phelps
|
Oila! Na hitro kot ponavadi Pesjanarka, ti jo kar vzemi v naročje, tako kot ostale pravijo, sedaj še ne more bit srckljana. Pri nas je največji žur oz. tečkanje od 18.00 do 20.00 in tudi sicer je vedno po rokah, če to želi. Najbolj je pa smešno, ko zaspi na joški (z joško v usti ali z glavico na joški), potem jo pa dam v košaro, se pa zbudi v 5 minutah ... Mi jo imamo čez dan v dnevni sobi, spi v košari od vozička, sicer pa po rokah in na blazini za dojenje. Ponoči je v svoji zibelki čisto zadovoljna. Tudi naša uživa naga, na pervijalni mizi je vedno veselo čebljanje. Kapesanta in Malajka, super za kg, naj tako ostane Mi smo včeraj ponesreči kupili AM Confort (rumene oznake) in ga je zavrnila. Ne teče, ker je bolj gost, zato ni nič spila, čeprav smo ji povečali luknjico . Ga podarim (pošljem po pošti), če ga katera želi in ji ni problem glede oporečnosti (kontaktirajte me na ZS). Je pa mala pakunga v piksni - 700 g. Tako da smo sedaj samo na dojenju, pokakala se je včeraj in danes zredila in bi bila jaz zelo srečna, da se ta tempo nadaljuje... Sicer se bo pa pokazalo po tednu in ne po parih dneh. S čim mažete bradavice? Jaz imam že malo načete (ko so prsi prazne res vleče kot zmešana) in si jih mažem z lanolinom multi mam, ampak samo ponoči, ker Neža toliko spi. In danes zjutraj ni bila tako navdušena nad joški kot sicer, mislim, da ji ni okus najbolj všeč. Ampak bom vztrajala, ker bom sicer imela probleme. Tejči, super za Faktu kremo. Jaz se tudi tuširam po vsakem odvajanju + robčki in je ok. Prijetno ohladijo. Lep snežni dan!
< Sporočilo je popravil phelps -- 16.12.2010 10:30:09 >