če je pa kvaliteta,je pa občutno ceneje kot pa kaki Špar al pa Merkator.

meni je mleko ljublanskih mlekarn najboljše...sem zadnjič ko mi ga je zmanjkalo kupila S buget od spara...bljak kakšna razlika. In sem zasledila akcijo v eni trgovini in takoj šla po celi vez user posted image

Isto je pri kavi...tu pa tudi kupujem samo bar caffe...ne odstopam, ker je najboljša...user posted image . Edino še don caffe pride v poštev, ostalo pa user posted image .

pri nas se ne pije druga (zarad starega) jaz pijem vse lidlovo, hoferjevo... ni da ni 1.6 ali 3.5 user posted image
ma,saj pravim,da pri nas samo otroci to konzumirajo,edino če palačinke delam,ga rabim

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
15.12.2010 20:47:57   
sami0804

Te so pa tudi podražili,ker je bil po 64 centov vednouser posted image

Misliš na L.M? Ne ne, to mleko je bilo in je tudi zdaj najdražje...mislim, da je v sparu redna cena 0,87€

neee-šparovouser posted image

mimogrede si me prej spomnila na eno gospo,ki je kritizirala Hoferjev toaletni papir-da je zanič in da rajše malo zraven pa si kupi kvaliteto-Palominega.
Še dobro,da Paloma dela papir za Hoferuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
15.12.2010 20:49:13   
elevitka
hahaha adijo ste babe... čiki pa frizeri pa čokolada pa bio krogle

torej po pranju perilo ne diši ko se pere z kroglo? pa mehšalec? je treba dat?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
15.12.2010 20:50:00   
botrca

še nikoli bile na Mariborčankah...samo berejo nas

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
15.12.2010 20:51:31   
elevitka
JUHICA... LEJLA19... KAJ BO DOBREGA??

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
15.12.2010 20:51:58   
majakla

Te so pa tudi podražili,ker je bil po 64 centov vednouser posted image

Misliš na L.M? Ne ne, to mleko je bilo in je tudi zdaj najdražje...mislim, da je v sparu redna cena 0,87€

mimogrede si me prej spomnila na eno gospo,ki je kritizirala Hoferjev toaletni papir-da je zanič in da rajše malo zraven pa si kupi kvaliteto-Palominega.
Še dobro,da Paloma dela papir za Hoferuser posted image user posted image user posted image

No, ampak Paloma pa ima uh, uh, uh, vrst papirja,
od onega izpred 30 let do takega, ki gre le v
tujini, ni za slovenske ritike. user posted image
Meni je Zewa zakon.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
15.12.2010 20:52:02   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

se ne strinjam...mleko vedno kupim v akciji...pa rabim en vez mesečn...daš pa za cigarete toliko več...ne glede na ceno...

Aja pa čer.

Čer marta....si se direkt v sršenje gnezdo zakadilauser posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
15.12.2010 20:52:02   
Sacherca
Ko smo glih pri sparanju moram pohvalit mojga user posted image , iz cigaret je sel na tobak in rizle, na mesec bo v profitu cca 60euruser posted image user posted image user posted image jp na mesec je za cigarete slo cca 90eur user posted image imel je vmes malo nikotinske krize ampak je prebrodel user posted image user posted image user posted image na ebayu si je narocil skatlico za rizle zvijat in zdaj jo mora narocit se 3sodelavcemuser posted image

V glavnem vsak spara po svojih zmogljivostih...neverjetno se pa da sparat takrat,ko si prisiljen v to...

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
15.12.2010 20:53:29   
matcar

kdo ti pa kaj naprej mečeuser posted image To je tvoje in koliko daš za njih je tvoja stvar. Jaz pa draga moja nisem non-stop pri frizeru...1x na mesec oz. na 2 meseca...pa kaj pol user posted image user posted image user posted image ...sem pač rada urejena user posted image .
Jaz pa pač rada kadim!user posted image user posted image user posted image K frizeru pa grem 2x na leto!Pa glih tak živim.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
15.12.2010 20:54:10   
botrca

aha...ej drugič povej tej gospe, da naj kupi roza toaletni papir ker se manj maže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
15.12.2010 20:54:11   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Aja pa čer.

Čer marta....si se direkt v sršenje gnezdo zakadilauser posted image user posted image

Podpis. Nekaj so našpičene gospe. user posted image  user posted image  user posted image

Čer Marta.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
15.12.2010 20:54:25   
Sacherca

Jaz pa pač rada kadim!user posted image user posted image user posted image K frizeru pa grem 2x na leto!Pa glih tak živim.user posted image

No umirte seuser posted image user posted image user posted image ...vsak ima svojo razvado...Matcar cigarete, botrca frizera, jaz pa najraje cokolado user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
15.12.2010 20:54:56   
matcar

Špijuni so,špijuni.Nobena ni stara!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
15.12.2010 20:55:29   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ko smo glih pri sparanju

.....mi še vedno nisi odgovorila na vprašanje??!!

Kak boš "lepila" tvojo medemo hiško???????????user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako poteka motorični razvoj otroka?
Preverite, kako poteka motorični razvoj otroka od rojstva do tretjega leta.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?