Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:33:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 meni je tudi všeč,samo kaj,ko potem pol ljudi misli,da je srebro ja in...naj si mislijo kaj želijo točno tako, zbirata vidva ne pa "tisti ko kaj mislijo"
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:33:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: Sem gledala še slikice na FB, prava mojstrica si, pa res komaj čakam, da še kaj probam, ker izgleda mmmmmmmmmmmmmmm. ;o) podpis hvala,samo se mi ne zdijo nič posebnega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:33:48
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem...drugače spet ne bom nič naredila... se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:34:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 meni je tudi všeč,samo kaj,ko potem pol ljudi misli,da je srebro ja in...naj si mislijo kaj želijo Točno tak.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:34:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Z veseljem...na fb si lahko ogledaš še več hrane Kake slikice so to oz. kaka hrana je? idi gledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:35:10
|
|
|
|
ly117
|
Saraya eno vprašanje. Ki maš ti totega kitajca? Na Partizanski ali kje drugje.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:35:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lepo, meni je belo zlato tud všeč. Pa moja dva mata tudi poročne iz belega zlata. zakon midva imava kombinacijo belega in rumenega zlata - ful dobro zgleda Mi2 imava take:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:37:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Z veseljem...na fb si lahko ogledaš še več hrane Kake slikice so to oz. kaka hrana je? idi gledat
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:37:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:49:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 kaj te je luna nosila, da si bila ponoči pokonci a ne vidiš,.da sem vampir?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:55:37
|
|
|
|
botrca
|
Midva pa taka:
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 8:58:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya eno vprašanje. Ki maš ti totega kitajca? Na Partizanski ali kje drugje. ti bom kar jaz odgovorila...saraya je spičla...kitajc je tam pri bolnici zraven onih ko prodajajo sadje nasproti trgovine pami
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:05:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Midva pa taka: tudi lepa zaj komaj vidim,kake dolgočasne prstane imam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:10:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Midva pa taka: tudi lepa zaj komaj vidim,kake dolgočasne prstane imam daj sliko
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:10:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya eno vprašanje. Ki maš ti totega kitajca? Na Partizanski ali kje drugje. ti bom kar jaz odgovorila...saraya je spičla...kitajc je tam pri bolnici zraven onih ko prodajajo sadje nasproti trgovine pami Ja, in eden je na Sloveski, pa na partizanski je eden pa Na Gosposki poleg S-mobila. Zato pa jo sparšujem pri katerem kupuje.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:11:13
|
|
|
|
botrca
|
Kaj imaste danes na jedilniku tiste ki kuhate? Tiste pa ki kam greste pa
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:12:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya eno vprašanje. Ki maš ti totega kitajca? Na Partizanski ali kje drugje. ti bom kar jaz odgovorila...saraya je spičla...kitajc je tam pri bolnici zraven onih ko prodajajo sadje nasproti trgovine pami Ja, in eden je na Sloveski, pa na partizanski je eden pa Na Gosposki poleg S-mobila. Zato pa jo sparšujem pri katerem kupuje. joj kaj jih je kot kitajcev
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:26:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya eno vprašanje. Ki maš ti totega kitajca? Na Partizanski ali kje drugje. ti bom kar jaz odgovorila...saraya je spičla...kitajc je tam pri bolnici zraven onih ko prodajajo sadje nasproti trgovine pami Ja, in eden je na Sloveski, pa na partizanski je eden pa Na Gosposki poleg S-mobila. Zato pa jo sparšujem pri katerem kupuje. joj kaj jih je kot kitajcev Ne moreš da verjameš.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:26:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 tudi lepa zaj komaj vidim,kake dolgočasne prstane imam daj sliko niti pod razno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:26:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imaste danes na jedilniku tiste ki kuhate? Tiste pa ki kam greste pa Goveja župca, pečena vratovina, po vsej verjetnosti pražen krompir in solata.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:27:52
|
|
|
|
ly117
|
Mater se mi danes nič ne da. Pa še bušček me boli.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:29:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya eno vprašanje. Ki maš ti totega kitajca? Na Partizanski ali kje drugje. ti bom kar jaz odgovorila...saraya je spičla...kitajc je tam pri bolnici zraven onih ko prodajajo sadje nasproti trgovine pami Ja, in eden je na Sloveski, pa na partizanski je eden pa Na Gosposki poleg S-mobila. Zato pa jo sparšujem pri katerem kupuje. joj kaj jih je kot kitajcev Ne moreš da verjameš.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:29:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imaste danes na jedilniku tiste ki kuhate? Tiste pa ki kam greste pa Goveja juha z ribano kašo,svinjska pečenka s pečenim k krompirjem in korenčkom in endivija s fižolom in koruzo. Sladica:medenjaki ali čokoladni cookiji (po izbiri)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:29:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater se mi danes nič ne da. Pa še bušček me boli. meni tudi ne, pa moram...za trebušček pa
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 19.12.2010 9:30:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj imaste danes na jedilniku tiste ki kuhate? Tiste pa ki kam greste pa Goveja župca, pečena vratovina, po vsej verjetnosti pražen krompir in solata. njami...
|
|
|
sindarinSi kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?da (
16%)

(
84%)
Število vseh glasov: 190Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!