Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ne pozabi mal počivat, si komi po carskem . 
... kako sem stara
še enega prijatlje zmešat
...sem v čokoladnici vzela ene čokoladke za prijatelje(zraven bova dala vsakemu še škatlico tekane čaja-zimski)....pol smo šli pa še k sosedu....zapravili 100€
....letos me štacune ne vidijo več!....sem pa vzela vse za sobotno kosilo,pa prazne steklenice za babice-jutri delam čokoladni liker....me pa jutri čakajo šipe za pomit in jih posnegat,pa prah pobrisat in posesat(pomival bo možek),pa bolones omako moram naredit,pa govejo juho skuhat za v soboto....sem čist pozabila da mi pride dopoldan še nohte porihtat,tko da ne vem kako bom vse to stlačila v eno dopoldne
.....še to?
.....ja itak se je kadil,ko pri norcih....skočim iz avta,kaj zdej...pa dedec pribije:vsak čas ga bo razneslo!....vzadej pa Hana v stolčku!
!.....meni se je kar tema naredila
Jst se vse okol dojenja ful zanimam, bi šla tud za kako svetovalko, bi res rada pomagala ker jih preveč ne doji zato ker ne dobijo pravih informacij...