Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:03:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem hladna ko špricer! jaz pa kot pivo, ki ga imam v hladilniku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:04:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,če je pa kvaliteta,je pa občutno ceneje kot pa kaki Špar al pa Merkator. meni je mleko ljublanskih mlekarn najboljše...sem zadnjič ko mi ga je zmanjkalo kupila S buget od spara...bljak kakšna razlika. In sem zasledila akcijo v eni trgovini in takoj šla po celi vez Isto je pri kavi...tu pa tudi kupujem samo bar caffe...ne odstopam, ker je najboljša... . Edino še don caffe pride v poštev, ostalo pa . ne pijem kave, ampak midva tudi samo to kupiva, ker ostale mi smrdijo ma dajte ....jaz kupim merkatorjevo je dobra in poceni, mleko tud ne kompliciram, ker ga itak jaz ne pijem..
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:04:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca grem na kavc in gledat Gospodinje hvala, da si me spomnila
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:04:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Prav slabo vest ste mi naredile...jaz nimam pojma koliko porabim za hrano na mesec. Bi si morala en mesec pisat. Redko delamo velik nakup. Kupimo kar rabimo. Čez teden do sedaj nismo kuhali, zdaj pa zase skuham, ker sem na tako strogi dieti, da ne morem v službi jest. Gledam pa vedno na cene in kupim cenejšo varianto (npr. od Špara). Mleko pa res kar Alpsko, ker moj prisega nanj. Redko pa si privoščimo kakšno "nepotrebno" stvar (npr. sladkarije,...). Kadiva ne ( Matcar ), je pa moj odvisen od Pepsike, druge pijače ne kupujemo (tu pa tam kakšen sok za razrečit). Vseeno se mi zdi, da veliko "sfrčkamo" v trgovini. Se kar nabere čez mesec. Marta,nazaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:05:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem hladna ko špricer! jaz pa kot pivo, ki ga imam v hladilniku če pa je res, mi je ostalo od rojstega dne ...prideš
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:06:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem hladna ko špricer! jaz pa kot pivo, ki ga imam v hladilniku če pa je res, mi je ostalo od rojstega dne ...prideš Kdo - jaz?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:07:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi ne špilam luksuza.Še to obstaja sploh? Pač imam naraven parfum na sebi-nikotinskega pridiha! Javi, če naletiš nanj...bi ga rada nekaj vprašala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:08:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa je barkafe bljak meni je preveč hard
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:08:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem že razmišljala o tem...s tem da jaz ne bi šla kao v neko ludnico, jaz bi šla na kako čvek večerjo jaz bi pa plesala... saj jaz tudi...samo z vami bi raje kaki čvek ob hrani in pijači dol vdarla Podpis pod Katy.malo še počakajte,jaz mam kmalu Rd in lahko letošnjega ponovimo,če ste ZA!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:09:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem hladna ko špricer! jaz pa kot pivo, ki ga imam v hladilniku Daj,ne delaj mi luštoš še s tem zaj,nooo!!!! Bi ga z veseljem enega stegnila zaj! pridi...imam Zlatorog in Union...kaj boš
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:10:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem hladna ko špricer! jaz pa kot pivo, ki ga imam v hladilniku če pa je res, mi je ostalo od rojstega dne ...prideš Kdo - jaz? ti ja
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:10:41
|
|
|
|
katy83
|
nič, T se prebuja, vsakih 10 minut . Grem. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:11:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kava- pri nama obvezno barcaffe luksuz...pa to
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:12:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem hladna ko špricer! jaz pa kot pivo, ki ga imam v hladilniku Daj,ne delaj mi luštoš še s tem zaj,nooo!!!! Bi ga z veseljem enega stegnila zaj! pridi...imam Zlatorog in Union...kaj boš Te pa praviš, da ne veš kaj je luksuz...pa imaš doma pivo na izbiro
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:12:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa pač rada kadim! K frizeru pa grem 2x na leto!Pa glih tak živim.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:13:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, T se prebuja, vsakih 10 minut . Grem. Lahko noč nočko, pa mirno noč
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:14:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Te so pa tudi podražili,ker je bil po 64 centov vedno Misliš na L.M? Ne ne, to mleko je bilo in je tudi zdaj najdražje...mislim, da je v sparu redna cena 0,87€ neee-šparovo mimogrede si me prej spomnila na eno gospo,ki je kritizirala Hoferjev toaletni papir-da je zanič in da rajše malo zraven pa si kupi kvaliteto-Palominega. Še dobro,da Paloma dela papir za Hofer samo Hoferov wc papir je full boljši...ga imamo vedno dalje kot kateregakoli drugea zakon je. ...ampak mogoče za malenkost preojšter.....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:14:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi ne špilam luksuza.Še to obstaja sploh? Pač imam naraven parfum na sebi-nikotinskega pridiha! Javi, če naletiš nanj...bi ga rada nekaj vprašala Koga? Luksuz? Če bo slučajno zalutal k meni,ti ga pošljem,ja.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:15:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem hladna ko špricer! jaz pa kot pivo, ki ga imam v hladilniku Daj,ne delaj mi luštoš še s tem zaj,nooo!!!! Bi ga z veseljem enega stegnila zaj! pridi...imam Zlatorog in Union...kaj boš Zmejčka bi,če lahko že zbiram.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:15:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Te pa praviš, da ne veš kaj je luksuz...pa imaš doma pivo na izbiro hahahahaha... ...to je ostalo od r.d. ker eni pijejo samo Union...joj zmotla sem se nimam Zlatorog ampak Pils, ker je cenejši ...matcar bo ok?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:16:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem že razmišljala o tem...s tem da jaz ne bi šla kao v neko ludnico, jaz bi šla na kako čvek večerjo jaz bi pa plesala... saj jaz tudi...samo z vami bi raje kaki čvek ob hrani in pijači dol vdarla Podpis pod Katy.malo še počakajte,jaz mam kmalu Rd in lahko letošnjega ponovimo,če ste ZA! No,te pa velja! Še je katera ZA?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:16:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zmejčka bi,če lahko že zbiram. sem se zmotla Pils imam, pa Union...boš domač šnops...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:17:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, T se prebuja, vsakih 10 minut . Grem. Lahko noč Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 15.12.2010 21:17:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem hladna ko špricer! jaz pa kot pivo, ki ga imam v hladilniku
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?