|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
20.12.2010 20:41:21   
majakla
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_
1)  Pri nas novega: M. ima novi zob. Od takrat spimo bolje. Celo po 6 ur skupaj. Aleluja user posted image user posted image .
2)  sami, čestitam za obletnico user posted image danes pa bo luštno v pojstli ne? user posted image user posted image

3)  Opravičujem se, ker nisem brala za nazaj. Če je kaj nujnega mi povejte! user posted image

1)  user posted image  za zobek in spanje in nesmrad. user posted image
Mi tudi spimo brez prekinitev, ampak zobek še ni zunaj. user posted image

2)  Pojstle imajo zasedene, miza? user posted image

3)  Veš kooolkoo - idi brat.

Aja, lahko grem zraven, saj veš, ono za 3 dni?

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
20.12.2010 20:43:39   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Sicer pa imama z user posted image danes 9 skupnih let-sma popoldan malo spomine obujalauser posted image
leta bežijo...nenormalno...

(Oh, začetniki. user posted image  )

ČESTITAM.

čestitke sami.... midva bova na istem naslednje leto user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
20.12.2010 20:44:41   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Tudi moje cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image ...zaj pa letim Kursađije gledatuser posted image

sem pogrešala AJDEMIJA POPUŠI user posted image in črnogorca (miličnika)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
20.12.2010 20:47:43   
botrca

Večer!

Kaj sem zamudla????

Pri nas novega: M. ima novi zob. Od takrat spimo bolje. Celo po 6 ur skupaj. Aleluja user posted image user posted image . Bana menjana. Sem se skopala in več ne smrdim user posted image . Včeraj smo naredili smrekico in obesli lučke. iiiii user posted image . V ned. se gremo smučat v avstrijo za 3 dni. Jeeeeeee, komaj čakam!
Žalostna novica - moj je danes ostal brez službe. Dobra stran tega - da bo zdaj, ko grem jaz očitno prej delat, on čuval Marušo. Kaj čemo. Bo že našel drugo!

zamudila nisi nič posebnega...super za zob in bano user posted image ...za tvojega in izgubljeno službo pa user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
20.12.2010 20:48:34   
elevitka
lenči user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka, spanje in bano !!!! user posted image user posted image

našemu so tud štirke ven prišle (nevem al ga zdaj trojke jezijo) pa vse prsteke si do krvi pogrize pri členkih, pa jezik si je porezal na zobeku user posted image user posted image user posted image bogo dete se mi smili... pa še polna luna bo ME JE ŽE STRAH kake bojo naše noči user posted image za službo

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
20.12.2010 20:52:19   
ly117
Čer! user posted image

Dete spi, ata spi, mama pa je spala zdaj pa mora it na šiht. Mater mi ni. No pa bom že vzdržala danes in jutri pol pa do novega leta sem doma. Dalje pa še bomo vidli.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
20.12.2010 20:54:25   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Dete spi, ata spi, mama pa je spala zdaj pa mora it na šiht. Mater mi ni. No pa bom že vzdržala danes in jutri pol pa do novega leta sem doma. Dalje pa še bomo vidli.

ojej da bi zdaj mogla še v nočno it ... adijo pamet... naj ti hitro mine Ly!

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
20.12.2010 20:55:26   
majakla

Čer! user posted image

Naj ti hitro mine.
Kaj pa delaš, da si nočna?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
20.12.2010 20:56:31   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

2)  Pojstle imajo zasedene, miza? user posted image

user posted image user posted image user posted image
al pa sušilni stroj, ko dela je baje tud fajn! Sam bog ve, kak se bota odločla! user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
20.12.2010 20:56:55   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Skrat bil danes utrujen od dolgega dne...Pravljico prebrala,luc ugasnila in sla...Mislim,da ga bo sfalilo v 5minutahuser posted image

ma kak vam rata??  meni se zdi,da bom še v SŠ hodla spat poleg njiju!user posted image

podpis sami!...mislim da se bo pri nas tudi tak zgodilo !!!

To sedaj traja nekje slabo leto....S tem,da pred majem,ko je se zizal,je prvo bil 5min priklopljen,pol sva se pocartala in sem sla....Pred letom dni sem bila cca pol ure v povprecju z njim,da je zaspal...Pol pa je parkrat moj sel z njim spat,mu po parih minutah rekel,da mora na wc in je mali sam zaspal,potem sem se jaz sla tako igro na zacetku....No zdaj pa je itak ze velik - 3,5leta..Vsak vecer preberem kratko pravljico-tiste za 5minut,se polubckava,poveva rad te imam in grem ven iz sobe....Mali pa zaspi ko zaspi...Nimam pojma kdajuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
20.12.2010 20:57:30   
Lenči_

lenči user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka, spanje in bano !!!! user posted image user posted image

našemu so tud štirke ven prišle (nevem al ga zdaj trojke jezijo) pa vse prsteke si do krvi pogrize pri členkih, pa jezik si je porezal na zobeku user posted image user posted image user posted image bogo dete se mi smili... pa še polna luna bo ME JE ŽE STRAH kake bojo naše noči user posted image za službo

bogi user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
20.12.2010 20:58:24   
Sacherca

Čer! user posted image

Hitro naj bio ura 6.00 user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
20.12.2010 21:00:08   
ly117
Elevitka in majakla hvala, saj minlo bo hitro sam ni mi. user posted image

Majakla zlagam. user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
20.12.2010 21:00:11   
Sacherca

Uf boscek mali user posted image user posted image user posted image user posted image A danes je polna luna?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
20.12.2010 21:01:34   
Sacherca

Večer!

Kaj sem zamudla????

Pri nas novega: M. ima novi zob. Od takrat spimo bolje. Celo po 6 ur skupaj. Aleluja user posted image user posted image . Bana menjana. Sem se skopala in več ne smrdim user posted image . Včeraj smo naredili smrekico in obesli lučke. iiiii user posted image . V ned. se gremo smučat v avstrijo za 3 dni. Jeeeeeee, komaj čakam!
Žalostna novica - moj je danes ostal brez službe. Dobra stran tega - da bo zdaj, ko grem jaz očitno prej delat, on čuval Marušo. Kaj čemo. Bo že našel drugo!

Katy - mali T. je pa ful luštan z božičekom in nasplošno zelo lepa slikica.

sami, čestitam za obletnico user posted image danes pa bo luštno v pojstli ne? user posted image user posted image

Opravičujem se, ker nisem brala za nazaj. Če je kaj nujnega mi povejte! user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobke

Evo pa bos imela super varstvo zrihtano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
20.12.2010 21:01:38   
ly117

Čer! user posted image

Hitro naj bio ura 6.00 user posted image user posted image

5:50 da te malo popravim user posted image Ob 6:00 sem že na pol poti domov. Pa hvala.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
20.12.2010 21:02:34   
ly117

bogi user posted image

Podpis. Pa naj že hitro ven pokuka.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
20.12.2010 21:03:59   
elevitka

Skrat bil danes utrujen od dolgega dne...Pravljico prebrala,luc ugasnila in sla...Mislim,da ga bo sfalilo v 5minutahuser posted image

ma kak vam rata??  meni se zdi,da bom še v SŠ hodla spat poleg njiju!user posted image

To sedaj traja nekje slabo leto....S tem,da pred majem,ko je se zizal,je prvo bil 5min priklopljen,pol sva se pocartala in sem sla....Pred letom dni sem bila cca pol ure v povprecju z njim,da je zaspal...Pol pa je parkrat moj sel z njim spat,mu po parih minutah rekel,da mora na wc in je mali sam zaspal,potem sem se jaz sla tako igro na zacetku....No zdaj pa je itak ze velik - 3,5leta..Vsak vecer preberem kratko pravljico-tiste za 5minut,se polubckava,poveva rad te imam in grem ven iz sobe....Mali pa zaspi ko zaspi...Nimam pojma kdajuser posted image

aleluja... ko bi pri nas bilo tako ... po moje bo na zizi do srednje šole user posted image user posted image user posted image in se drl kot pri norcih če grem ven preden zaspi !

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
20.12.2010 21:05:45   
ly117
Nič šibam jaz, ve pa se načvekajte inn da boste jutri zjutraj tiho, ker bom jaz spala. user posted image

Čao in nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
20.12.2010 21:07:04   
Sacherca

aleluja... ko bi pri nas bilo tako ... po moje bo na zizi do srednje šole user posted image user posted image user posted image in se drl kot pri norcih če grem ven preden zaspi !

Pri nama je bilo tako kot pri vama.. Imej upanje user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
20.12.2010 21:12:34   
elevitka

Uf boscek mali user posted image user posted image user posted image user posted image A danes je polna luna?

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/prvic-po-372-letih-lunin-mrk-na-dan-zimskega-solsticija.html

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
20.12.2010 21:17:06   
elevitka
evo mamice nekaj uporabnih nasvetov ob prihajajočem prazniku- dobro je vedeti, da otrokom ne pokvarimo veselja !

http://bibaleze.si/clanek/idejnica/nasveti-za-ohranjane-bozickove-skrivnosti.html

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
20.12.2010 21:21:43   
Lenči_
aaaaa.. naša M. je spala pol ure, se zbudla in zdaj noče več spaaaat. user posted image Polna luna? Zdaj gledamo Titanik skupaj.
Vedno, ko jo pohvalim, še je isti dan spet vse narobe! user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
20.12.2010 21:22:14   
Lenči_

evo mamice nekaj uporabnih nasvetov ob prihajajočem prazniku- dobro je vedeti, da otrokom ne pokvarimo veselja !

http://bibaleze.si/clanek/idejnica/nasveti-za-ohranjane-bozickove-skrivnosti.html

user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
20.12.2010 21:26:27   
botrca
Sacherca kdaj dobimo ono nagrado od vegete?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!