tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: ja pancarji so delikatna reč, in si kr morš vzet cajt, v končni fazi jih večinoma ne kupuješ za samo eno sezono. ne morš vedet, dokler z njimi ne smučaš. ni šans. jaz sem si jih lani sposojala - pa ni ok, ker niso po tvoji nogi. v trgovini sem jih mela gor eno uro, ko sem izbrala dva favorita, ampak ni isto. sem že skor kupla ene bolj udobne, ampak potem pa vem, da bi mi noga plesala in ni dobrega občutka za smučko in je spet sranje... tko da... zdaj je, kar je... prvi dan pa vem, da bom od bolečin verjetn kr okol padla... V Franciji se mi je prov fajn zdel, k smo gledal, kako delajo pancarje po meri noge. Ti vzamejo odlitek in po tem naredijo pancar. Seveda te na začetku pač tišči, ampak potem je pa to "pancar, ki ga baje ne sezuješ več". Tko so vsaj oblublal . No, cena je bila pa tud primerna temu. Mislim, da smo takrat računal, da bi si lahko za ta denar kupil komplet smučarsko opremo - srednji cenovni razred (dilce, pancarji, palce+obleka). Sam tist, k veliko smuča, mislim, da mu ni žal dat tok denarja. Jaz, glede na to, da stopm na smučke vsako tretjo-četrto sezono za en teden, ziher ne bom dala tok dnarja za ene pancarja, al pa dilce.
|