Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 16:40:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Elevitka super avatar imaš... Podpis smo se samo menle o pa me je na noro začelo metat ki si pa našla to sliko?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 16:41:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca A ni zalostno,ko zenska-mamica izkorisca otroke za mascevanje moskemu.....Jezna in zalostna zaradi dolocene situacije... A psihicno nasilje zenske nad moskim ne pomeni nic?? Ko se njemu strga pa je vse on kriv....PM pa take ospice..... kaj pa je bilo? kje?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 17:15:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od ju3 pa do petka pa delam po cele dneve-beri 11-12 ur dnevno. Aja,torej tak si šefica predstavlja,da te bo šparala na delovnem mestu... Sem skozi na blagajni,ni panike.Še včeraj zvečer so mi težile,da ja nem kaj dvigovala,imam ostale za to,itd...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 17:17:16
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od ju3 pa do petka pa delam po cele dneve-beri 11-12 ur dnevno. Aja,torej tak si šefica predstavlja,da te bo šparala na delovnem mestu... Sem skozi na blagajni,ni panike.Še včeraj zvečer so mi težile,da ja nem kaj dvigovala,imam ostale za to,itd... Res lepo slisat,za tasne sodelavke in sefico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 17:18:33
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca A ni zalostno,ko zenska-mamica izkorisca otroke za mascevanje moskemu.....Jezna in zalostna zaradi dolocene situacije... A psihicno nasilje zenske nad moskim ne pomeni nic?? Ko se njemu strga pa je vse on kriv....PM pa take ospice..... kaj pa je bilo? kje? Mogoce kdaj na kavici okvirno povem...Ni mi,da bi tukaj gor podrobnosti tipkala.Saj razumes a ne....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 17:18:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rem naprej iskat delavsko knjigo...kaj storiti v primeru, če se je ne najdem? Ne rabiš je več,tak da če je ne boš našla,se ne sekiraj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 17:20:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca A ni zalostno,ko zenska-mamica izkorisca otroke za mascevanje moskemu.....Jezna in zalostna zaradi dolocene situacije... A psihicno nasilje zenske nad moskim ne pomeni nic?? Ko se njemu strga pa je vse on kriv....PM pa take ospice..... Karkoli že je upam, da se čim prej reši v dobro otrok. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 17:22:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya delavska knjiga se ne uporablja več. Tako da mislim, da je ne rabiš. v šoli bom oddala vlogo za priznanje prakse, glede na oddelana leta moje službe....pa piše, da je treba priložit kopijo delavske knjige.... ..pm....pa menda mi jo niso na zavodu zadržali..? če pa sem ziher da sem jo pokazala in so mi jo dali v imetje ..... Lahko pa greš na ZPIZ,pa daš vlogo noter za leta delovne dobe.Pa tisto priloži,moralo bi veljat.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 17:29:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya delavska knjiga se ne uporablja več. Tako da mislim, da je ne rabiš. v šoli bom oddala vlogo za priznanje prakse, glede na oddelana leta moje službe....pa piše, da je treba priložit kopijo delavske knjige.... ..pm....pa menda mi jo niso na zavodu zadržali..? če pa sem ziher da sem jo pokazala in so mi jo dali v imetje ..... Lahko pa greš na ZPIZ,pa daš vlogo noter za leta delovne dobe.Pa tisto priloži,moralo bi veljat. ZPIZ vpisuje in ima evidenco samo za zavarovalna obdobja po 1.1.2009 citiram : ˝Zavod bo tako od 1. 1. 2009 dalje na zahtevo zavarovanca izdal izpis zadnjega obdobja zavarovanja (od zadnje prijave v zavarovanje pred 1.1.2009 do prenehanja zavarovanja po tem datumu) oziroma izpis zavarovanj po 1. 1. 2009. Izpis dokazuje obdobje zavarovanja (statusa) in ne velja za potrdilo o doseženi zavarovalni dobi, ker ne vključuje preverjanja plačila prispevkov.˝
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 19:43:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca A ni zalostno,ko zenska-mamica izkorisca otroke za mascevanje moskemu.....Jezna in zalostna zaradi dolocene situacije... A psihicno nasilje zenske nad moskim ne pomeni nic?? Ko se njemu strga pa je vse on kriv....PM pa take ospice..... kaj pa je bilo? kje? Mogoce kdaj na kavici okvirno povem...Ni mi,da bi tukaj gor podrobnosti tipkala.Saj razumes a ne.... ja ni problema
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 19:45:48
|
|
|
|
katy83
|
čer. Smrekica okrašena, lučke svetijo, zdaj še samo gospoda božička počakamo Danes sem še prošnjo napisala za tisto službo, jutri nesem na pošto, pol pa da vidimo kaj bo iz tega. Deda bi danes naj prišel iz bolnice, ampak so mu na pljučih nekaj našli, tak da mora ostat, verjetno ga bodo celo na Pohorje na pljučni oddelek premestili. Me je kr strah kaj bo iz tega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 19:46:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca A ni zalostno,ko zenska-mamica izkorisca otroke za mascevanje moskemu.....Jezna in zalostna zaradi dolocene situacije... A psihicno nasilje zenske nad moskim ne pomeni nic?? Ko se njemu strga pa je vse on kriv....PM pa take ospice..... Karkoli že je upam, da se čim prej reši v dobro otrok. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 19:48:00
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 19:48:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Od ju3 pa do petka pa delam po cele dneve-beri 11-12 ur dnevno. Aja,torej tak si šefica predstavlja,da te bo šparala na delovnem mestu... Sem skozi na blagajni,ni panike.Še včeraj zvečer so mi težile,da ja nem kaj dvigovala,imam ostale za to,itd...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 19:49:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Smrekica okrašena, lučke svetijo, zdaj še samo gospoda božička počakamo Danes sem še prošnjo napisala za tisto službo, jutri nesem na pošto, pol pa da vidimo kaj bo iz tega. Deda bi danes naj prišel iz bolnice, ampak so mu na pljučih nekaj našli, tak da mora ostat, verjetno ga bodo celo na Pohorje na pljučni oddelek premestili. Me je kr strah kaj bo iz tega. super za smrekico in držim pesti, da dobiš pozitiven odgovor za službo ...pa za dedija.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 19:50:23
|
|
|
|
Sacherca
|
Moja dva moska gledata Piko nogavicko...Potem pa jaz pospremim malega v spalnico in sledi pravljica time.... Jutri dez Bozic bo dezeven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 19:50:50
|
|
|
|
Sacherca
|
botrca lep nov avatar,oz lepi Jan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 19:51:04
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Smrekica okrašena, lučke svetijo, zdaj še samo gospoda božička počakamo Danes sem še prošnjo napisala za tisto službo, jutri nesem na pošto, pol pa da vidimo kaj bo iz tega. Deda bi danes naj prišel iz bolnice, ampak so mu na pljučih nekaj našli, tak da mora ostat, verjetno ga bodo celo na Pohorje na pljučni oddelek premestili. Me je kr strah kaj bo iz tega. super za smrekico in držim pesti, da dobiš pozitiven odgovor za službo ...pa za dedija. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 20:11:00
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Smrekica okrašena, lučke svetijo, zdaj še samo gospoda božička počakamo Danes sem še prošnjo napisala za tisto službo, jutri nesem na pošto, pol pa da vidimo kaj bo iz tega. Deda bi danes naj prišel iz bolnice, ampak so mu na pljučih nekaj našli, tak da mora ostat, verjetno ga bodo celo na Pohorje na pljučni oddelek premestili. Me je kr strah kaj bo iz tega. super za smrekico in držim pesti, da dobiš pozitiven odgovor za službo ...pa za dedija. Podpis pa še en!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 20:14:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Smrekica okrašena, lučke svetijo, zdaj še samo gospoda božička počakamo Danes sem še prošnjo napisala za tisto službo, jutri nesem na pošto, pol pa da vidimo kaj bo iz tega. Deda bi danes naj prišel iz bolnice, ampak so mu na pljučih nekaj našli, tak da mora ostat, verjetno ga bodo celo na Pohorje na pljučni oddelek premestili. Me je kr strah kaj bo iz tega. super za smrekico in držim pesti, da dobiš pozitiven odgovor za službo ...pa za dedija. Podpis pa še en! hvala punce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 20:46:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Smrekica okrašena, lučke svetijo, zdaj še samo gospoda božička počakamo Danes sem še prošnjo napisala za tisto službo, jutri nesem na pošto, pol pa da vidimo kaj bo iz tega. Deda bi danes naj prišel iz bolnice, ampak so mu na pljučih nekaj našli, tak da mora ostat, verjetno ga bodo celo na Pohorje na pljučni oddelek premestili. Me je kr strah kaj bo iz tega. super za smrekico in držim pesti, da dobiš pozitiven odgovor za službo ...pa za dedija. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 20:46:49
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 20:53:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 21.12.2010 21:08:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Smrekica okrašena, lučke svetijo, zdaj še samo gospoda božička počakamo Danes sem še prošnjo napisala za tisto službo, jutri nesem na pošto, pol pa da vidimo kaj bo iz tega. Deda bi danes naj prišel iz bolnice, ampak so mu na pljučih nekaj našli, tak da mora ostat, verjetno ga bodo celo na Pohorje na pljučni oddelek premestili. Me je kr strah kaj bo iz tega. super za smrekico in držim pesti, da dobiš pozitiven odgovor za službo ...pa za dedija. Podpis pod oboje!
|
Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?Itkicado 3. meseca (
63%)

v 4. mesecu (
22%)

kasneje (
15%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!